ایران قهرمان جام جهانی کشتی آزاد شد

محمود احمدی نژاد در کنار اعضای تیم آمریکا

تیم ملی کشتی آزاد ایران در فینال جام جهانی کشتی آزاد با شش بر یک تیم روسیه را شکست داد و برای دومین سال پیاپی قهرمان جام جهانی شد.

در فینال این مسابقات که در ورزشگاه آزادی برگزار می شد، حسن رحیمی (۵۵ کیلوگرم)، مسعود اسماعیل پور (۶۰ کیلوگرم)، صادق گودرزی (۷۴ کیلوگرم)، احسان لشگری (۸۴ کیلوگرم)، حامد تاتاری (۹۶ کیلوگرم) و کمیل قاسمی (۱۲۰ کیلوگرم) بر حریفان خود پیروز شدند و فقط مهدی تقوی (۶۶ کیلوگرم) مغلوب حریف روس خود شد.

در مسابقه رده بندی تیم آمریکا با پیروزی بر بلاروس به مقام سوم این رقابت ها دست پیدا کرد.

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران که هنگام اهدای مدال های در ورزشگاه حضور داشت، با اعضای تیم ملی آمریکا دست داد.

روز گذشته مسئولان کشتی آمریکا که در حاشیه برگزاری جام جهانی کشتی در ایران به سر می برند، از کشتی گیران این کشور دعوت کردند که برای انجام یک مسابقه نمادین، روز ۱۶ مه (۲۶ اردیبهشت) امسال در میدان تایمز نیویورک در مقابل هم قرار گیرند.

در این ملاقات ریچ بندرخطاب به محمد علی آبادی، رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: "من می خواهم از شما دعوت کنم تا برای برگزاری مسابقه کشتی در روز ۱۶ مه در میدان تایمز به شهر نیویورک بیایید."

 
در تاریخ مسابقات جام جهانی کشتی آزاد که از سال ۱۹۷۳ برگزار می شود ایران چهار بار قهرمان شده است


بر اساس تصاویری که خبرگزاری رویترز منتشر کرده، آقای علی آبادی به دعوت او جواب مثبت داده است.

ایران روز گذشته (پنجشنبه ۳ اسفند) با پیروزی مقابل تیم های ژاپن، گرجستان، بلغارستان و آمریکا در مرحله گروهی به فینال این مسابقات راه یافته بود.

ایران سال گذشته در این مسابقات که در باکو برگزار شد در فینال میزبان را شکست داد و قهرمان شد.

در تاریخ این مسابقات که از سال ۱۹۷۳ برگزار می شود ایران و روسیه (دو بار در قالب تیم شوروی) هفت بار مقابل هم در فینال قرار گرفتند که امسال برای اولین بار ایران توانست در فینال روسیه ر ا شکست دهد و به چهارمین قهرمانی خود در این مسابقات دست یابد.

دو روز پیش تیم ایران در فینال جام جهانی کشتی فرنگی ۵ بر ۲ مغلوب روسیه شد و فرصت چهارمین قهرمانی پیاپی در این رقابت ها را از دست داد.

بسیاری از کارشناسان علت باخت ایران کشتی فرنگی در این مسابقات را با توجه به امتیاز میزبانی ایران، نبودن محمد بنا در کنار تیم ایران بر شمردند.

محمد بنا که موفق شد در لندن ایران را برای نخستین بار به سه مدال طلا در کشتی فرنگی برساند، پس از پایان بازی های المپیک از سرمربی گری تیم ایران کناره گیری کرد.

+169
رأی دهید
-14

a.ahooraei - کلن - آلمان
درود بر شما مردان افتخارآفرین ایران زمین. ممنونم از همتون.دست اینها را باید بوسه زد و نه خامنه ای و احمدی و شاه را. اینها بر مسند قدرت نیستند که بهشون مشتبه بشه.
جمعه 4 اسفند 1391 - 19:54
ضدسرخابي - سانتا انا - امریکا
افتخاری دیگر برای ساندیس خورا
جمعه 4 اسفند 1391 - 20:22
AЯMAN 2000 - آستارا - ایران
عکس اولی دیگه واقعا داد میزنه از خداشونه با امریکا رابطه داشته باشن ولی یه چیزی این وسط هستش اونم اینه که جمحوری اصلامی فکر کرده از ک. فیل افتاده و ناز میکنه!!!(عکس گرفتن جلو پرچم امریکا حتی دو سه درجه کمتر از رئیص جمحور هم کسی تا حالا سابقه نداشته این تصویر رو بگیره دیگه واقعا علنیش کردن چون مجبورن)
جمعه 4 اسفند 1391 - 21:42
dkdk - اسلیس - دانمارک
اول درود به شرف و غیرت ایرانی که ۴ تا آدم خود فروخته بی‌ اصل و نصب از غیرت و ناموس پرستی ایرانی را بی‌ فرهنگی میداند.واقعا که این غیرت ایرانی در خیلی‌ از میادین ورزشی باعث پیروزی و غرور آفرینی دلیر مردانه ایران زمین بوده.نکته جالب توجه و دلنشین در فینال کشتی‌ فریادهای آبی سوز ۶ تأیها از سوی تماشاگران کشتی‌ بود زمانی که ما ۶ بر ‌یک روسیه را در هم کوبیدیم.و علاقه این همه تماشاگر به تیم بزرگی مثل پرسپولیس که با فریادهای ۶ تأیها گوش نواز سالن و تماشاگران تلوزیونی بود نشان داد که این پرسپولیس است که در تمامی میادین ورزشی محبوب دلهاست.
جمعه 4 اسفند 1391 - 21:16
*Fanoos* - ایران - ایران
آفرین برتو ای پلنگ جویبار و ببر مازندران رضا (یزدانی) وشیر بچه سوادکوه (تقوی)
جمعه 4 اسفند 1391 - 22:15
بهرام90 - اصفهان - ایران
آقایون با ادب خارج نشین پس کجایین ؟. ازتون بعیده تا الان دهن کجی نکردید و بیخود فحش ندادید ؟؟؟. نمیخواید بگید گاوبندی بوده ؟؟؟. این قهرمانای را تو ایرانی که میگید هیچی نیست پرورش پیدا کردن
جمعه 4 اسفند 1391 - 21:55
zoroye iran - وين - اتريش
آمریکا، روسیه غصه نخورید کیسه هم شیشتاییه خخخخخ آفرین به غیور مردان ایرانی‌ خیلی‌ خوب کشتی گرفتن عالی‌ بود ولی‌ وقتی‌ مموتی زشت اومد لبخند رو لبامون خشکید و حالمون گرفته شد
جمعه 4 اسفند 1391 - 22:56
*Fanoos* - ایران - ایران
پهلوانان سرزمین اهورایی دست مریزاد ، خسته نباشید با احساس غرور و شعف پیروزی دلاور مردان این مرز و بوم راتبریک میگویم
جمعه 4 اسفند 1391 - 22:06
aisa jijar - سمنان - ایران
واقعادم همشون گرم من که موقع دیدن مسابقه نفسم بنداومده بودوداشتم ازاسترس میمردم ولی به اینهمه اضطراب میارزید خداحفظشون کنه شیرمردهای ایران زمین رو...
جمعه 4 اسفند 1391 - 23:02
AЯMAN 2000 - آستارا - ایران
بابا از اولشم معلوم بود کشتی مخصوص ایرانیه(مگه کم قهرمان کشتی داریم؟) و امریکا رو واسه آشتیه ذره ذره به ایران فرستادن، چیزی که اصلا به این شکل سابقه نداشته.(فعلا بهتر از ورزش اونهم کشتی راهی بهتر پیدا نمیکردن تا بعدا ببینند چی میشه).
جمعه 4 اسفند 1391 - 23:55
Azadikhah - تكسل - هلند
دمشون گرم.
شنبه 5 اسفند 1391 - 04:42
khyar - اوپسالا - سوئد
دستشون درد نکنه!
شنبه 5 اسفند 1391 - 12:41
nader46 - لندن - انگلیس
مبارک بادا این شادی ..به حق مهدی الهادی ؛)) مموتی هم تو ورزشگاه بوده اما دریغ از یک ثانیه تشویق،،بدبخت بی‌ عرضه اون پشت پشتها قایم شده بود ،تا اگر ایران قهرمان شد بیاد تو ورزشگاه،،اگر هم قهرمان نشد،،راهشو بگیره و با خفت از همون راهی‌ که اومده بوده با سر افکنی گم بشه،،هرچند که آمدن و تشویق نشدنش از هزاران فحش و اعتراض هم بدتر بود،!،مایه ننگ ایرانی‌ و ایرانی‌،،مرگ با جمهوری اسـ...،ولایت وقیح ،رهبر مفنگی بنگی تریاکی و شیره‌ای که همیشه پای چراغ نگاری لم میده و شیره ناب محمدی دود و کوفت میکنه که امیدوارم حنّاق بشه و از چشمت بیاد ..پا قدم نحس مموتی باعث شد واسه اولین بار در تهران از عربستان شکست بخوریم،
یکشنبه 6 اسفند 1391 - 19:42
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.