طائب: اظهاراتم درباره سوریه تحریف شده است

مهدی طائب: رسانه‌ها مقدمه و زیربنای تحلیلم درباره سوریه را تقطیع کرده‌اند

مهدی طائب، رئیس قرارگاه راهبردی عمار، رسانه‌های خبری را متهم کرد که اظهاراتش را درباره وضعیت سوریه و موضع ایران در قبال آن کشور "تحریف و تقطیع" کرده‌اند.

آقای طائب به خبرگزاری فارس گفت: "رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب در نحوه مقابله با جمهوری اسلامی درمانده شده‌اند و تن به تحریف و تقطیع اظهارات ایرانی‌ها داده‌اند."

پنجشنبه هفته گذشته (۲۶ بهمن) خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری وابسته به بسیج دانشجویی در ایران، به نقل از آقای طائب نوشت که "سوریه استان سی‌وپنجم و یک استان استراتژیک برای ماست."

به نقل از او آمده بود که "اگر دشمن بخواهد سوریه یا خوزستان را بگیرد، اولویت با این است که ما سوریه را نگه داریم."

گزارش شد که او این اظهارات را در یک سخنرانی در جمع مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر ایران مطرح کرده است.

این اظهارات واکنش‌های زیادی را در رسانه‌ها و نیز بین کاربران شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت.

اما آقای طائب به خبرگزاری فارس گفت: "رسانه‌ها مقدمه و زیربنای تحلیلم درباره سوریه را تقطیع کرده‌اند."

در گزارش خبرگزاری دانشجو به نقل از آقای طائب آمده بود: "اگر سوریه را نگه داریم، می‌توانیم خوزستان را هم پس بگیریم، اما اگر سوریه را از دست بدهیم، تهران را هم نمی‌توانیم نگه داریم."

در این گزارش همچنین به پیشنهاد ایران برای اداره "جنگ شهری" در سوریه اشاره شده و به نقل از آقای طائب آمده بود: سوریه ارتش داشت، اما امکان اداره جنگ در داخل شهرهای سوریه را نداشت. به همین دلیل حکومت ایران پیشنهاد کرد که "برای اداره جنگ شهری، بسیج تشکیل دهید."

به نقل از او اضافه شده بود: "بسیج سوریه با ۶۰ هزار حزب‌اللهی تشکیل شد و باعث شد جنگ را در کف خیابان‌ها از ارتش تحویل بگیرد."

آقای طائب همچنین آنچه را به نقل از او درباره تحریم‌های ایران گزارش شده است، تحریف‌شده خواند و گفت: "اظهاراتم درباره تحریم‌ها کاملا تحریف شده است. بنده گفتم تحریم‌ها بازی مرگ بود، یعنی قرار بود ما را بکشند که در نهایت آمریکایی‌ها را کشت."

روز پنجشنبه گذشته به نقل از او گزارش شده بود که علت اصلی مشکلات اقتصادی و معیشتی کنونی مردم ایران "مشکل تحریم" است.

خبرگزاری دانشجو به نقل از آقای طائب اضافه کرده بود: "هیچ‌یک از دولت‌های گذشته با چنین تحریم‌هایی مواجه نبودند. کشور ما همیشه در واردات تحریم بود. جنس به ما نمی‌فروختند، اما هیچ‌گاه اینگونه نبود که ما تحریم صادراتی شویم و جنس ما را نخرند."

در این گزارش به نقل از او آمده بود: "اگر پول داشته باشی، همه‌چیز حل است. اما مساله اینجاست که در تحریم صادراتی پول نداریم و وقتی پول نداشته باشیم، تحریم‌ها قابل دور زدن نیست."

+16
رأی دهید
-96

Tumba - استکهلم - سوئد
پفیوز تر از آخوند موجودی در این کره خاکی نیست، و دینی بدتر از اسلام
شنبه 28 بهمن 1391 - 10:19
amoo uk - لیدز - انگلیس
فقط دروغ و ریا ، بی‌ شرف تر از این گداها آخوندی نیست !!!!!!!!
شنبه 28 بهمن 1391 - 10:36
man7777 - ایران - ایران
اره مثل اون مهندسی انتخابات که سعیدی کیا گفت ممد نبودی ببینی
شنبه 28 بهمن 1391 - 10:51
azadi-iran - وین - لااتریش
چـــقــدر ایـــن آخــــونــد نــوکر ولایــت فـقیع و آدم کـــش بـــی شــرمه کـــه حــرف مــی زنــه و بــا میلیونها ایـــرا نی داخل و خــارج از ایــران روبــرو مــی شــه > بـــعد بــا کـمال بـی شرمی می گویــد که دشمنان حرف او را تحریف کردنه اند. کسی نیست به دهن این آخـونـد یـاوه گــو بــزند که دیــگه دهــن شــو بـــرای هـــمــیشــه بــنــدد. به امـــــیـــد آن روز
شنبه 28 بهمن 1391 - 10:57
ari jojeh - تهران - ایران
آخر جنگ سوریه با حمله اتمی‌ به تهران ختم خواهد شد.
شنبه 28 بهمن 1391 - 11:01
houmanr - کوالالامپور - مالزی
باید بگی غلط کردم تا بفهمیم راست میگی ، همین که چوب رو برداری گربه دزده خودشو لو میده
شنبه 28 بهمن 1391 - 11:21
رجب گاریچی - آمستردام - هلند
رجب گاریچی - هلند ، آمستردام . ای پست فطرت وطن فروش خائن ، البته این آقا راست گفته است چون برای آنها تنها چیزی که مهم نیست سرزمین و مردم ایران
شنبه 28 بهمن 1391 - 12:06
dara20 - تهران - ايران
اول واق واق میکنند بعد انکار و شکر خوری فراوان.
شنبه 28 بهمن 1391 - 12:13
compatriot - تورنتو - کانادا
بیچاره ملت که عقلشو را دست یه چنین آخوند شپشو مجنونی داده! ببین کی‌ به این دانشگاهیان خط میده؟! همان بلایی را که درسال ۸۸ سر ایرانیان آوردید حالا تجربه‌اش را به اسد بیاموزید، برای موندن در قدرت هر جنایتی می‌کنید!
شنبه 28 بهمن 1391 - 12:49
صمصام - سیدنی - استرالیا
من نمیدانم چه ربطی بین فرمایشات حضرات روحانیون با آیات شریفه تازی نامه وجود دارد که هر دو تا این حد قابلیت تفسیر، توضیح و تحریف دارد؟ در تازی نامه آمده که بزنید، بسوزانید، قطع کنید، بکشید و از بین ببرید، آنوقت یک عده به اسم تفسیر می افتند به ماله کشی و می گویند منظور الله مدینه این نبوده، آن بوده....حالا یارو گاله را باز کرده و زر زده سوریه از خوزستان برای ما مهمتر است، بعد که رسانه ها عین کلماتش را نقل کرده اند می گوید تحریف شده...حیف که خانواده اینجا نشسته!!!
شنبه 28 بهمن 1391 - 13:48
ariya777 - تهران - تهران
وقتی هر احمقی به خودش اجازه میده انقدر راحت راجبه ایران صحبت کنه معلومه که فرداش مثله سگ پیشمون میشه و زیرش میزنه!
شنبه 28 بهمن 1391 - 13:52
mohandes57 - تهران - تهران
...کسیکه پدر و مادر درست حسابی داشته باشه و سر سفره پدر بزرگ شده باشه اینقد حرف ناحق نمیزنه.....
شنبه 28 بهمن 1391 - 12:40
Nerse - اهواز - ایران
از قدیم گفتن دروغ که حناق نیست. درسته به غلط کردن افتادی ولی کمه باید به .. بیفتی و درست و حسابی از مردم بخصوص مردم خوزستان عذرخواهی کنی. هرچند کاسه لیس حکومتی و در حکومت شما همه دروغگو و دشمن هستن.
شنبه 28 بهمن 1391 - 16:46
مانفرد - ایران - ایران
تحریف نشد/خودتو زرد کردی مرتیکه مافنگی.بعید بدونم مردم خوزستان که نه مردم ایران این حرفت یادشون بره.بی شرف وطن فروش
شنبه 28 بهمن 1391 - 17:17
exam292 - تهران - ایران
Tumba - استکهلم - سوئد/amoo uk - لیدز - انگلیس/ اینکه از اسلام کینه و نفرت دارید! شکی نیست!! حداقل عفت کلام داشته باشید!!!
شنبه 28 بهمن 1391 - 17:29
انقلاب دوم - هامبورگ - آلمان
بی‌ شرف بی‌ ناموس، شما آخوندها وجودتان تحریف شده و دروغه، به سرکردگی اون رهبر پفیوزتون
شنبه 28 بهمن 1391 - 17:11
sorena_ m - دیلمان - ایران
اخه قیافه رو نگاه کنید نکبتی می باره آخه تو آدمی که اصلا نظر بدی بدبخت شیره ای که حالا بیای ماله بکشی . برو برو مرتیکه خودتو با اون جنتی رو رنگ کن ...
شنبه 28 بهمن 1391 - 20:11
compatriot - تورنتو - کانادا
نه‌ تحریف نشده بود ما گذاشتیمش بحساب خرفت شدنت! وقتی‌ سلخ الله فرجشور سینما آتیش میزانه، برادران لاری جانی زمینخوار، دزد، رشوه ده از آب بیرون میان، موجی جون برای بچه دار شدنش میلیونها پوند پول دزدی ملت بیچاره را تو انگلیس خرج میکنه. مموتی پولهای ایران را میده به سوریه ، لبنان و ونزوئلا، و .. از تو آخوند پیر درباری انتظاری بیش از این نیست! خودت چه فکر میکنی‌؟!
شنبه 28 بهمن 1391 - 20:50
arashbehdin - اتلانتا - امریکا
چه انتظاری داشتید اینها که ایرانی نیستند که دلشان برای این مرز و بوم بسوزد یا نگرانش باشند یا از جنوب لبنان و عراق میایند یا بازمانده تازش ترکان آسیای میانه تیمورلنگ و دیگر مغول زادگان به ایران هستند.
شنبه 28 بهمن 1391 - 21:22
amoo uk - لیدز - انگلیس
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران . متفکر اسلام و مسلمین کجای کامنت من در مورد اسلام بود فارسی هم نوشتم ؟؟!
شنبه 28 بهمن 1391 - 23:35
ghafas - مشهد - ایران
وطن فروش کثیف .....می خوری خوزستان رو بفروشی
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 08:25
Azadikhah - تكسل - هلند
ما خواهان رفتن مهدی طائب به خط مقدم جنگ سوریه هستیم تا از رژیم سوریه اش دفاع کند و امید آنکه در راه وطنش سوریه شهید شود و مهدی طائب فراموش نکند که کلید بهشت را دریافت خواهد کرد و بهشت افسانه نیست و حوری های بهشتی و جوی عسل در انتظارش هستند.
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 10:05
Azadikhah - تكسل - هلند
آسیه باکری، فرزند شهید حمید باکری و برادر زاده سردار مهدی باکری هنوز پیکر پدر و عمویم در آبهای هور است … هنوز خوزستان تنها دلگرمی ماست … خوزستان آرامگاه پدرم است … آقای طائب اولویت شما هرکجا باشد اولویت ما خاک ایران است…. درود بر فرزندان رشید ایران زمین که همیشه نگاهبان آن بوده و هستند.
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 10:12
مهدی همدانیان - مانیل - فیلیپین
مرگ بر خامنه‌ای که خوزستان رو کادو میده
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 10:26
iliya() - کپنهاگ - دانمارک
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران اگر کامنت این دوستان مشکل بی عفتی داشت مطمئن باش تو سایت نشون داده نمیشد.
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 11:48
exam292 - تهران - ایران
amoo uk - لیدز - انگلیس/جهت اطلاع شما، هر دین و مذهبی، نمادی داره، آخوند نماد دین اسلامه!
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 15:02
exam292 - تهران - ایران
ghafas - مشهد - ایران/اینقدر سطحی فکر نکن! به عبارتی سوریه سپر بلای دیگر استانهای ایرانه! و ما باید مراقب این سپر باشیم.
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 15:05
amoo uk - لیدز - انگلیس
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران ،، هر مزدور و خائنی نمادی داره نماد شما هم آخونده. وطن فروش ساندیسی
یکشنبه 29 بهمن 1391 - 18:51
exam292 - تهران - ایران
amoo uk - لیدز - انگلیس/نماد غرب زده هایی مثل شما، وطن فروشی و غرق شدن در ابتذال غربه!!! خیانت و وطن فروشی، صفت شماست!! به دیگران نسبت ندهید!!!
دوشنبه 30 بهمن 1391 - 14:57
دلمرده - تهران - ایران
خوزستانی نیستم ولی ذره ای از خاک با شرافت خوزستان را با صد تا کشور سوریه عوض نمیکنم.درود بر مردم خوزستان و ننگ بر هر چی وطن فروشه
دوشنبه 30 بهمن 1391 - 18:21
exam292 - تهران - ایران
دلمرده - تهران - ایران//اینقدر سطحی فکر نکن! به عبارتی سوریه سپر بلای دیگر استانهای ایرانه! و ما باید مراقب این سپر باشیم.(یه کم دقت کن)
‌سه شنبه 1 اسفند 1391 - 15:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.