درخواست برای مقابله با سوء استفاده از کودکان در عربستان

در سایت اجتماعی توییتر کارزاری توسط یک فعال حقوق زنان سعودی علیه خشونت خانگی راه افتاده است

یک فعال حقوق بشر در عربستان خواهان وضع قوانین در آن کشور برای مقابله با سوء استفاده از کودکان شده است.

فوزیه بکر، از فعالان حقوق بشر در عربستان به دنبال مرگ یک دختر ۵ ساله که گفته شده توسط پدرش به قتل رسیده، خواهان چنین کاری شده است.

فیحان الغامدی، یک روحانی سعودی به اتهام کتک زدن لمی، دختر ۵ ساله‌اش تا سر حد مرگ، در حال محاکمه است.

پروفسور فوزیه بکر در یک روزنامه سعودی نوشته است که قوانین فعلی عربستان باید با شرایط جامعه انطباق یابند.

انتشار گزارش‌های نادرست مبنی بر آزادی فیحان الغامدی پس از پرداخت دیه، با واکنش‌های منفی در عربستان و سایر نقاط رو به رو شد.

خانم بکر در مقاله خود نوشته که فقدان قوانین برای حمایت از زنان و کودکان، منجر به بروز چنین وضعی شده و فقدان قانون‌گذاری، باعث خواهد شد تا این وضعیت باز هم در عربستان سعودی تکرار شود.

وزارت دادگستری عربستان، گزارش آزادی آقای الغامدی را پس از پرداخت ۲۰۰ هزار ریال سعودی (۵۰ هزار دلار) به مادر این دختر ۵ ساله رد کرد و گفت او کماکان در زندان باقی خواهد ماند.

بیل لو، تحلیلگر کشورهای حاشیه خلیج فارس بی بی سی می‌گوید فعالان حقوق زن در عربستان از افزایش خشونت خانگی در آن کشور خبر می‌دهند و بر این باروند که این مساله در عربستان مورد اعتنا قرار نمی‌گیرد.

طی روزهای اخیر، در سایت اجتماعی توییتر نیز کارزاری توسط یک فعال حقوق زنان راه افتاده است. کاربران سعودی در این سایت خواهان وضع قوانینی برای مجازات افرادی شده‌اند که علیه کودکان و زنان دست به خشونت می‌زنند.

مقام‌های سعودی در واکنش به نگرانی‌ها از این وضع، خط تلفنی ۲۴ ساعته را برای اطلاع دادن در مورد سوء استفاده از کودکان ارائه کرده‌اند.

+65
رأی دهید
-8

ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
وقتی‌ در دینتان سکس با کودک ۹ ساله زیر نام ازدواج اسلامی آزاد است !!!!!!این قوانین ضدّ آن به درد عمه ی تان می‌خورد!!!
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 18:47
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.