تصویر جسم فلزی اسرارآمیز در مریخ

مهر: این تصاویر که توسط دوربین کنجکاوی گرفته شده یک ساختار عجیب انگشت مانند را در سطح مریخ نشان می دهد که روی سنگ زیرین خود سایه انداخته است.

علاقمندان به اکتشافهای کنجکاوی اظهار داشته اند که این شی کوچک و براق که درمیان سنگها یک منظره نامتجانس ایجادکرده می تواند از موادی تشکیل شده باشد که در مقایسه با اطراف خود کمتر در معرض فرسایش قرار گرفته است.

 


انگشت رباتی؟ تصویری که توسط دوربین کنجکاوی گفته شده یک چسم فلزی عجیب را روی سطح مریخ نشان می دهد

  

این جسم ناشناخته درمیان سنگها مشاهده شده است

 

گفته می شود که این ساختار 0.5 سانتیمتر یا کمتر بوده است. این تصاویر درمیان تصاویر کنجکاوی بوده که اخیرا از مریخ به زمین ارسال کرده است و تاریخ ثبت آن روز 30 ژانویه بوده است.

تصویر اجسام عجیب و اسرار آمیز در مریخ از جایی شروع شد که کنجکاوی نخستین حفره را در سطح مریخ حفر کرد تا بتواند خاک آن را آزمایش کرده و رد حیات را در این سیاره سرخ بررسی کند.

تصاویر ارسالی از مریخ نشان دهنده یک حفره کوچک است که اطراف آن را تپه هایی از سنگهای ساییده شده قرار دارد و ناسا امیدوار است که بتواند از آنها برای آزمایش استفاده کند.

این سازمان فضایی طی بیانیه ای اظهار داشت که کنجکاوی از روشهای مختلفی برای حفر چاله در سنگهای مریخی استفاده می کند تا پس از آن نمونه های مورد نظر خود را جمع کند.

 

 
مریخ نورد کنجکاوری روی سطح مریخ چیزی کشف کشده که می تواند شبیه یک دستگیره در باشد


کنجکاوی از روشهای مختلفی برای حفر چاله در سطح مریخ استفاده کرده تا بتواند نمونه های بیشتری برای تجزیه و تحلیل جمع کند و به این پرسش که آیا حیات در مریخ وجود دارد پاسخ دهد.

نتایج یک تحقیق جدید توسط موزه تاریخ طبیعی به همراه دانشگاه ابردین نشان می دهد در تمام طول تاریخ مریخ، تمام اجزای حیات زیر سطح این سیاره وجود داشته است.

وقتی که شهابسنگها با سطح مریخ برخورد کرده اند، عملکرد آنها شبیه کاوشگران طبیعی بوده بسیاری از سنگها از زیر سطح به رو آمده اند.

براساس اظهارات دکتر جوزف میچالسکی نویسنده این تحقیق در موزه تاریخ طبیعی، در این شرایط تنها ارگانیسمهای تک سلولی امکان بقا دارند.

+240
رأی دهید
-9

jiddu_krishnamurti - هامبورگ - آلمان
این آشعالها که پیدا کرده مهم نیست اثری از لنگه کفش امام زمان پیدا نکرده؟
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 14:25
cyrus-doost - شهرکرد - ایران
درود بر شما.انشالله چند سال دیگه خودمون آدم میفرستیم فضا-چشم تمامی کاسه لیسان خارجی کور.هاهاهاهاها
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 14:47
انقلاب دوم - هامبورگ - آلمان
jiddu_krishnamurti - هامبورگ - آلمان - دوست عزیز اگر خوب دقت کنی‌ در عکس آخری کنار چرخ کنجکاوی جا پای مهدی غایب را میبینی‌، فکر کنم خودش هم پشت اون سنگ منگا یه جایی‌ قایم شده!
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 17:22
kobalt - کرج - ایران
آقا هنوز چیزی معلوم نیست لطفا به دسته کلید یا گوشتکوب جنتی یا سایر موارد مشابه فعلا ربطش ندید برودرا دارن تو کتابشون مطالعه میکنن وبه زودی علت رو به دنیا اعلام میکنن.
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 17:22
dara20 - تهران - ايران
بچرخ بین مهدی کجا خودشو پنهان کرده یه عکس ازش بگیر بفرست واسه گوسفندها.
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 17:46
nader46 - لندن - انگلیس
انشاالله را ولهلش،،،محمد قریش که اولین انسان،اولین عرب،اولین ملسلمان بود که بدون امکانات و فقط فقط با یک یابوی بالدار به عمق هفت آسمان رفت،،ناسا که هنوز به طبقه اول آسمان هم نرسیده،،،پس سرتو بالا نگاه دار و افتخار کن که رسول فضا نورد!!،اولین انسان بود که توی هپروت خودش به آسمان پرید،،شاید آن موقع هم حشیش بوده و به ظنّ قوی هم سلمان پارسی از کوه‌های الموت حشیش چاپ سرخ اصل واسه حضرت آنهم مخفیانه برده بوده که با سفینه چارپا به هفت آسمان رفته D:
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 18:03
exam292 - تهران - ایران
nader46 - لندن - انگلیس/انقلاب دوم - هامبورگ - آلمان/jiddu_krishnamurti - هامبورگ - آلمان/انسانهای خیلی ضعیفی هستید که اعتقادات دیگران رو مسخره میکنید!!!!
یکشنبه 22 بهمن 1391 - 22:47
sarah1 - نیویورک - امریکا
nader46 - لندن - انگلیس*** دمت گرم, پکیدم از خنده..
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 00:04
a.ahooraei - کلن - آلمان
exam92- اگر تمامی اسلام را با همه حول و حوشش بهتون حق بدم که معتقد باشید اما این یارو که عاشق غایم موشک بازی هست را هیچ انسانی حتی ناقص العقلی هم نمیتونه بهت حق بده و بپذیره. آخه مرد مؤمن شما که معتقدی چرا جلو درک و شعور و تفکر خودتون را سد می کنید؟ چرا قدری مطالعه نمی کنی از زاویه کسانی که با تحقیقات متوالی این پدیده ساخته تفکر ملاها را رد میکنند. شما چرا تحقیق نمی کنی که چطور است جعفر برادر امام یازدهمت( حسن عسکری) به جعفر کذاب" از طریق ملاها" مشهور می شود اما همه ملاها به گفته ملای شارلاتان دیگر باور دارند و فرزندی را که هرگز وجود نداشته در انظار مردم نادان و بی اطلاع مقدس جلوه می دهند.
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 00:18
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران . انسان‌های خیلی‌ ضعیف کسانی‌ هستند که "اعتقادات مسخره" دارند!‌ها ها ها. برو به اعتقاداتت شک کن که انقدر مسخره هست نه به کسانی‌ که مسخرش میکنند!!‌ها ها ها..
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 02:55
cyrus-doost - شهرکرد - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا-هیچ اعتقاد مسخره ای وجود ندارد.امام زمان وجود دارد ولی عقیده ی پزیتیویستی شما توان فهمش را ندارد.مثلا با توجیهات پوزیتیویسمی تو آیا میشود اثبات کرد موجهای رادیویی وجود دارد؟پس کمی هم بکش.
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 10:42
shahab46 - هانوفر - المان
cyrus-doost - شهرکرد - ایران - پس منتظر وایستا تا همونی که در انتظارش هستی‌ بیاید و از دست آخوندها نجاتت بده که برای نان شب محتاج به نوشتن و پول گرفتن نباشی‌
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 11:11
جنگنده - تهران - ایران
واقعا شماها چرا انقدر عقده دارین از اسلام شما به اعتقاداته مسلمانان چکار دارید مگه کسی افکار روان پریش و فاشیستیه شما رو مسخره میکنه که تا یه چیزی میشه به اعتقادات مسلمانان توهین میکنید شما از اون دنیا و عذابی که هنگام مرگ به سراغتان میاید نمیترسید از اینکه ناگهان همه چیز دگرگون شود و دنیا روی تیره خود را به شما افراد کافر نشان دهد نمیترسید البته در طول تاریخ هم افرادی همانند شما که موحدان را به سخره میگرفتند کم نبوده اند ولی شیطان گوشها و چشمان شما را کر و کور کرده تا حقیقت را نبینید و از گذشتگان خود عبرت نگیرید. بترسید از روزی که مرگ به سراغتان میاید و توبه کنید بترسید که چند صباح دنیا را به خاطر لج بازی بر کفر شما نیافزاید و آخرت خود را بر باد ندهید این را دوستانه به شما میگویم هر چند میدانم باز هم بر کفر خود اصرار میکنید و باز هم مقدسات شیعیان را به سخره میگیرید ولی روزی میرسد که هزاران بار آرزو میکنید که ای کاش پستهای بالا و پستهای مشابه انها را که کفرآمیز است را نمیفرستادید.
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 13:02
Oghate talkh - بوخولتز - هلند
جنگنده. حاجی تاریخ منبر بعدی رو هم همینجا اعلام میکردی ما از افاضاتت بی بهره نمونیم . ای که مملکت بخاطر وجود چون تو قرنها عقبه . تو اگر میلیاردها تومان هم از این راه به دست آورده باشی باز هم بی نصیب از لذت یک روز زندگی با وجدان آرام و انسانیتی
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 16:09
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
جنگنده - تهران - ایران. ما با اعتقادات شما چیکار داریم؟ اعتقادات شما با ما چیکار داره؟؟ ۱۴۰۰ سال پیش وقتی‌ عمر ابن خطاب حمله کرد به ایران و کتاب خونه هارو سوزاند به زنهای ایرانی‌ تجاوز کردند و دانشمند هامون رو کشتند، بازم میگفتی‌ اعتقاداتتون با ما کاری نداره؟۳۴ ساله که قانون اساسی‌ کشور از قران نوشته شده و تمام این دست بری ها، کشتن منافق، اعدام در مالائ عام، شلاق برای شرب خمر، تجاوز به مخالف، ‌قتل غیر مسلمان ها، تمام اینها قوانین اسلامیه شماست که یقه مارو گرفته! دشمنی الله با یهودییت و مسیحیت ما رو در دنیا منزوی کرده و اقتصادمون رو برشکسته کرده، همین یکی‌ دو ماه پیش ۱۵ میلیارد خرج قبر حسین کردند! باز میگی‌ اعتقاد شما به ما کاری نداره؟
دوشنبه 23 بهمن 1391 - 23:08
mir1976 - واشنگتن - آمریکا
عقب ماندگی در مذهب یعنی این، اهانت به مذهب و باورها، فرق ما با آمریکایی ها اینه که آمریکایی ها خودشونو مذهبی ترین مردم میدونند و یه جورایی عمل میکنند، ولی ایرانیا ادعای مذهبی بودن میکنند و بعضی ها هم خیلی عقب مانده تر به باورهای مذهبیشون یکمرتبه پشت میکنند همه چیز را به صورت تمسخر به مذهب ربط میدند و مورد مضحکه قرار میدند.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 05:07
mohandes57 - تهران - تهران
انقلاب دوم - هامبورگ - آلمان خیلی بیچاره و عقب مانده زهنی هستی واگر بیچاره نبودی با دلیل حرف میزدی نه بی دلیل مسخره کنی.
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 11:08
exam292 - تهران - ایران
a.ahooraei - کلن - آلمان/نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/ اعتقادات ما بر چهار پایه استواره: 1-کلام خدا در قرآن 2-سنت پیامبر 3-اجماع بین علما 4-عقل سلیم انسان(که همان پیامبر درونیست). هر چیزی که با این اصول در تضاد باشه! ما نمی پذیریم. در ضمن کسی عقل شماها رو ندیده!! براساس منطق شما، میشه نتیجه گرفت که شماها بی عقل هستید؟!!
‌سه شنبه 24 بهمن 1391 - 15:21
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
exam۲۹۲ - تهران - ایران.۱. کلام خدا در قران: اینکه گفته برید شمشیر بذارید گردنشون پول بگیرید به زور شد کلام خدا؟ اینکه گفته پیامبر به زنهای اسیر تجاوز کنه شد کلام خدا؟ ۲.سنت پیامبر: ازدواج با دختر ۶ ساله بهترین دوستش؟ دستور به پسر خونده‌اش که زنت رو طلاق بده حالا نوبته منه باهاش بخوابم؟ آدم کشی‌ و غارت؟ ۳.اجماع بین علما: چه علمی‌؟ خرید و فروش کنیز شد علم؟دست بریدن، شلاق زدن، کتک زدن زن شد اجماع بین علما؟ ۴. عقل سلیم: آدم بکشید برید بهشت زن باکره بهتون میدیم؟ پیامبر ماه رو نصف کرد؟ سوار اسب شد رفت طبقه ۷ آسمون؟ حضرت نوح تمام حیوانات روی زمین با جفت‌شون یعنی‌ ۶۰ میلیون حیوون رو ۱ هفته‌ای جمع کرد تو یک کشتی ۲۰۰ متری برد ۱ سال نگه داشت؟؟اونوقت غذا چی‌ میداد به اینا؟این داستان‌های قرانی شد عقل سلیم؟
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 00:08
mok432 - ونکوور - کانادا
۹۹% همه مخالف حرفهای جفنگ و مزخرف تو هستند تو داری به همه دهن کجی میکنی و همه را نادان میدانی ،تو اگر دانایی اینجا در این سایت چه کار میکنی،بگذار ما نادان‌ها با هم باشیم و حال‌مان را بکنیم،همان محمد تو بود که به دختر ۹ ساله ....که تو اسمش را گذاشتی سنت پیغمبر،از آن روزی که تو و رهبر گور به گور شده تو خمینی اسلام را در ایران پیاده کردید .یک روز مردم روز خوش ندارند. اگر تو ایرانی هستی‌ و دلت خیلی به حال برادر و خواهر ایرانیت میسوزد ،برو به رهبر و پسرانش بگو حسابهای خارجی‌ بانکی‌ شما پر شده است. یک کم هم به فکر مردم باشند ، ۱۵ میلیارد دلار طلا به حرم امام حسین برای چی‌ این کارها را میکنند. آیا تو میبینی که مسلمانهایی مثل تو در گوشه خیابان از گرسنگی و بی‌‌ خانگی میخابند .اگر تو اینها را نمیبینی پس معلوم هست که تو مأمور وزارت اطلاعات هستی‌ و ‌چیزی به نام وجدان در درونت نیست .
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 03:17
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/تهمت و افترا زدن برای شماها عادی شده!! اگه آدم منطقی باشی!! تمامی بندهایی که توی کامنتت دادی، پاسخ داره. /mok432 - ونکوور - کانادا/ تو هم مثل رفیقت داری حرفهایی رو تکرار میکنی که توی مخت قرار دادن!!!
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 13:52
mok432 - ونکوور - کانادا
exam292 - تهران - ایران -حقیقت تلخ است.یک باره دیگه پیغام من را بخوان ،۹۹% مخالفند ، جواب درست و منطقی بده، مزخرف و هزییان نگو، بیوجدان جیره خور .
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 17:23
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
exam۲۹۲ - تهران - ایران. شما که حرف از منطق میزنی‌، میشه بگی‌ با چه منطقی‌ توجیه میکنی‌ که یک الله ی‌‌ هست که یک محمّدی فرستاده که میرفته مرد‌ها رو میکشته به زنهاشون تجاوز میکرده؟؟ اینرو که دیگه نمیتونی‌ بگی تهمته، میتونی‌؟ آیه قرانیش هم هست! احزاب آیه ۵۰
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 21:52
exam292 - تهران - ایران
mok432 - ونکوور - کانادا/کسی که فقط فحش میده! هیچ منطقی رو قبول نمی کنه! وقت هدر دادنه!!
جمعه 27 بهمن 1391 - 05:36
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/ ژاک برگ جامعه شناس و اسلام شناس معروف فرانسوی می گوید: «اگر محققی مسئله ای را که در دوره و محیطی دیگر است با نگاه زمان و محیط خویش بنگرد و بسنجد از دیدن واقعیت آنچنان که بوده است عاجز می ماند و هر چه بگوید بیهوده گفته است. در دنیای قدیم رسم تعدد زوجات در میان طبقاتی معمول بود که با تجمل و تعین و تشخص زندگی می کردند و معمولاً پادشاهان، امیران، سرداران، روحانیون و بازرگانان دارای ثروت یا مقام اجتماعی برجسته، زنان متعدد داشته اند.»
جمعه 27 بهمن 1391 - 05:39
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/دکتر گوستاولبون در کتابش «تمدن اسلام و عرب» می نویسد: «رسم تعدد زوجات ابدا مربوط به اسلام نیست و قبل از اسلام هم این رسم در میان تمام اقوام شرقی ـ از یهود، ایرانی، عرب و غیره ـ شایع بوده است. ولتر یکی دیگر از اندیشمندان بزرگ غرب می نویسد: محمد(ص)، هرگز تعدد زوجات را معمول نکرد، بالعکس تعداد بی حد و حصر زنانی را که در بستر پادشاهان و فرمانروایان کشورهای آسیایی می آرمیدند، به چهار زن محدود کرد.»
جمعه 27 بهمن 1391 - 05:42
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/ پرفسور آنه ماری شیمل می گوید: «اغلب فراموش می کنیم که محمد بیشترین بخش عمر خود را با یک همسر و آن هم با خدیجه ای بسر برد که 20 سال از او بزرگتر بود.» هم او می گوید: «ازدواج های چند گانه پیامبر، نه تنها دلیل بر ضعف او در برابر نفس که نشانه فطرت سروری اوست پیامبر قدیسی نیست که از دنیا کنار گرفته باشد محمد بدین طریق زندگی دنیویان را قداست بخشید.»
جمعه 27 بهمن 1391 - 05:44
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/ اهداف پیامبر از تعدد زوجات عبارتنداز: 1- هدف های تبلیغی و سیاسی 2-هدف تربیتی 3-آزادی کنیزان و بردگان 4-تکریم جایگاه زنان 5-بطلان سنت های جاهلی و نادرست -- کسانی که می کوشند پیامبر(ص) را مردی هوسباز معرفی کنند، طبیعتا به سراغ جوانی او می روند. چه هوس و شهوت همیشه گریبانگیر جوانی است اما تاریخ که حتی شوخی های او را با زنانش حکایت می کند و کوچکترین جزئیات زندگی پیامبر(ص) را نشان می دهد، کمترین موج هوسی در سیمای جوانی او سراغ ندارد.
جمعه 27 بهمن 1391 - 05:50
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/ از نظر متعصب ترین مبلغان مسیحی، پیامبر(ص) در مکه از چنین اتهامی سخت به دور است. پس چگونه تا وارد مدینه می شود، در حالی که مردی 53 ساله است و مقام نبوت خدایی یافته و مسئولیت های خشن نظامی و سیاسی بر دوش دارد و اندیشه اش، روحش و زندگی اش، دین و تقوا و پارسایی را به مردم الهام می کند، یکباره آتش هوس در او سر برداشته و او را شیفته لذت و شهوت می کند. خوشبختانه خواجه حرمسرای رسول خدا(ص)، تاریخ است که یکایک زنان او را می شناسد و هم می داند که چرا به این خانه آمده اند و چگونه زندگی می کنند. بی شک او بهتر از همه خاورشناسان و کشیشان اروپایی زنان محمد(ص) را می شناسد.
جمعه 27 بهمن 1391 - 05:51
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
cyrus-doost - شهرکرد - ایران. مگر آدمی باقی مانده در جمهوری سراسر نکبت اسلامی که شما در آینده بخواهید به فضا بفرستید! ها ها ها ها ! شماها لول هنگ هم نمیتوانید بسازید. ! میمونتان که تقلبی از کار در آمد. هواپیمای قاطر 313 که فتوشاپی بود و ماکتش کنترل از راه دور را به پرواز درآوردید تا مثلا غرب را حیرت زده کنید اما آبروی خودتان را بردید. قبلا هم که فیلم پرتاب موشکهای شهاب فتو شاپی در آمد. چقدر دروغ؟! چقدر شارلاتانیسم!
جمعه 27 بهمن 1391 - 19:27
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران . سراسر مغلطه! اونجا که به پسر خونده‌اش میگه زنت رو طلاق بده حالا نوبت منه هم سیاسی بود؟ دختر ابوبکر دیگه چه سیاستی داشت؟ دختر عثمان چی‌؟دختر امر چی‌؟تک تک دخترای رفیقاش رو می‌گرفت که چی‌؟با کنیز‌های خودش که از طریق جنگ‌ها صاحب شده بود میخوابید که آزادشون کنه!!‌ها ها ها..خودش رفته اسیرشون کرده تو جنگ و غنأئم جنگی هستند که خودش گرفته، حالا منت هم میذاره که میخواد آزاد کنه؟میرفته شوهر طرف رو میکشته به زنش تجاوز میکرده که چی‌؟ عمر خدا بوده؟
شنبه 28 بهمن 1391 - 01:37
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران. اون یکی‌ مغلطه هم این بود که گفتی‌ این در جوانی از این شهوت بازی‌ها نمی‌کرده! اولا که ما نمی‌دونیم! در تاریخ چیزی ثبت نشده! چون این وقتی‌ جوون بوده که شخصیت مهمی‌ نبوده که مردم راجع بهش بنویسند. پس اگر هم چیزی گفته خودش راجع به جوونی‌‌های خودش گفته! که اونم حتا نیست جایی‌! حالا به فرض اینکه این کارهارو نمی‌کرده در جوونی‌. خوب که چی‌؟پول و قدرت نداشته که بکنه! ۱ زن هم پول نداشته بگیره، اگه نه که نمی‌رفت شوهر یک زن ۲۰-۳۰ سال بزرگ تر از خودش بشه. از خدیجه هم حساب می‌برد ، برای همین تا اون زنده بود، جرأت این کارهارو نداشت! در ضمن هر آدم عاقلی می‌دونه که مرد‌ها هر چقدر سنشون بیشتر میشه علیرغم اینکه قوهی جنسیشون کمتر میشه، ولی‌ شوق و اشتیاق به دختر بازی بیشتر میشه و حریص تر میشوند!
شنبه 28 بهمن 1391 - 01:42
exam292 - تهران - ایران
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا/ هرقدر با دلیل و منطق با تو و امثال تو حرف میزنم، باز هم حرفهای نادرست خودت رو میزنی!! برو بررسی کن، صفات پیامبر اسلام در تاریخ قبل از بعثت، امین، راستگو، دور اندیش، اصیل و نجیب، ارجمند و خوش‌گفتار، ناصح، عاقل و فاضل، عابد و زاهد، بخشنده و شجاع، قانع و متواضع، شکیبا، بردبار، غیرتمند و نرم خو بود.بازهم میگم، تک تک تهمت ها که زدی!!! جواب دارن ولی حیف که تو اهل منطق نیستی!!!
شنبه 28 بهمن 1391 - 16:24
exam292 - تهران - ایران
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا/بارها گفتیم که نظر امثال شماها در خصوص پیشرفتهای نظامی جمهوری اسلامی، اصلا اهمیتی نداره!!! فقط جهت اینکه یه کم روشن بشی! برو بررسی کن، نظر کارشناسان غربی رو! ممکنه ایراد بگیرن ولی هیچکدام پیشرفت ایران در علوم نظامی رو منکر نمیشن!!!
شنبه 28 بهمن 1391 - 16:29
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.