اختلافات "خیانت‌آمیز" در رأس نظام جمهوری اسلامی

دویچه وله : افشاگری ‌احمدی‌نژاد و تعارض آشکار دولت با اکثریت مجلس نشان داد که سران حکومتی حاضر به قبول توصیه‌‌های رهبر جمهوری اسلامی نیستند. فاضل لاریجانی اعلام کرد که از رئیس دولت به دلیل نشر اکاذیب شکایت می‌کند.

 

فاضل لاریجانی، برادر رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که از محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور، به دلیل نشر اکاذیب شکایت خواهد کرد. فاضل لاریجانی افشای گفت‌وگوی وی با سعید مرتضوی، رئیس سازمان تامین اجتماعی، از سوی رئیس دولت را اقدامی "غیرشرعی" خواند.
 
فاضل لاریجانی گفت: «این اقدام توطئه و حرکتی منافقانه بود تا مرتضوی از آن به عنوان اهرم فشاری برای تبرئه خود از اتهامات وارده و ایجاد حریم امن استفاده کند.»
 
وی افزود بزودی نشستی خبری برگزار خواهد کرد و به همه اتهامات احمدی‌نژاد پاسخ خواهد داد. فاضل لاریجانی تاکید کرد: «وقتی اطرافیان رئیس دولت افرادی مساله‌دار هستند و با مماشات با آنان برخورد می‌شود، گستاخانه دیگران را متهم می‌کنند.» وی تصریح کرد که در اینباره سکوت نخواهد کرد و با "کمک دو وکیل برجسته، تا حصول نتیجه از مراجع قانونی" این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
 
خیانت به نظام
 
روزنامه "کیهان" به مدیریت حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی، در گزارشی در روز دوشنبه (۱۶ بهمن/۴ فوریه) نوشت: «شواهدی در دست است که نشان می‌دهد واقعه تلخ و ناگوار و خیانت‌آمیز دیروز توطئه مشترک "اصحاب فتنه" و "حلقه انحرافی" بوده است. دو جریانی که برخلاف آنچه به ظاهر ادعا می‌کنند، در پس معرکه دست در دست یکدیگر دارند و برای عملیاتی کردن توطئه‌های مشترک از برخی مسئولان ساده‌اندیش و یا خدای نخواسته خودباور بهره می‌گیرند.»
 
طرفداران آیت‌الله خامنه‌ای معترضان به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ را "جنبش فتنه" و نزدیکان احمدی‌نژاد و اسفندیار رحیم‌مشایی، مشاور رئیس جمهور را "جریان انحرافی" می‌خوانند.
 
روزنامه "کیهان" در "یادداشت روز" خود افشاگری احمدی‌نژاد را "اقدامی غیراخلاقی و غیرعقلانی" دانست و آن را بی‌توجهی به "توصیه‌های" رهبر جمهوری اسلامی خواند. "کیهان" می‌نویسد: «چه کسی تله‌گذاری کذایی را برای تهیه یک ویدئوی ۲۵ دقیقه‌ای از یک ملاقات ۲۴ ساعته طراحی کرد و مطالبی تقطیع شده، مبهم و بودار را تحویل رئیس‌جمهور داد تا خرج ماجراسازی در مجلس شود؟»


  
به گفته نمایندگان منتقد دولت، افشاگری احمدی‌نژاد در مجلس "در شأن" نظام نبود

تعمیق اختلاف مجلس و دولت
 
به گفته رسانه‌ها، در حالی مسئولان دو قوه مقننه و مجریه در پی افشاگری متقابل و ادامه نزاع‌های خود بودند که ده‌ها تن از بازنشستگان صنعت فولاد برای چندمین بار متوالی در بیرون از مجلس برای دست‌یابی به مطالبات معوقه خود دست به تجمع زده بودند. این بازنشستگان برای دریافت حقوق خود، که سه سال پیش در مجلس تصویب شده اما دولت از پرداخت آن خودداری می‌کند، گوش شنوایی در میان نمایندگان مجلس و مسئولان دولت نیافتند.
 
روح‌الله حسینیان، نماینده اصول‌گرای مجلس و یکی از حامیان دولت که علیه استیضاح عبدالرضا شیخ‌الاسلامی، وزیر کار، سخنرانی کرده بود، پس از حوادث روز یک‌شنبه گفت: «به اندازه‌ای از اتفاقات امروز مجلس ناراحتم که توان صحبت کردن ندارم و مریض شدم.» وی افزود که حوادثی که در جریان استیضاح وزیر کار رخ داد روز یک‌شنبه را به "بدترین و تاسف‌بارترین روز مجلس" بدل کرده است.
 
علی مطهری، نماینده تهران در مجلس که از حامیان استیضاح وزیر کار بود، چنین تصریح کرد: «جلسه روز یک‌شنبه مقداری از چهره رئیس‌جمهور را آشکار کرد و فکر می‌کنم با این اقدام به نقطه پایان بحران نزدیک‌تر می‌شویم.»
 

سیاست "بگم بگم" احمدی‌نژاد کارساز نبود


سایت خبری "بازتاب" درباره حوادث روز یکشنبه در مجلس شورای اسلامی نوشت: «احمدی‌نژاد با شگرد همیشگی خود به میدان آمد: "بگم بگم‌های معروف"، اما این بار این سلاح کارگر نیفتاد.»
 
براساس تحلیل "بازتاب"، احمد‌‌ی‌نژاد برگ برنده‌ای برای افشا کردن ندارد و افشاگری‌های وی در حد همان نوار ۲۵ دقیقه‌ای است. این سایت معتقد است که استقبال علی لاریجانی از افشاگری در مورد برادرش سبب خلع سلاح احمدی‌نژاد در روز یک‌شنبه شد.
 
"بازتاب" می‌افزاید: «تجربه مناظرات انتخاباتی برای رئیس دولت شیرین بود، وی تصور می‌کرد همان کاری که وی در مناظرات با موسوی و علیه خانواده هاشمی انجام داد را می‌تواند در مورد خانواده لاریجانی هم تکرار کند.»
 
احمدی‌نژاد با استناد به نوار‌هایی که مربوط به گفت‌و‌گوهای فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی بود، در عمل علی لاریجانی و صادق لاریجانی را متهم به سوءاستفاده از جایگاه شغلی‌شان کرد. "بازتاب" در این باره می‌نویسد: «اکنون با اقدام احمدی‌نژاد در پخش نوار و متهم کردن دو تن از روسای قوا، اقدامات دولت قابل دفاع و قابل تحمل نیست و تنها راه باقی مانده برای نظام جهت حفظ آرامش کشور باز کردن مسیر کنترل احمدی‌نژاد با ابزارهای قانونی است.»
 
برخی از نمایندگان رای عدم اعتماد به وزیر کار را سرآغازی برای کشاندن کل کابینه احمدی‌نژاد به مجلس می‌دانند. به گفته این نمایندگان، بیش از نیمی از وزیران کابینه احمدی‌نژاد تا کنون تعویض یا از کار برکنار شده‌اند و طبق قانون، دولت باید مجدداَ از مجلس رای اعتماد بگیرد.

+120
رأی دهید
-23

hashamdar - تهران - ایران
اتفاقا خیلی‌ هم این سیاست احمدی نژاد کارساز بود، دمش گرم با اینکه از هموشون متنفرم...
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 18:26
Azadikhah - تكسل - هلند
اصولا من موندم که این مقام ریاست جمهوری به چه دردی می خورد در حالیکه حرف اصلی را در ایران ولایت فقیه می زند آغا با رئیس جمهورهای قبلی هم مشکل داشت یعنی رفسنجانی و خاتمی و حالا احمدی نژاد خوب یکدفعه خیال خودش را راحت کتدو مقام ریاست جمهوری را هم مثل نخست وزیری حذف کرده و خود هم رهبر باشد و هم وظایف رئیس جمهوری را انجام بدهد حداقل اینجوری دیگه مردم تکلیف خودشان را می دانند.
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 18:44
arash9812 - تهران - ایران
رهبر چه خری است شما که این‌قدر رهبر ،رهبر می‌کنید مزدورانش چه القابی به این مثلا رهبر نام ببرند؟ما هیچ کدامشان را قبول نداریم.
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 19:49
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
افسوس برای ملتی که نمایندگانش این‌ها هستند. فقط قیافه این ازگل‌ها رو نگاه کنید! معلوم نیست از کدام چاله میدان آماده اند در یک محفل دیپلماتیک به نام مجلس.
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 19:50
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
معلوم این مجلس است یا صحنه تاتر , هر روز یه بازی توش اجرا؛ میشه , اولین شرط نجات مردم و خلاصی از شر و فتنه بین دولت و نظام به آتش کشیدن لانه دزدها و خیانت کاران و اسلامیون است.
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 19:52
ali001 - اتاوا - کانادا
لاریجانی خیلی مردی
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 21:18
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
با وجود اینکه خیلی‌ از این مرتیکه احمدی‌نژاد بدم میاد و اینجوری که این آدم با ندونم کاری مملکت ما رو داغون کرد، جنگ ۸ ساله و یا حتی موقول‌ها هم نکردند! ولی‌ این اخلاقش که زده تو پوز این مافیای خامنه ای‌‌ بسیار زیباست!
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 22:53
anti-US - مونترئال - کانادا
دموکراسی زودرس برای ایران: ای روشنفکر زمان پهلوی که ما رو با نفهمی و غربزدگیت به خاک سیاه نشوندی، حالا ببین که فرزند زودرس نارس دموکراسیت چه گندی زده: نمایندگان مجلس اینقدر فرهنگ گفتگو ندارند که بتونند به حرف طرف مقابل، حتی احمدی نژاد، نیم ساعت گوش کنند و بعد با استدلال جوابشو بدند؛ همه هوار هوار و اربده کشند؛ ای روشنفکر زمان پهلوی گندی که زدی رو جمع کن؛ تو آزادی بیان میخواستی، اما آیا مردم هم دغدغه تو رو داشتند؟
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 23:20
compatriot - تورنتو - کانادا
جریان فتنه موسوی و کروبی، جریان انحرافی، مموتی، اسفندیار و خانواده. جریان رای دزد خامنه‌ای و موجی‌جون و برادران قاچاقچی عجب نقل و نبات بار هم میکنند.گرگان بدرّید همدیگر را ملت ما بیدار تر میشوند!
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:22
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
احمدی چند ماه وقت داری که خودت را نجات بدهی اگر این چند ماه بگذرد و دهان خود را باز نکنی و حرفهای اصلی را نزنی بعد از این چند ماه باید نسل احمدی نژاد را منقرض شده فرض کنی.نترس چه اتفاقی می خواهد بی افتد؟همه ما می دانیم تو هم تو دزدی ها و غیره دست داشتی اما با این کار خودت را نجات می دهی.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:22
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
به قول نماینده مجلس مطهری که گفته بود مگر مجلس دکور است؟ حالا میبینید نه تنها مجلس دکور است بلکه سیرک حیوانات انسان نما و طویله است. حالا خوبه مثل نمایندگان مجلس اوکراین کتک کاری نکردند! شاید هم تا چند وقت دیگر شاهد کتک کاریشان هم در مجلس باشیم و کلی به ریش این مسلمانهای ابله بخندیم. میگم چطوره از آمریکائیها خواهش کنیم بین اینها وساطت کنند تا با هم دعوا نکنند چونکه خامنه ای ملعون کنترل را از دست داده و نوچه هایش افسارگریخته شدند.قدرت سیاسی عجب شیرین است که اینگونه جنگ قدرت آغاز شده تا انتخابات سیاهکاری. بیچاره مردم ایران که با اینهمه مشکلات اقتصادی و بدبختی در جامعه انتظار دارند این سران تشنه قدرت و باند مافیائی اسلامی به دردشان برسند. خامنه ای ابله با دست گذاشتن روی احمدی نژاد باد کاشت و حالا هم باید طوفان درو کند. کشوری که به گفته یک کارشناس اقتصادی، در انتظار یک "ابر تورم" است و در وضعیت انفجاری قرار دارد. این درگیری در مجلس شروع این انفجار ابتدا در بین خود سران رژیم است که بعداً به پایین جامعه هم نفوذ پیدا میکند. طبق پیشبینی یک جامعه شناس..." ادامه در 2 .
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:45
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2) « مردم در وضعیتی هستند که بیشتر وقت خود را به گذران زندگی اختصاص میدهند و مجبورند برای گذر امورات خود در بخش زیر زمینی اقتصاد فعال شوند و ساعات زیادی برای پیدا کردن یک لقمه نان تلف کنند؛ در نتیجه وقت زیادی برای مبارزه و یا اعتراض به اشکال مختلف باقی نمی ماند. عامل سرکوب شدید را نباید فراموش کرد که این امکان وجود ندارد که مردم اعتراض خود را عنوان کنند و عامل نبود سازماندهی را نیز باید به آن اضافه کرد که باز به همان معضل سرکوب مربوط میشود. مردم بسیاری وجود دارند که از وضع موجود ناراضی هستند اما با هم ارتباطی ندارند و شبکه‌ای وجود ندارد که این ناراضی‌ها به هم متصل شوند و نارضایتی خود را اعلام کنند. درآمد نفتی دولت در حال کاهش است و با کاهش درآمدها دولت دیگر نمیتواند با خرج پول، جلوی جنبش‌های اجتماعی را بگیرد و میتوان انتظار داشت جنبش‌های خودجوشی در کشور به راه بیفتد بخصوص در شهرهایی که بیشتر تحت ستم اقتصادی بوده اند، و این پدیده خود میتواند منجر به نابسامانی شود و این حرکات خودجوش و سازماندهی نشده به سمتی برود که دیگر نشود این ناآرامی‌ها و شورش‌ها را سرکوب کرد.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:50
a.ahooraei - کلن - آلمان
Azadikhah--- دوست عزیز من موندم که آدم هایی امثال شما که در اخبار و دور سیاست می گردین دیگه چرا این سؤال را می کنید. دوست عزیز مردم با لبیک گفتن به این نظام در سال ٥٨ در حقیقت به نظام خلیفه گری لبیک را گفتند و همانطور که میدانید خلیفه گری نشئت گرفته از شاهنشاهی ایران کهن است که با نام عربی شروع به عرض اندام کرد و خوشبختانه بدست هلاکوخان به فراموشی سپرده شد تا ملت ایران إن را دگربار احیا کنند.
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 00:51
pull.over - دوحه - قطر
جالبه که 22 بهمن میلیون ها نفر به طرفداری از این نظام شارلاتان به خیابان میریزند.حالا سالهای قبل رو بیخیال،اوضاع بهتری داشتیم،امسال با چه دلی و با چه امیدی میخوان جشن بگیرند؟ این بود به مقام انسانیت رسیدن؟!
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 06:06
malekIT - شیراز - ایران
درود بر نظام کثیف (پودر رختشویی هم جواب نمیده) و خلیفه گری اسلامی!!! :)).
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:10
دنیای وحشی - تهران - ایران
خدا به درد این ملت افسون شده برسد که از یک طرف بایستی مورد تهاجم غربیها بوسیله تحریمهای غیر منصفانه شان قرار بگیرند و از طرف دیگر شاهد مناظره های سران حکومت بشوند که به نظر میاد دعوایشان سر لحاف ملانصرالدین می باشد .خلاصه اینکه آینده چندان روشنی به نظر نمیاد درانتظار این مردم طفلک باشد .
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:14
shahramareia - تهران - ایران
Azadikhah - تکسل - هلند. موافقم
‌سه شنبه 17 بهمن 1391 - 09:35
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.