رهبر مخالفان دولت سوریه به روسیه دعوت شد

احمد معاذ خطیب اعلام کرده که آماده مذاکره مستقیم با نمایندگان دولت سوریه است

دولت روسیه از احمد معاذ خطیب، رئیس ائتلاف ملی سوریه برای سفر به مسکو و گفت‌و‌گو در باره بحران سوریه دعوت کرده است.

این دعوت در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ و در دیدار سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و آقای خطیب صورت گرفته است.

این اولین دیدار رئیس ائتلاف ملی سوریه بامقام‌های بلندپایه دولت روسیه به شمار می‌رود.

در همین حال، رئیس ائتلاف ملی سوریه گفته است که در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران دیدار خواهد کرد.

خبرگزاری رویترز به نقل از احمد معاذ خطیب گفته است که در دیدار با وزیر امور خارجه ایران، در مورد یافتن راه حلی برای بحران سوریه بدون ادامه خون‌ریزی‌ها، گفت‌و‌گو خواهد کرد.

روسیه و ایران از حامیان اصلی دولت بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه به شمار می‌روند.

اگرچه دولت روسیه خاطرنشان کرده که بشار اسد ممکن است در جنگ با مخالفان مسلح خود پیروز نشود.

این در حالی است که سعید جلیلی، دبیر شورای امنیت ملی ایران امروز با سفر به سوریه، بار دیگر بر حمایت کامل کشورش از بشار اسد، تاکید کرده است.

قرار است آقای جلیلی با بشار اسد، رئیس‌جمهوری دیدار کند.

احمد معاذ خطیب، رئیس ائتلاف ملی سوریه چند روز پیش اعلام کرد که آماده مذاکره مستقیم با نمایندگان دولت سوریه است، موضعی که با انتقاد برخی از گروه‌های مخالف قرار گرفت.

آقای خطیب برای این مذاکره، دو شرط تعیین کرده است. آزادی ۱۶۰ هزار نفر از افرادی که در زندان و یا مراکز امنیتی اطلاعاتی حضور دارند و از سرگیری صدور گذرنامه‌های جدید توسط سفارتخانه‌های سوریه برای شهروندان در تبعید سوری.

تلاش‌های دیپلماتیک

احمد معاذ خطیب در مونیخ همچنین با جو بایدن، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا و اخضر ابراهیمی، نماینده سازمان ملل در بحران سوریه دیدار کرده است.

جاناتان مارکوس، خبرنگار بی بی سی در کنفرانس امنیتی مونیخ می‌گوید برای حل بحران سوریه، و پیشبرد طرح سازمان ملل در این زمینه، توافق میان آمریکا و روسیه ضروری است اما در حال حاضر، دیدگاه‌های دو طرف به هم نزدیک نیست.

پیش از دیدار با جو بایدن، آقای لاوروف گفت که اصرار آمریکا برای کناره‌گیری بشار اسد، سازنده نیست.

او گفت: "به نظر من، اصرار افرادی که اولویت اول را در حذف بشار اسد می‌دانند، مهم‌ترین دلیل برای ادامه فاجعه در سوریه است."

سازمان ملل می‌گوید از زمان شروع ناآرامی‌ها در سوریه، تا کنون بیش از ۶۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

+21
رأی دهید
-40

مهم - بروكسل - بلزيك
چه عکسی‌ از این بنده خدا گرفتن حالا اسد با این دیکتاتوریش قیافش قابل تحمل است ولی‌ این مبارز اگه قیافش مثل درونش باشه که هیچی‌ وقت تلف کنی‌ اینطوری جابجایی فقط صورت میگیره یه دیکتاتور میره یه دیکتاتور دیگه میاد
یکشنبه 15 بهمن 1391 - 01:07
مانده از یاران - بازل - سوئیس
پس چی شد ایران رو که باز نمیدادن؟
یکشنبه 15 بهمن 1391 - 02:06
ققنوس - تهران - ایران
به این بابا گفتن راسته دماغتو بگیرو برو، اینم از اون موقع داره در خودش می‌چرخه :)
یکشنبه 15 بهمن 1391 - 09:18
exam292 - تهران - ایران
مهم - بروکسل - بلزیک/شماها چه کوته قکرید!! دوست دارید یه عده ضد دین بر مردم سوریه حکومت کنن؟!!!
یکشنبه 15 بهمن 1391 - 12:49
مهم - بروكسل - بلزيك
اگسم۲۹۲ - تهران - ایران دوست عزیز سریع جبهه نگیری روبرو من که میدونی‌ خودت دقیقا من ضد دین هستم حالا اگه چیزی در مورد قیافه این بنده خدا گفتم فکر نکن دارم بر علیهش موضع میگیرم اتفاقا اگه ضد دین باشه که نیست درود بهش میفرستم هرچند اون دربر هماشون یه اشغال تروریست هستن مثل آخوندک دوزاری و جیره خورش تو ایران
یکشنبه 15 بهمن 1391 - 16:36
anti-US - مونترئال - کانادا
این هم داره نقش خمینی رو برای مردم بدبخت سوریه بازی میکنه تا اهداف غرب به پیش بره
یکشنبه 15 بهمن 1391 - 18:25
exam292 - تهران - ایران
مهم - بروکسل - بلزیک/عزیز، هرقدر ضد دین باشی، ضددین تر از شوروی سابق نخواهی بود! با فروپاشی شوروری، این تفکر هم به بن بست رسید!!!
‌پنجشنبه 19 بهمن 1391 - 12:35
exam292 - تهران - ایران
مهم - بروکسل - بلزیک/عزیز، هرقدر ضد دین باشی، ضددین تر از شوروی سابق نخواهی بود! با فروپاشی شوروری، این تفکر هم به بن بست رسید!!!
‌پنجشنبه 19 بهمن 1391 - 12:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.