مدیرعامل ایران ایرتور: "ایرباس" خریدیم ولی نتوانستیم اقساطش را بدهیم ،پس دادیم!

مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایرتور از کاهش مسافران پس از افزایش نرخ بلیت هواپیما و تخفیف 30 درصدی بلیت پروازهای داخلی این شرکت خبر داد و گفت: یک فروند ایرباس خریداری شده این شرکت به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط آن پس داده شد.

 
کاپیتان سیروس باهری در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه‌های ایران ایرتور در زمینه خرید هواپیما اظهار کرد: تا چند روز پیش نرخ ارز در اتاق مبادلات ارزی متعادل شده بود و مذاکرات برای خرید هواپیما را آغاز کردیم اما با روند افزایشی نرخ ارز طی روزهای گذشته فعلا و بار دیگر از خرید هواپیماهای جدید و افزودن به ناوگان شرکت هواپیمایی ایران ایرتور منصرف شده و قصد داریم تا ثابت شدن نرخ ارز دراین باره اقدام نکنیم.
 
مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایرتور از وجود 12 هواپیمای ام.دی در ناوگان این شرکت خبرداد و گفت: دو فروند ایرباس خریداری کردیم که یکی به دلیل مشکلات بیمه زمین‌گیر است.
 
باهری اظهارکرد: یکی از ایرباس‌های ایران ایرتور به صورت قسطی خریداری شده بود اما پس از مشکلات ارزی نتوانستیم از عهده پرداخت اقساط آن برآییم؛ بنابراین آن را پس دادیم.
 
کاهش مسافر و تخفیف 30 درصدی بلیت
 
مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایرتور درباره تعداد مسافران پس از افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: ‌در چند ماهه اخیر با توجه به افزایش نرخ بلیت و فصل زمستان مسافران 30 تا 40 درصد کاهش یافته‌اند.
 
باهری اعلام کرد: شرکت هواپیمایی ایران ایرتور برای پر کردن صندلی‌های پروازی خود تصمیم گرفته است بلیت پروازهای داخلی را با حدود 30 درصد تخفیف بفروشد.
 
وی تاکید کرد: تخفیف بلیت شرکت هواپیمایی ایران ایرتور تنها برای پروازهای داخلی است زیرا اغلب پروازهای خارجی این شرکت به صورت چارتر انجام می‌شود.

+51
رأی دهید
-10

bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
شما ها باید برید غاز بچرونید شما رو چه به مدیریت .هنوز معنی تحریم رو نمیدونید
جمعه 6 بهمن 1391 - 15:23
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
پس دیگه چرا گریه میکنید که تحریم است و بخاطر اینکه هواپیما به ما نمیدهند این همه سقوط داشته ایم؟! اسلاماز اداره یک بقالی هم عاجز است چه برسد به اداره یک کشور! اگر غیر از این بود که خوب بود یک میلیارد مسلمان شناسنامه ای الان آقای دنیا بودند و ممالک اسلامی هم ابر قدرت! اما حتی یک سرزمین و کشور در طول تاریخ پیدا نمیکنید که به واسطه اسلام و قوانین متحجرانه اسلام آباد شده باشد و طبیعتا نباید هم چنین باشد چون تحجر پیشرفت نمی آورد. فقط به میزان فلاکت جامعه می افزاید. اسباب شرمساری است که کشوری چنین غنی از ثروت و منابع طبیعی از دادن ("اقساط") یک هواپیما هم عاجز است!!!! سایبریهای مزدور این جور جاها آفتابی نمیشوند چون صرف ندارد!
جمعه 6 بهمن 1391 - 23:08
پهلوون مفرد - كلن - المان
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا. درود استاد گرامی، مشتاق حضور رنگین‌تر آن جناب و دیگر فرهیختگان و اندیشمندان والا در این سایت از برای فراگیری مطالب وزین در حواشی نظرات اساتید فن هستیم، پاینده و شادکام باشید... پیش بسوی نابودی حکومت جهل و جنون اسلامی
شنبه 7 بهمن 1391 - 05:08
massoudoslo - اسلو - نروژ
معلوم است ! شما هیچ چیزی را توانسته اید به درستی اداره و نگه داری کنید .
شنبه 7 بهمن 1391 - 09:48
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
پهلوون مفرد - کلن - المان. درود بر شما دوست خردمند و فرزانه. بیشتر حضور داشته باشید که حضور امثال شما در این وب سایت نوری است که بر تاریکخانه اشباح تابیده میشود. آزادی ایران عزیز نزدیک است و این عرب زادگان بی وطن را برای همیشه به زباله دان تاریخ خواهیم فرستاد. بهترین کاری که ما در این مقطع میتوانیم انجام دهیم روشنگری است.
شنبه 7 بهمن 1391 - 20:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.