رشد چشمگیر درآمدهای گوگل و گذر از مرز ۵۰ میلیارد دلار

انتشار درآمدهای گوگل در سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که مجموع درآمدهای این کمپانی در سال گذشته میلادی از مرز ۵۰ میلیارد دلار گذشته است. افزایش درآمد٬ ارزش سهام را نیز بالاتر برده است.
 

انتشار جزئیات درآمدهای کمپانی گوگل در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد که بر خلاف پیش‌بینی‌های تحلیلگران بازار فن‌آوری اطلاعات و به رغم کاهش توجه کاربران به تبلیغات آنلاین روی مرورگرهای کامپیوترها و تمرکز بر موبایل و تبلت٬ درآمد بزرگ‌ترین ماشین‌ جست‌وجوگر آنلاین جهان در مقایسه با گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است.
 
حالا بر اساس آخرین آماری که  روز سه‌شنبه (۳ بهمن٬ ۲۲ ژانویه) منتشر شده٬ درآمد خالص گوگل در سه ماه پایانی سال ۲۰۱۲ به مرز ۱۰ میلیارد دلار رسیده٬ در حالی که در مدت مشابه سال قبل٬ درآمد آن در حدود ۸ میلیارد دلار بود. به گزارش اسوشیتدپرس٬ با اعلام خبر افزایش درآمدهای گوگل٬ ارزش سهام این کمپانی در بورس‌های جهانی نزدیک به پنج درصد افزایش یافت و به ۷۳۴ دلار رسید.
 
سال طلایی گوگل
 
به نظر می‌رسد ۲۰۱۲ سالی طلایی برای گوگل بوده٬ چون این کمپانی برای اولین بار توانسته از مرز ۵۰ میلیارد دلار درآمد سالانه هم بگذرد. این رقم برای کمپانی نسبتا نوپایی که فقط یک دهه و نیم از تاسیس آن می‌گذرد٬ حیرت‌انگیز و قابل‌توجه است. لری پیج گفته درآمدهای گوگل از زمان تاسیس٬ به طور متوسط هر سال ۳۶ درصد و هر سه‌ماه ۸ درصد افزایش یافته است.


  
مرکز بانک اطلاعاتی گوگل در اورگون آمریکا

 

لری پیج٬ مدیرعامل و یکی از دو بنیان‌گذار گوگل٬ در جریان یک کنفرانس تلفنی با سرمایه‌گذاران این کمپانی٬ علاوه بر تشریح جزئیات٬ با اشاره تلویحی به راه‌اندازی سرویس جدید جستجوی فیس‌بوک (Graph Search) تصریح کرد که این ابتکار فیس‌بوک را تهدیدی برای گوگل نمی‌داند و مطمئن است که کمپانی تحت مدیریت‌اش در حوزه تخصصی خود که «سامان‌دهی اطلاعات موجود در جهان برای قرار دادن آن‌ها در دسترس کاربران» است٬ همچنان موفق و پول‌ساز خواهد بود و برای تحقق این هدف از همه امکانات موجود بهره خواهد گرفت.
  
لری پیج٬ مدیرعامل ۳۹ ساله گوگل٬ گفت موتور جستجوی ایده‌آل٬ سیستمی است که «دقیقا می‌داند منظور شما چیست و به دنبال چه هستید» و این همان چیزی است که به اعتقاد او گوگل با راه‌اندازی گراف دانش (Knowledge Graph) به آن دست خواهد یافت. گراف دانش هنوز در مراحل ابتدایی فعالیت است و آن‌طور که لری پیج گفته٬ فقط یک درصد حوزه‌ای که باید پوشش بدهد را تحت پوشش دارد. گسترش آن در آینده نزدیک٬ از اولویت‌های گوگل است.
 
گوگل بخش اعظم درآمدهای میلیارد دلاری خود را از طریق تبلیغات آنلاین به دست می‌آورد و لری پیج معتقد است به رغم دست‌آوردهای بزرگ فیس‌بوک در جذب کاربران٬ گوگل همچنان پیش‌تاز بلامنازع بازار جستجوهای آنلاین باقی خواهد ماند.
 
یوتیوب و ماهی ۸۰۰ میلیون بازدید
 
گذشته از این٬ تعداد کاربران جی‌میل٬ سرویس ایمیل گوگل هم اکنون از مرز ۳۵۰ میلیون نفر گذشته. یوتیوب هم که از سال ۲۰۰۶ بخشی از کمپانی عظیم گوگل شده٬ حالا بیش از ۸۰۰ میلیون بازدید ماهانه دارد و هر ثانیه نزدیک به یک ساعت ویدئو روی این سرویس مشهور و محبوب اشتراک فایل‌های تصویری آپلود می‌شود.
 
آمار نشان می‌دهد که چیزی نزدیک به یک‌چهارم کلیک‌ها روی تبلیغات گوگل٬ از روی گوشی‌های هوشمند کاربران می‌آید. سال گذشته درآمد این کمپانی از تبلیغات آنلاین ۳۶/۵ میلیارد دلار بود٬ اما با این حال همین رقم بیش از ۱۰ برابر بزرگ‌تر از میزان درآمدهای فیس‌بوک از راه تبلیغات آنلاین است.

+25
رأی دهید
-13

kobalt - کرج - ایران
تازه این با حساب ضرر چند میلیاردیه که تحریم مردم خلخال به بار آورد
‌چهارشنبه 4 بهمن 1391 - 22:11
be_pa.khaste - هارلم - هلند
نوش جونش گورأ وجود مبارکت باشه از شیر مادر هم حلال تره اینترنت بدون گوگل به نظر من یعنی‌ یه ماشین بدون موتور
‌چهارشنبه 4 بهمن 1391 - 22:58
صمصام - سیدنی - استرالیا
kobalt - کرج - ایران. درود، خیلی باحال بود. البته مدیر عامل گوگل اعلام کرد روزیکه امام جمعه خلخال به مردم گفت گوگل رو تحریم کنید، شبش تا صبح نخوابیده از نگرانی
‌پنجشنبه 5 بهمن 1391 - 08:16
razrazak - یزد - ایران
چه خوب می شد این درآمدی که حداقل کاربرای ایرانی برای گوگل به ارمغان میارند برای یک موتور جستجویی که متخصصاش ایرانی باشند و آشنا به فرهنگ بومی باشه حاصل بشه، یک کار خوبی در دانشگاه یزد شروع شده به نام پارسی جو به آدرس parsijoo.com . امید که با اقبال عمومی ایرانیها روبرو بشه و یه سرویس خوب بومی ارائه بکنند. دوستان در حال حاضر به صورت آزمایشی راه اندازی شده حتما یه سری بزنید. خواهش میکنم زیاد فاز منفی ندید که نحوه برخورد تک تک شما روی آینده اینچنین طرح هایی اثر میزاره، بیاید ایرانی باشیم
‌پنجشنبه 5 بهمن 1391 - 14:42
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
گوگل با ارزشترین دستآورد و معجزه تکنیکی است و بسیار مفید و پخش کننده سریع اطلاعات از علمی گرفته تا سرگرمی! اگر از یکسری هنوز ضعفهایش بگذریم خوب شد منوپول مایکروسوفت را شکوند ولی باید مواظب بود خودش منوپولیست نشود با این قدرتی که دارد و روزبروز زیادتر هم میشود. پرونده اعمال ما همه پیش گوگل است و خدای حی و حاضر و همه چیز دان واقعی است. خوشحال باشیم در این زمان زندگی میکنیم و اینقدر راحت به اطلاعات دسترسی داریم. فقط گوگل زیر بار سانسور در یکسری کشورهای دیکتاتوری و توتالیتر مثل ایران و روسیه و چین و دیگر رژیمهای خیانتکار و طرفدار خفقان و سانسور نباید برود. زندگی گوگلی هم عالمی دارد و سپاسگذار باشیم از وجودش و از گوگل و ارتباطات اینترنتی ابزاری کنیم برای براندازی حکومتهای خودکامه و دیکتاتوریهای اسلامی مثل رژیم فاشیستی ملاها در ایران و عربستان و غیره. گوگل میتواند نقش مهمی در متمدن کردن کشورهای عقب مانده اسلامی داشته باشد اگر زیر سانسور نرود و یا مسدود نشود.
‌پنجشنبه 5 بهمن 1391 - 13:58
kobalt - کرج - ایران
صمصام -سیدنی درود بر شما این فکر کنم این همون نابغه ایه که گفته بود اگه آمریکا عرضه داره بره جلوی دلارشو بگیره که روز به روز داره گرونتر میشه از این نوابیق تو ایران زیاد داریم.
‌پنجشنبه 5 بهمن 1391 - 16:51
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.