مرخصی در تنهایی برای زوج‌های زندانی

نسرین ستوده، بهاره هدایت، مهسا امرآبادی و بهمن احمدی امویی به مرخصی آمده‌اند. همسران مهسا امرآبادی و بهمن احمدی امویی اما در زندان هستند و امکان مرخصی مشترک این زوج‌های زندانی عملا منتفی است.

 

روز یک‌شنبه اول بهمن (۲۰ ژانویه) بهمن احمدی امویی و مهسا امرآبادی برای دوره‌ای کوتاه از زندان به مرخصی آمدند. قبل از آن نیز نسرین ستوده و بهاره هدایت به مرخصی آمده بودند.
 
بهمن احمدی امویی روزنامه‌نگار از ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ در زندان به سر می‌برد. او از حدود سه ماه قبل از زندان اوین به رجایی‌شهر تبعدی شده است. این روزنامه‌نگار کارشناس مسائل اقتصادی به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده و برای دومین بار است که به مرخصی می‌آید. همسر او ژیلا بنی‌یعقوب که به یک سال حبس محکوم شده در حال گذراندن محکومیت خود در زندان اوین است.


 

بهاره هدایت بعد از شش ماه برای دومین بار به مرخصی آمد


آقای احمدی از مدتی قبل از انتقالش به رجایی‌شهر ممنوع‌الملاقات شده بود و پس از انتقال او نیز همسرش برای گذراندن حکم به زندان فرا خوانده شد. بدین ترتیب این زوج روزنامه‌نگار چندین ماه است که موفق به دیدار یکدیگر نشده‌اند.
 
مهسا امرآبادی که او نیز روز یک‌شنبه به مرخصی آمد، مدتهاست که از دیدار همسرش مسعود باستانی که در رجایی‌شهر زندانی است، محروم است. این زوج روزنامه‌نگار اواخر آذرماه اجازه پیدا کردند تا بعد از چهارماه در زندان اوین با یکدیگر ملاقات کنند. مهسا امرآبادی به یک سال و مسعود باستانی به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

بهاره هدایت مسئول کمیته زنان دفتر تحکیم وحدت نیز روز شنبه ۳۰ دی (۱۹ ژانویه) پس از شش ماه اجازه یافت تا بار دیگر از مرخصی استفاده کند. وی که مبتلا به بیماری کلیه است، به ۹ سال و نیم زندان محکوم شده است.


 

نسرین ستوده بعد از سه سال برای اولین بار به مرخصی آمده است

 


امین احمدیان، همسر بهاره هدایت در صفحه فیس بوک خود نوشته، خانم هدایت با سپردن وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی به مرخصی استعلاجی آمده است، مشروط بر آنکه از هر نوع مصاحبه و فعالیت سیاسی پرهیز کند.
 
نسرین ستوده وکیل زندانی، روز پنج‌شنبه ۲۸ دی (۱۷ ژانویه) پس از یک دوره ۴۹ روزه اعتصاب غذا بالاخره توانست از مرخصی استفاده کند. وی البته در اوایل دی ماه پس از مرگ مادرش اجازه یافت تا چند ساعت در مراسم خاکسپاری او شرکت کند. این بار اما به او مرخصی چند روزه داده شده است.
 
این وکیل مدافع حقوق بشر به ۶ سال زندان، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده است.

+44
رأی دهید
-8

mok432 - ونکوور - کانادا
مگه اسلام هم حقوق بشر حالیش می‌شه ، اسلام یعنی‌ زورگویی،جنایت،تجاوز،جنگ،برده فروشی، ،مال مردم خوردن و بر خود حلال کردن،خرافات،غیب گویی ،دروغگویی آخوند،حدیث از آستین در آوردن،به مسایل خصوصی افراد دخالت و تجاوز کردن، حق زنها را نادیده گرفتن، مثل زمان پیغمبر که زن ناچیز بود ،و وقتی پیغمبر آمد زنها ناچیز تر شدند ،و زنها را از ۹ سالگی ازدواج میکردند ، بلکه ازدواج نبود و زنها حق رای نداشتند، مثل بردگی بود مثل همین امروز در ایران و عربستان.
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 01:59
perser68 - فلوریدا - امریکا
مادر بمیره،بعد برای چند ساعت یه وکیل مملکت بتونه سر خاک مادرش بره!!!!!!!!!!!!آدم چی‌ میخونه،چی‌ می‌‌شنوه؟جرمش چی‌ بوده؟زورگیری؟دزدی؟حمله مسلحانه؟دروغگویی؟۶سال زندان!!!بچه هاش چی‌ میخوان بشن!؟
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 02:22
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
اکثریت این ملت قرص بی‌ رگی خورده اند!!!اگر لازم باشد صد بار دیگر خواهم نوشت-------تا حمایت اکثریت جامعه را در ورای خود نداشته باشید---مبارزه ی فردی اشتباه است!!!!!!!
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 11:44
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
اینها همش چردندیاته٬ درایران اصلآ زندانی سیاسی وجود نداره ارواح ننه اخوندها یا بقول اون مرتیکه پوفیوز« صفر نعیمی رز»که گفت اسم زندان اوین رو پس ازبازدیدش میخواد بزاره هتل اوین ٬واقعآ لعنت ...٫بی شرفها
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 18:40
araz 32 - تبیلیسی - گرجستان
اتفاقن اگر جرمشون دزدی یا زورگیری بود الان اینجا هم کلی مدافع داشتن . کافیه به تعداد کامنتهای دلسوزی مرتبط با اون ارازل مقایسه کنید . اصولن ملت جوگیری هستیم
‌سه شنبه 3 بهمن 1391 - 20:35
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.