جمهوری اسلامی: اکثر ۳۰۰ بدهکار معروف، دولتی هستند

جمهوری اسلامی نوشت:

مطرح کردن مسائلی از قبیل اینکه 300 یا 500 نفر بدهکاران بانکی هستند و نیمی از مطالبات دست این افراد است و... مصادیق استفاده ابزاری از معضل مطالبات معوق بانکی است که متأسفانه بیشتر دستمایه جریان سازی‌های سیاسی و رقابت‌های جناحی قرار می‌گیرد تا رفع معضل نظام بانکی.

موضوع زمانی تأسف بارتر می‌شود که بررسی و تفکیک دقیق‌تر بدهکاران شبکه بانکی کشور نشان از آن دارد که بخش عمده‌ای از این بدهی‌ها ناشی از تسهیلات و وام‌هایی هستند که دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های وابسته به دولت از بانکها دریافت کرده‌اند و به علل مختلف، به بازپرداخت آن تن نمی‌دهند. به دیگر سخن بخش عمده‌ای از بدهکاران بانکی را اشخاص حقوقی دولتی تشکیل می‌دهند که به علت سوءمدیریت در انجام طرح‌ها، استفاده از نقدینگی و مشکلات اقتصادی از بازپرداخت تسهیلات سرباز می‌زنند. واقعیت تأسف‌آورتر این است که بخش دیگری از این مطالبات معوق هم محصول بدهی پیمانکاران و اشخاص حقوقی خصوصی است که از دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی طلب کار هستند.


این پیمانکاران که تنها در دو بخش راه و شهرسازی و نیرو حدود 5 هزار میلیارد تومان از شرکت‌ها و دستگاه‌های دولتی طلبکار هستند، به علت عدم دریافت طلب‌های خود از دولتی‌ها، نمی‌توانند تسهیلات دریافت کرده از بانکها را بازپرداخت کنند.
و باز هم واقعیت تأسف بارتر اینکه مطابق قوانین و مقررات فعلی، این قبیل بدهکاران طلبکار در بخش خصوصی به علت قرار گرفتن در فهرست بدهکاران بانکی گرفتار انواع تنبیهات از جمله ممنوع الخروج شدن از کشور، بلوکه شدن حساب‌های بانکی، قطع خطوط اعتباری و... می‌شوند! این تنبیهات درحالی شامل حال بدهکاران بخش خصوصی می‌شود که مسببان اصلی یعنی مدیران دولتی به راحتی به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند!


از این رو لازم است نهادهای ناظر با تفکیک میان بدهکاران علاوه بر اینکه از اجحاف در حق بخش خصوصی مولد و خوش حساب جلوگیری کند، مدیران دولتی مقصر را از ادامه ضربه زدن به اقتصاد کشور باز دارند.

+32
رأی دهید
-10

compatriot - تورنتو - کانادا
هر دم از این باغ بری می‌رسد!
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 02:47
razmandeh - استکهلم - سوئد
چرا دارید باز کشششش میدید رهبر قلبش ناراحت می‌شه باید ۲ تا بست بیشتر ترایاک بکشه‌ها !!! اینها دولتی نیستند از کره مریخ آمده اند و وام گرفتند!!چرا دارید دشمن را خوشحال می‌کنید !!! امام خمینی همه اینهارا خودش بزرگ کرده بود امکان نداره اینها دزد باشند !!!!!
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 03:50
naderan - یوتوبوری - سوید
شما قاضی صلوتی اگر ریشه جنایت این سران حکومت را توانستی بگیری هنر کردی امشب راحت خوابیدی من در عمرم به کسی یک سیلی نزدم ولی حاضرم خودم اعدامت کنم شما اموال برادران لاریجانی را قبل از انقلاب و حالا برسی کنید اینها اگر چاپخانه پول هم داشتن اینقدر پول نمی توانستن چاپ کنن یکی از بچه همین گثافت در خارج روی سن رقاصه صد هزار دلار میریزه ولی کسی نیست بکه اینها چیکار با اموال همین بچه بخاطر دارو یا یک لقمه نان باید حکم ناجوانمردانه بگیره خودت زن و فرزند داری از اونها خجالت نگشیدی این هست عدالت علی گونه پس ما یزید را باید حق بدهیم در ان زمان چرا چینین کاری کرد امروزه مردم جاعل نیستن وخنک میفهمند چیکار میکنید اصل دزدی و دورغگوی دولت را که با ثروتی که در دنیا دومی ندارد بخاطر اینکه مردم بترسن حکم اعدام دادی در صورتی که اینها طی چند ماه در زندان پشیمان و نادم میشدن خودت را بگش تا عدالت را ثابت کنی چون ظلم شماها دنیا را حیران کرده گوش کن این مردم شما را راحت نمیگذارن دیگر کسی دین ساختگی شما را قبول نداره
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 03:01
dark night - تهران - ایران
پس می‌خواستی بغل سر کوچهٔ ما باشه؟
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 06:28
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
از بالا تا پایین درد یک عده مفت خور حرام..... هم ریختند تو این سایت که کثافت کاری این مزدوران را جمع کنند.
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 09:41
said saidi - استهکلم - سوئد
این نامردها را معرفی کنید تا مردم بشناسند،،،،،هر چند اینها سیبزمینی بیرگ هستند،،،،،خدا از شماها نگذره
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 10:04
said saidi - استهکلم - سوئد
این نامردها را معرفی کنید تا مردم بشناسند،،،،،هر چند اینها سیبزمینی بیرگ هستند،،،،،خدا از شماها نگذره
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 10:04
Tiz bin 4 - پاریس - فرانسه
شما نمایندگان مجلس و برادران دالتون که مسول قوه قضاییه هستن گفتین که احمدی نژاد بیاد و لیستو بده ،حالا چی‌ اون که اومد و بد از ۸ سال لیستو داد،اجرا کردنش باشماست یا خودتونم تو خوردن این پولا دست دارین یا هم که میگین مال بیتال مال فقط واسه ملت حرامه
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 11:16
reza.28 - لندن - انگلستان
آخه مردم عادی میتونن از ۴۰۰،۵۰۰ هزارتومن بیشتر بگیران ،تازه با این همه ضامن که میخوان و دردسرهای دیگش که آیا بدان ....
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 14:55
Parsi6 - نیویورک - آمریکا
گزارش طوری نوشته شده. که انگار مردم باید برای اینها مراسم گلریزون را بندازن ! مگه از علی بابا و چهل دزد بغداد میتونی پول پس بگیری !؟
دوشنبه 2 بهمن 1391 - 23:07
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.