هشدار مجلس ایران به کسانی که از لزوم انتخابات آزاد دم می‌زنند

۲۱۹ نماینده مجلس ایران با انتشار بیانیه‌ای از تأکید تعدادی از چهره‌ها و گروه‌های سیاسی بر لزوم برگزاری انتخابات آزاد انتقاد کرده و با حمایت از گفته‌های اخیر آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران، این تأکیدها را "رمز فتنه جدید" خوانده‌اند.

در این بیانیه که امروز یکشنبه ۲۴ دی (۱۳ ژانویه) در صحن علنی مجلس خوانده شد، آمده است: "به تمام چهره ها و بلندگوهای داخلی که از لزوم انتخابات آزاد دم می‌زنند هشدار می دهیم که از عاقبت دیگر فتنه گران عبرت بگیرند که ملت شهید داده ایران اسلامی با هیچ احدی عقد اخوت نبسته و همچنین به تمام احزاب، گروه ها و جریانات و شخصیت ها و خواص یادآور می شویم که در برابر این فتنه ها سکوت نکنند و از هم اکنون با حضور به هنگام و محکوم کردن خط فتنه جدید اجازه تجدید حیات را به فتنه گران ندهند".

مقامات حکومتی ایران و هواداران آیت الله خامنه ای، مخالفان دولت و معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ را "فتنه گر" می خوانند.

رهبر ایران روز سه شنبه هفته گذشته به کسانی که به گفته او مدام تکرار می کنند "انتخابات باید آزاد باشد" هشدار داد که از این طریق در مردم این ذهنیت را ایجاد نکنند که شرکت در انتخابات فایده ندارد.

به گفته او، این کار " این یکى از راه‌هاى از شور و هیجان انداختن انتخابات است".

در پی اظهارات آیت الله خامنه ای، احمد جنتی، رئیس شورای نگهبان (نهادی که وظیفه نظارت بر انتخابات را در ایران به عهده دارد) در نماز جمعه تهران گفت: "شکست خورده های سیاسی این روزها صحبت از انتخابات آزاد می کنند و یکی از آنها که از همه گردن کلفت‌تر است این موضوع را مدتها قبل مطرح کرده و بقیه هم پشت سر او این خط را دنبال کردند".

او در سخنانی که اشاره به اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تلقی شد، گفت: "کسانی که خود را مرد سیاست می دانند و نقش بالایی در حکومت داشتند، آیا خجالت نمی کشند که حرف دشمنان خارجی نظام را می زنند و حرف بیگانگان را تکرار می کنند؟"

آقای هاشمی رفسنجانی از جمله چهره هایی است که در ماه های اخیر چند بار بر لزوم برگزاری "انتخابات آزاد" تأکید کرده بود. محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور فعلی ایران هم از چنین مضمونی در سخنان خود استفاده کرده اند.

دوره بعدی انتخابات ریاست جمهوری ایران قرار است در خردادماه برگزار شود و بحث در مورد نحوه برگزاری و نامزدهای احتمالی آن از مدتی پیش آغاز شده است.

اصولگرایان حاکم و سپاه پاسداران، از چهره های جناح اصلاح طلب، میانه روهای نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی و حلقه نزدیکان محمود احمدی نژاد به عنوان کسانی یاد می کنند که ممکن است در انتخابات آینده "فتنه انگیزی" کنند.

امضا کنندگان بیانیه امروز نمایندگان مجلس ایران نوشته اند که سخنان اخیر آیت الله خامنه ای نشان می دهد که او "مراقب حقوق ملت در برابر جهالت برخی عناصر داخلی و توطئه های دشمن است".

+24
رأی دهید
-80

saye20 - تهران - ایران
ای مجلسی ها ما شمارا انتخاب نکردیم که مجیزه گوی خامنه ای و جنتی باشید چرا استقلال ندارید ؟مردباشید مانند مدرس ، شماها همه سرسپرده هستید اولا موضوع انتخابات آزاد را برادرتان احمدی نژاد مطرح کردنه آقایان هاشمی و محمد خاتمی پس چرا وقتی رئیس جمهورمحترمتان اینگونه صحبت می کند خاموش می شوید و لال مونی می گیرید
یکشنبه 24 دي 1391 - 18:17
گیلان - بریستول - انگلیس
نما ینده یا دزد .یک مشت دزد که با قوانین 1400 سال پیش برای ملتی تصمیم می گیر ند.ر استی من فکر می کنم علت تر سو بودن ایرانیان عوض شدن خدایمان باشد .یعنی خا منه ا ی .ای ایران بخواب در جهالتت.اما مردمش را نکش چون با عث می شوی من بیشتر بنو یسم
یکشنبه 24 دي 1391 - 18:19
مهر آسا - تهران - ایران
حتما این هم پیش زمینه ای است مانند موسوی و کروبی که گفته بودند تقلب شده نه بابا مردم باز مثل همیشه با شعور تر از همیشه در انتخابات شرکت می کنند راستی کروبی که ادعای تقلب در انتخابات می کرد از بین 4 نفر پنجم شد یعنی رای های باطله از آقای کروبی جلو افتادند
یکشنبه 24 دي 1391 - 18:32
majiddk - کپنهاک - دانمارک
به نظر شما انتخابات ازاد مگه اینقدر ترس داره که همه ازش میترسند؟نتیجه میگیریم پس انتخابات فرمایشی محضی در پیش رو داریم که هاشمی رفسنجانی درست زده به هدف.
یکشنبه 24 دي 1391 - 21:28
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
اول از همه باید مجلس را تو سر نماینده ها خراب کرد که خیالمون جمع بشه که دیگرنماینده نداریم که با رای مردم وارد مجلس بشود ولی منافع کسانی که بر ضد ملت هستند را ارجحیت بده .
یکشنبه 24 دي 1391 - 23:33
Essex men - هارلو - اینگلیس
این به اون هشتار میده اونم به این آخر کدوم هشتار درسته؟
دوشنبه 25 دي 1391 - 02:28
Islam zoda - تورنتو - کانادا
مجلس طوطی ها...
دوشنبه 25 دي 1391 - 04:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.