آمریکا: مقامات ایران به قوانین خودشان احترام بگذارند

نولاند: از ایران می‌خواهیم به مسولان سفارت سوئیس اجازه مقالات با دو شهروند آمریکایی زندانی را بدهد

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با ابراز نگرانی نسبت به سرنوشت سعید عابدینی و امیر حکمتی، دو شهروند آمریکا که در ایران زندانی هستند، گفت: "از مقامات ایران می‌خواهیم که به قوانین خودشان احترام بگذارند و به آقای عابدینی اجازه دهند به وکیل دسترسی داشته باشد."

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: "آقای عابدینی بیش از سه ماه پیش به علت اعتقادات مذهبی‌اش توسط مقامات ایرانی بازداشت شد و متوجه شده‌ایم که جلسه دادرسی او به زودی برگزار خواهد شد."

گفته شده است که سعید عابدینی، شهروند ایرانی-آمریکایی، از پیروان آیین مسیحیت و کشیش است.

براساس برخی گزارش‌هایی تاییدنشده، گرویدن آقای عابدینی به آیین مسیحیت دلیل بازداشتش بوده است.

۵۰۰ روزسخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با این توضیح که بیش از ۵۰۰ روز از بازداشت امیر حکمتی، دیگر شهروند زندانی آمریکا در ایران می‌گذرد، گفت: "آقای حکمتی حدود شش ماه است که اجازه ملاقات نداشته تا بشود از سلامت او باخبر شد."

امیر حکمتی، شهروند ایرانی‌تبار آمریکا که برای مدتی در نیروی دریایی آمریکا نیز خدمت کرده است، در سال ۱۳۹۰ و پس از سفر به ایران بازداشت شد.

دادگاه انقلاب اسلامی در ایران آقای حکمتی را به اتهام "همکاری با دشمن، عضویت در سازمان اطلاعاتی آمریکا و تلاش برای متهم کردن ایران به تروریسم" به اعدام کلیک متهم کرده بود، ولی این حکم بعدا کلیک لغو و گفته شد که دیوان عالی ایران به محاکمه دوباره او رأی داده است.

خانواده امیر حکمتی و دولت آمریکا اتهاماتی را که در ارتباط با جاسوسی علیه او مطرح شده‌اند، رد می‌کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا از ایران خواست تا به مسولان سفارت سوئیس در تهران که حافظ منافع آمریکا در ایران هستند، اجازه دهند تا با سعید عابدینی و امیر حکمتی ملاقات کنند.

+93
رأی دهید
-12

Parsi6 - نیویورک - آمریکا
باز هم ٥٠٠ هزار دلار باج میخوان.
شنبه 23 دي 1391 - 19:06
shahrkhani - منچستر - انگلستان
من هم به عنوان یک ایرانی‌ به آمریکا عرض می‌کنم که توام به مردمت احترام بذار و پول کشورت را صرف این صهونیسم ‌های وحشی نکن تا مردمت زیر پل و توی خیابون ها از فقر و بد بختی جون ندهند. چطور بید؟ خوب بید؟
یکشنبه 24 دي 1391 - 03:25
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.