رضا شهابی، فعال کارگری به مرخصی آمد
+45
رأی دهید
-3

رضا شهابی، فعال کارگری پس از ۲۳ روز اعتصاب غذا به مرخصی استعلاجی آمد.
رضا شهابی که از ۲۳ روز پیش در پی عدم رسیدگی پزشکی دست به اعتصاب غذا زده بود، نیمه شب امروز (۷ ژانویه- ۱۸ دسامبر) به مدت ۵ روز به مرخصی استعلاجی آمد.
کمیته گزارشگران صبح امروز گزارش داده بود که ربابه رضایی، همسر این فعال کارگری دربند، از وضعیت وخیم جسمی، کاهش حداقل ۱۵ کیلوگرم وزن، و فشار خون نگران کننده خبر داده است.
این زندانی سیاسی هفتهٔ گذشته و در چهاردهمین روز اعتصاب غذای خود اعلام کرده بود که اعتصاب را تا زمان صدور مرخصی ادامه خواهد داد.
شهابی در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ در محل کار خود بازداشت شد و به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.
با وجود آنکه مسئولین قضایی وعده برگزاری دادگاه شهابی را در آذر ماه ۱۳۸۹ داده بودند، شهابی پس از یک سال بازداشت در تاریخ چهار خرداد ماه ۱۳۹۰ در دادگاه حاضر شد. این دادگاه در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
شهابی سرانجام در فروردین ماه ۱۳۹۱ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام» به ۶ سال زندان محکوم شد.
sanandaje sorkh - اسلو - نروژ
به امید آزادی زندانیان سیاسی،و تمام فعالان کارگری در بند،آزادی برابری حکومت کارگری(زنده باد سوسیالیسم)
سه شنبه 19 دي 1391 - 13:37
bita tehrani - ونکوور - کانادا
به امید آزادی همه زندانیان بیگناه و همه آنهایی که از جان عزیزشان مایه میگذارند .سلامت باشی آقای شهابی.
سه شنبه 19 دي 1391 - 23:27