معاون برکنار شده بانک مرکزی ایران به نهاد ریاست جمهوری رفت

 

دستگیری حمید پورمحمد با واکنش محمود احمدی نژاد مواجه شد

حمید پورمحمد، از متهمان پرونده اختلاس موسوم به سه هزار میلیارد تومانی، به عنوان معاون برنامه ریزی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مشغول به کار شد.

به گزارش روابط عمومی این معاونت، بهروز مرادی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی محمود احمدی نژاد، یکشنبه ۱۶ دی (۵ ژانویه) آقای پورمحمد را به جای داوود منظور معاون سابق برنامه ریزی خود منصوب کرد.

آقای پورمحمد، که در برخی رسانه ها از او تحت عنوان "حمید پورمحمدی" یاد می شد، پیشتر قائم‌مقام رئیس کل بانک مرکزی ایران بود ولی در پی طرح اتهاماتی علیه او در جریان دادگاه اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، از آن سمت برکنار شد.

از این پرونده اختلاس، به عنوان بزرگترین پرونده تخلف بانکی تاریخ ایران یاد می شود و در جریان آن، تعدادی از مقام های دولتی و از جمله حمید پورمحمد دستگیر شده بودند.

دستگیری آقای پورمحمد در اواخر مهر ماه ۱۳۹۰، با واکنش محمود احمدی نژاد در آبان ماه همان سال مواجه شد که با انتقاد از کسانی که از "ملت انتقام می گیرند"، در خطابی غیر مستقیم به قوه قضاییه ایران گفت: "آنها که رشوه داده و تخلف کرده‌اند و پشتیبانی نفوذی داشتند را دستگیر و محاکمه کنید، چرا قائم مقام بانک مرکزی را دستگیر کردید؟ "

حدود یک و ماه و نیم پس از این اظهارات بود که یک مقام قضایی ایران از آزادی حمید پورمحمد از زندان به قید وثیقه خبر داد.

از سرنوشت پرونده قضایی آقای پورمحمد، اطلاعی در دست نیست.

+22
رأی دهید
-43

compatriot - تورنتو - کانادا
مبارکه. دزدان پست عوض میکنند و فقیران به جرم ۷۰۰۰۰ تومن دزدی به چوب دار آویخته میشوند یا به جرم ذره‌ای دزدی از روی نیاز برای آنکه شرمنده زن و بچه شون نباشند به اعدم محکوم میشوند. تف به این روزگار ننگین!
دوشنبه 18 دي 1391 - 01:43
farnia - تهران - ایران
خدائیش مموتی قاطی کرده !!! احتمالا میخواست بره زندان همه جانی ها و قاتل ها رو آزاد کنه بریزه تو خیابون !!! یکی جلوی این ابله رو بگیره داره هم خودشو میکشه هم با اجرای هدفمندی مرحله دو ملت رو تیکه پاره میکنه !!! آقایون هیچکدوم طوریشون نمیشه حتی به نفعشون هم میشه !!! چون همشون ثروت بادآورده دارن....................
دوشنبه 18 دي 1391 - 04:54
kobalt - کرج - ایران
یکی از کار ای رئیس جمهور مردمی که بی ارتباط با مسئولیت قبلیش نیست جابجائیه زباله از سطل زباله بزرگتر به سطل کوچیکتره خدا قوت برادر.
دوشنبه 18 دي 1391 - 17:53
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.