هیلاری کلینتون به دلیل عارضه لخته خونی در بیمارستان بستری شد
خانم کلینتون که ۶۵ ساله است اواسط ماه دسامبر هنگامی که در خانه تنها بود دچار بیهوشی شد
گزارش های رسیده حاکی است که هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، به دلیل عارضه لخته خونی، در بیمارستانی در نیویورک بستری شده و تحت درمان قرار گرفته است.
بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، خانم کلینتون که برای آزمایش پزشکی به بیمارستانی در نیویورک مراجعه کرده بود به دلیل مشاهده لخته خونی در نمونه های گرفته شده از وی، بستری شد و به او داروهای ضد لخته خون داده شد.
پزشکان وی اعلام نکرده اند که این لخته خونی در کدام بخش از بدن وی دیده شده است ولی گفته اند وی باید به مدت ۴۸ ساعت تحت نظر پزشک باقی ماند تا درمان وی کامل شود.
فیلیپ رینز، سخنگوی خانم کلینتون، گفته که «پزشکان به مراقبت از وی ادامه می دهند. آنها بررسی می کنند که آیا اقدامات بیشتری مورد نیاز هست یا نه.»
خانم کلینتون که ۶۵ ساله است اواسط ماه دسامبر هنگامی که در خانه تنها بود به دلیل درمان یک ویروس معده دچار بیهوشی شد.
درمان وی روز ۱۳ دسامبر آغاز و از او خواسته شد تا سفر به آفریقای شمالی و خاورمیانه که برای هفته بعد از آن تنظیم شده بود را لغو کند.
وی همچنین ناچار شد تا حضور در جلسه استماع کنگره برای بررسی حمله روز ۱۱ سپتامبر به دفتر دیپلماتیک آمریکا در بنغازی را لغو کند. این نشست قرار بود روز ۲۰ دسامبر برگزار شود.
دکتر غلام معتمدی، متخصص مغز و اعصاب در مرکز پزشکی دانشگاه جرج تاون، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است که لخته خونی «بستگی به این دارد که در کدام بخش از بدن قرار داشته باشد.»
وی گفت: در صورتی که لخته خونی در پا مشاهده شود، به دلیل اینکه فرد در بستر بیماری بوده است، این امری شایع است و ممکن است که خانم کلینتون به دلیل بستری بودن پس از بیهوشی دچار این عارضه شده باشد.
دکتر معتمدی افزود: این عارضه «مشکل بزرگی» نیست و ظرف شش ماه با رقیق کننده های خون قابل درمان است تا از بروز لخته های خونی جدید جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: لخته خونی در ریه یا مغز موضوعی بسیار حاد است. لخته های ریوی می توانند کشنده باشند و لخته های مغزی نیز می توانند منجر به سکته شوند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دکتر معتمدی می افزاید: بستری شدن خانم کلینتون در بیمارستان می تواند این امکان را برای پزشکان فراهم کند تا آزمایش های بیشتری درباره اینکه چه عواملی باعث بروز این لخته های خونی شده است انجام دهند.
سخنگوی خانم کلینتون پنجشنبه هفته گذشته و پیش از آزمایش های جدید گفته بود که انتظار می رود که وزیر امور خارجه آمریکا در هفته بعد سر کار خود حاضر شود.
خانم کلینتون که در دهه ۱۹۹۰ بانوی اول آمریکا و سپس سناتور نیویورک بود اعلام کرده است که از ماه ژانویه از سمت خود به عنوان وزیر امور خارجه کناره گیری خواهد کرد. باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، جان کری را به عنوان جانشین وی به سنا معرفی کرده است.
خانم کلینتون تنها وزیر امور خارجه آمریکا بود که در تاریخ این کشور بیشترین مسافرت را به خارج داشته است. برآورد شده که وی در طور چهار سال وزارت خود، به ۱۱۲ کشور سفر کرده است.
از وی به عنوان نامزد احتمالی دمکرات ها برای انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا نام برده می شود هر چند که وی هنوز این موضوع را اعلام نکرده است.