نامه محمد خاتمی به رهبر جمهوری اسلامی تکذیب شد

محمدرضا خاتمی برادر محمد خاتمی رئیس جمهوری پیشین ایران اظهارات اسدالله بادامچیان، عضو حزب موتلفه مبنی بر ارسال نامه‌ای با محور انتخابات از سوی رئیس دولت اصلاحات به رهبر جمهوری اسلامی را تکذیب کرد.

             نامه محمد خاتمی به رهبر جمهوری اسلامی تکذیب شد

محمدرضا خاتمی، نایب رئیس مجلس ششم روز شنبه، نهم دی به روزنامه بهار گفت که هر چند که نفس نوشتن نامه اشکالی ندارد اما نامه‌ای نوشته نشده تا بتوان درباره آن صحبت کرد.
 
او، اسدالله بادامچیان از اعضای حزب موتلفه را متهم به نقض صریح آزادی‌های مورد تاکید در قانون اساسی کرد و گفت شاید او نمی‌داند در فضای آزاد نیازی به نامه‌نگاری وجود ندارد و همه به‌ویژه کسانی که پیش از این نیز سابقه خدمت داشته‌اند می‌توانند آزادانه خود را کاندید اکرده و در انتخابات شرکت کنند.
 
اسدالله بادامچیان، عضو حزب موتلفه اسلامی، از تشکل‌های محافظه‌کار سنتی ایران دو روز پیش گفته بود که «آقای خاتمی توسط آقای هاشمی به رهبر نامه داده تا راهی برای اصلاح‌طلبان باز شود و به صحنه انتخابات ریاست جمهوری بیایند».
 
حالا نایب‌رییس مجلس ششم می‌گوید اصولگرایان که متوجه شده‌اند بدون حضور اصلاح‌طلبان قادر نیستند انتخابات ریاست‌جمهوری را به خوبی برگزار کنند درصدد هستند با دامن زدن به شایعات از این دست، فضای انتخابات را اصطلاحا گرم کنند.
 
تمهیدی که به زعم محمدرضا خاتمی باعث سلب اعتماد مردم از رواج‌ دهندگان این قبیل اخبار می‌شود و آنها باید به اصلاح‌طلبان اجازه دهند حرف‌هایشان را خودشان بیان کنند و به نیابت از آنها صحبت نکنند.
 
محمدرضا خاتمی تاکید کرد که به طور کلی اگر فضای سیاسی ایران باز شود و اصلاح‌طلبان بتوانند جلسات حزبی خود را برگزار کنند مواضع‌شان مشخص می‌شود و دیگر نیازی به سخنگو از جناح مقابل ندارند.
 
«جمهوری اسلامی» از روزنامه‌های صبح تهران که مسیح مهاجری، نماینده آیت‌الله خامنه‌ای، مدیر مسئولی آن را برعهده دارد هم در شماره امروز خود به نقل از منابع نزدیک به هاشمی، نامه مورد اشاره اسدالله بادامچیان را تکذیب کرد.
 
این روزنامه نوشت که منابع نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی، خبر ارسال نامه محمد خاتمی توسط آقای هاشمی رفسنجانی به رهبر ایران را تکذیب می‌کنند.
 
حضور یا عدم حضور اصلاح‌طلبان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از چند ماه گذشته به محل بحث و بررسی شماری از مقامات نظام، نمایندگان مجلس و فعالان اصلاح‌طلب و اصولگرا تبدیل شده است.
 
بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۸۸ که با حواشی و جنجال‌های بی‌سابقه در تاریخ جمهوری اسلامی همراه شد شمار زیادی از فعالین سیاسی، دانشجویی و روزنامه نگاران بازداشت و با احکام سنگین روانه زندان شدند.
 
دو کاندیدای اصلاح‌طلب این انتخابات، میرحسین موسوی به همراه همسرش و مهدی کروبی هم که اعلام کرده بودند در نتیجه انتخابات به نفع محمود احمدی‌نژاد تقلب صورت گرفته ابتدا با محدودیت‌هایی در ارتباطات خود مواجه شدند و از حدود دو سال پیش هم در حصر خانگی قرار دارند.
 
تاکنون چهره‌های مختلفی خواستار روشن شدن وضعیت افراد در حصر شده‌اند و به‌ویژه در این مدت محمد خاتمی رییس جمهوری سابق ایران چند بار خواستار رفع حصر از این افراد، آزادی زندانیان سیاسی و باز کردن فضای سیاسی برای برگزاری انتخابات آزاد با حضور تمام سلایق شده است.
 
او سه روز پیش هم در دیدار با دختران میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و دیگر اعضای خانواده‌شان، با ابراز نگرانی از وضعیت سلامت این دو، تداوم حصر موسوی، رهنورد و مهدی کروبی را به نفع نظام ندانست.
 
آقای خاتمی همچنین به تازگی از مقامات ایران خواسته است با برگزاری کنگره اصلاح‌طلبان موافقت کنند و در عین حال «اظهارات جانبدارانه» مقامات اجرایی و نظارتی که به نوعی با برگزاری انتخابات سروکار دارند» را موجب دو چندان شدن نگرانی دوستداران و مدافعان انقلاب اسلامی اعلام کرد.
 
انتقادات خاتمی واکنشی به گفت و گوی احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در گفت و گو با «مجله آدینه تهران»، ارزیابی شد که امکان حضور مجدد کسانی را که «فتنه‌گران» نامید، در انتخابات مقدور ندانست و کسانی را هم که در اعتراض‌های انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کردند، «خائن به نظام و مردم» و «مجرم» توصیف کرد.
 
«فتنه» واژه‌ای است که اصولگرایان و طرفداران دولت درباره اعتراض‌های پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ به کار می‌برد و معترضان به نتایج آن را «فتنه‌گر» می‌نامند.
 
پیش از اظهارات محمد خاتمی شمار دیگری از چهره‌های اصلاح‌طلب مانند عبدالواحد موسوی لاری، وزیر پیشین کشور گفته بود که اگر انتخابات ریاست‌جمهوری دوره یازدهم «رقابتی» باشد و شرایط برای همه فراهم باشد، اصلاح‌طلبان در آن حاضر می‌شوند اما به هرقیمتی این کار را نخواهند کرد.
 
در عین حال در یک ماه گذشته و پنج ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری چهره‌هایی مانند حبیب‌الله عسگراولادی، عضو حزب موتلفه و احمد علم‌الهدی، عضو مجلس خبرگان رهبری ایران و امام جمعه مشهد گفته‌اند میرحسین موسوی و مهدی کروبی «فتنه‌گر و فتنه‌انگیز» نیستند.

+27
رأی دهید
-5

nashmeili - آمستردام - هلند
آخوند= انگل اجتماع
یکشنبه 10 دي 1391 - 15:36
مهر آسا - تهران - ایران
آخوند شکننده هیبت مزدوران و اجانب
یکشنبه 10 دي 1391 - 19:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.