پرداخت بیش از یک میلیارد دلار به دارندگان تویوتای لکسوس

نقص فنی در خودروهای تویوتای لکسوس مدل ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ باعث شده است که شرکت تویوتا به خریداران این خودروها خسارت پرداخت کند. پیشتر نیز این شرکت ژاپنی به پرداخت جریمه‌ای ۱۷ میلیون دلاری به دولت آمریکا محکوم شده بود.
 

شکایت دسته‌جمعی شماری از مشتریان تویوتای مارک لکسوس با موفقیت قابل توجهی روبرو شده است. به گزارش روزنامه‌ی "یو اس ای تودی" (USA Today)، این شرکت ژاپنی با شاکیان به توافق رسیده است که مبلغ یک میلیارد و یکصد میلیون دلار برای جبران خسارات ناشی از نقص فنی خودروهای مدل لکسوس بپردازد.
 
زیرپایی خودروی تویوتای لکسوس در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰  طوری ساخته شده بود که به پدال گاز می‌چسبید و هنگام بروز خطر، مانع استفاده‌ی به‌موقع  از پدال ترمز و توقف خودرو می‌شد.
 
بر اساس گزارش "یو اس ای تودی"، شرکت تویوتا صندوقی دایر خواهد کرد که از آن، مخارج ترمیم خودروهای مارک لکسوسی که دارای این نقص فنی هستند، پرداخت خواهد شد.


 
نقص فنی در لکسوس باعث کاهش محبوبیت تویوتا در آمریکا شده است

 

قرار است که ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی لکسوس که در این دو سال ساخته شده‌اند، به دستگاهی مجهز شوند که در شرایط اضطراری توقف خودرو را آسان‌تر ‌کنند. البته شماری از خودروهای تولید سال ۲۰۰۹ قابلیت نصب این دستگاه را ندارند، به همین دلیل صاحبان این خودروها پول نقد دریافت خواهند کرد.
 
علاوه بر این، افرادی که در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ خودروی لکسوس خریده‌اند و به دلیل این نقص فنی، خودروی خود را با قیمت پایین‌تر فروخته‌اند، مبلغ متضررشده را دریافت خواهند کرد.
 
به گفته‌ی استیو برمن، وکیل مدافع شرکت تویوتا، توافق با مشتریان تویوتا بدون دخالت دستگاه قضایی حاصل شده، اما برای اجرا نمودن آن، باید از جانب یک دادگاه ایالتی تایید شود.
 
کاهش محبوبیت تویوتا


 
تویوتا، مدل ونزا، تولید کارخانه‌ی تویوتا در جورج تاون آمریکا

 

اوایل سال ۲۰۱۰ شرکت تویوتا از خریداران ۹ میلیون خودروی مدل لکسوس خواسته بود، خودروهای خود را برای رفع این نقص به تعمیرگاه‌های ویژه‌ی تویوتا ببرند. پس از مدتی معلوم شد که دست‌کم ۱۲ میلیون خودرو دارای این نقص فنی بوده‌اند.
 
 این مشکل باعث شد که بسیاری از دارندگان خودروی لکسوس ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ علیه شرکت تویوتا به دادگاه شکایت کنند. شماری از آنها که در آن زمان تصادف داشته‌اند، مدعی شدند که نقص فنی زیرپایی خودرو باعث تصادف آنها شده‌است و به همین دلیل ادعای خسارت کردند.
 
پرداخت جریمه به دولت
 
پیشتر شرکت خودروسازی تویوتا در این رابطه به پرداخت جریمه‌ی نقدی به دولت آمریکا محکوم شده بود.
 روز ۱۸ دسامبر (۲۸ آذر) سازمان امنیت جاده‌ای آمریکا اعلام کرد که تویوتا جریمه‌ای به میزان ۱۷ میلیون و ۳۵۰ هزار دلار پرداخت خواهد کرد، زیرا مشکل ایمنی لکسوس را به موقع به اطلاع مقامات آمریکایی نرسانده است.
 
این میزان جریمه، سنگین‌ترین جریمه‌ای است که تا کنون این سازمان به دلیل نقض قوانین مرتبط با فراخوانی خودرو تعیین کرده است.
 
سازمان امنیت جاده‌ای آمریکا مدعی شده بود که از اوائل سال ۲۰۱۲ از این نقص فنی در لکسوس‌ها آگاه شده است.

+43
رأی دهید
-1

رقص ماه - بندرعباس - ایران
بقول مادرم تاوان گرفتن حرامه،این پولا خوردن نداره،من که حلال کردم،نمیخوام :))))))))))))))
جمعه 8 دي 1391 - 11:12
pesar iran - بریزبن - استرالیا
چقدر شبیه پرداخت خسارت از طرف ایران خودرو و سایپا به مردم بود.شاید هم این خودرو سازان داخلی‌ بیشتر از تویوتا خسارت دادند.ههههههه
جمعه 8 دي 1391 - 11:12
hossein-87 - تهران - ایران
تو خودروهای آسیایی تویوتا و هوندا و نیسان خودروهای خوبی هستن.من خودروهای میتسوبیشی و نیسان رو زیاد روندم ولی تویوتا رو کم و هوندا اصلا نداشتم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم.این مشکل زیر پایی که مال اکثر ماشین هاست!از چند مدل پژو و سیتروئن هم که سوار شدم همین مشکل مسخره رو داشتن.به نظرم مشکل از زیر پاییه نه ماشین!
جمعه 8 دي 1391 - 12:39
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
hossein-87 - تهران - ایران_ماشالله خدا بیشتر کند.فکر کنم کارفرما هم بودید درسته؟
جمعه 8 دي 1391 - 17:59
hossein-87 - تهران - ایران
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان - بـــــــــــــــــــــــه به، رفیق عزیزم.آره قربونت.کارفرما هم هستم.این ماشین ها رو تو ایران نداشتم جیگر طلا.اونور هم که اینا قیمتی نداره.منتها نمیدونم شما چرا فکر میکنی اگه کسی پولی داره، مال تورو خورده.نمیخوام در مورد کارم توضیحی بدم ولی فقط این رو بهت بگم که به جرات شرکت من یکی از منصف ترین و صادق ترین تولیدی هاست.واسه همینه که تو یه مدت کوتاهی به لطف خدا و تلاش خودم ، حتی تو این بازار سیاه تونستم مشتریان خودم رو پیدا کنم و به طور نسبی وضعیتم اگر بهتر از همکاران با سابقه م نباشه، بدتر نیست. شما اگه اومدی ایران، یه وام تونستی بدون پارتی بگیری، یه تولیدی بسازی و راهش بندازی و بازاریابی کنی و موفق باشی، بیا اینجا راجب کار نظر بده. یعنی انصافا نمیخوام هیچ توهینی کنم ولی شما اصلا ندیدی و نچشیدی که چه بدبختی گریبان گیر کارفرماست. همه جا خوب و بد هست.شما استثنائات رو نبین.همین که طرف از آسایشش میزنه و 50 نفر رو نون میده، سرمایه س واسه مملکت.امثال شما یه خونه و ویلا و ماشین و دارایی طرف رو میبینن.
شنبه 9 دي 1391 - 07:25
hossein-87 - تهران - ایران
ولی پشت پرده بدبختیاش رو نمیبینن.اینکه طرف چه خون دلی خورده و تا به اینجا رسیده.حالا ممکنه از راهش هم منحرف شده باشه ولی همه اینجوری نیستن.شما چه میفهمی بدون پشتوانه ، ماهی 40 میلیون قسط دادن از سال 80 چه پدری از طرف در میاره.حالا من این بدبختی رو به جون خریدم و بهترین لحظات عمرم رو نذاشتم که شما بیای و تیکه بندازی!!
شنبه 9 دي 1391 - 07:26
نادر شاه - تبریز - ایران
این همه لکسوس که وارد ایران شده کی میخواد خسارت اونارو رو بگیره!!!!!!!!!!!!!
شنبه 9 دي 1391 - 14:22
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
hossein-87 - تهران - ایران_رفیق خودت هم میدانی اون ماشین ها را کجا سوار شدی خوشگل پسر. و یا به قول معروف با ما به از این باش که با خلق خدایی شما لازم نیست برای من توضیح بدهید که من چه چیزی را می فهمم و چه چیزی را نمی فهمم من تو او مملکت زندگی کردم کار کردم. سن من از شما خیلی بیشتر هست و سرد و گرم روزگار را هم چشیدم و اگر مجبور نبودم حتی یک شن از ساحال دریای خزر را با اینجا عوض نکردم در مورد سرمایه داران ایران هم خیلی خوب می دانم .تو اون مملکت با کار و کارگری کسی صاحب خانه و ویلا و ماشین های چندین میلون تومانی نمی شود.به دلیل اینکه اون مملکت قانونی ندارد یک عده با حقه بازی و خوش خدمتی به آقایان ثروتهای کلانی به جیب زدند که تعداد آنها هم کم نیست .خوب شما هم به قول خودتان اگر با زحمت به جایی رسیدید نگران نباشید چون در آینده ایران خود مردم ایران تشخیص می دهند که سرمایه هر کسی از کجا آمده.
شنبه 9 دي 1391 - 20:54
hossein-87 - تهران - ایران
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان - اولا "خلق خدا" نه و "خلق جهان" . دوما که هنوز مشکل جنابعالی اینه که فکر میکنی هرکی پول داره، پول شما رو به جیب زده.این طور طرز فکر تو محیط های بسته و بی سوادی مثل روستاهای ایران زیاد به چشم میخوره. البته الان تقریبا همه جایی شده. مساله دیگه اینه که نمیدونم چرا شما فکر میکنی همه به عنوان کارگر کار میکنن! ما دکتر نداریم؟مهندس نداریم؟تحصیل کرده نداریم؟یعنی همه ی اینا از نظر سطح زندگی باید در یه حد باشن؟همونطور که قبلا هم گفتم،شما طرز فکرت یه جورایی کمونیستیه. حالا اینکه در آینده مردم بخوان چی رو تشخیص بدن، به خیلی عوامل بستگی داره و نشان از ضعف یه عده مثل من نیست.مثل خریتی که اوایل انقلاب انجام دادن و دار و ندار یه عده کارآفرین رو به اسم اسلام به جیب زدن و بین مردم گوشت قربونی کردن و آخرش شد چی؟شما نمیدونم رو چه حساب فکر میکنی سنت از من بیشتر منتها بزرگی به سن نیست . یکم بینشت رو بیشتر کن و محدود فکر نکن.
یکشنبه 10 دي 1391 - 07:34
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
درست حدس زدم شما باید خیلی کم سن و سال باشید کسی که مثل بچه ها دنبال پیدا کردن غلط املایی باشد مشخص هست چند سال دارد. در مورد این که گفتید: این طور طرز فکر تو محیط های بسته و بی سوادی مثل روستاهای ایران زیاد به چشم میخوره. باید بگویم متاسفانه برعکس هست از زمان انقلاب هر چی بی سواد و روستایی بود شد همه کاره و هر چی باسواد و تحصیل کرده وجود داشت شد راننده آزانس یا از مملکت فرار کرد.در مورد اینکه ما تو اون مملکت تحصیل کرده داریم بله داریم من 2 پسر پزشک دارم که یکی از آنها ایران هست ولی از آن زندگی آنچنانی با ماشین های لکسوس خبری نیست.و به جز پسر من تو اون مملکت میلیونها جوان تحصیل کرده بیکار وجود دارد. در آخر باید بگویم بنده کمونیست نیستم بنده از ظلم و ستم یک عده در ایران صحبت می کنم که متاسفانه تعداد آنها کم هم نیست .در مورد انقلاب هم باید بگویم برای یک عده که بد نشد ؟شد؟ پس لطفا اشک تمساح برای انقلاب نریزید.
یکشنبه 10 دي 1391 - 18:15
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
در مورد اینکه گفتید بنده بینشم را بیشتر کنم باید خدمت شما عرض کنم مسن بودن ارتباط مستقیم با بینش دارد به این دلیل که هر چه سن شما بیشتر و مطالعات شما بیشتر باشد در نتیجه تجربیات بیشتری هم خواهید داشت .البته دنیای مادیات که شما در آن غرق شده اید با اون دنیای معنوی که من از آن صحبت زمین تا آسمان فاصله دارد .باید خدمت شما عرض کنم که من قول معروف آفتاب لب بوم هستم و اینجا هم زندگی بسیار ساده ای دارم و تنها چیزی هم که تو این دنیا به من آرامش می دهد طبیعت هست.این را برای این گفتم که بدانید امثال ما عقده پول و ثروت ندارند.ولی به دلیل آنکه انسانی فکر می کنند وقتی می بینند که کشوری با میلیاردها سرمایه مثل ایران عده ای سوار هستند و مثل زالو دیگران را می مکند آنجا همان مسئله انسانیت به میان میاد.در آخر بهتر هست که بحث را تمام کنیم به دلیل اینکه تاریخ خودش بهترین آموزگار هست و در آینده همه چیز روشن می شود و مردم ایران خودشان تصمیم می گیرند.
یکشنبه 10 دي 1391 - 18:16
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.