ادامه انتقادها از گفت و گوی تلویزیونی احمدی نژاد به مجری هم رسید؛ دریغ از یک سوال!

روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از محتوای مصاحبه تلویزیونی احمد نژاد در خصوص یارانه هایی که کام مردم را شیرین نکرد، از مجری برنامه هم بشدت انتقاد کرد و نوشت: تلویزیون، با این روش که در پیش گرفته، خود را بی‌اعتبار می‌کند و از سطح رسانه ملی که باید بازتاب دهنده خواسته‌های منطقی و معقول مردم باشد تنزل می‌نماید.

ادامه انتقادها از گفت و گوی تلویزیونی احمدی نژاد به مجری هم رسید؛ دریغ از یک سوال!

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: شب یکشنبه برای چندمین بار پیاپی، سیمای جمهوری اسلامی از آقای احمدی نژاد چیزی به نام مصاحبه پخش کرد که از نظر فن رسانه‌ای اصولاً نمی‌توان آن را مصاحبه نامید.

مصاحبه یا گفتگو به سؤال و جواب‌هائی گفته می‌شود که مصاحبه کننده موضوعات مورد نظر مردم را از مصاحبه شونده بپرسد و اگر از مصاحبه شونده آمار، اطلاعات و اظهارنظرهای غیرمنطبق با واقعیت‌ها شنید، آنها را گوشزد نماید تا پاسخ‌های روشن و توضیحات تکمیلی داده شود و افکار عمومی بعد از شنیدن آنها درصدد داوری برآید. اصحاب رسانه و بسیاری از مردم جامعه بر این اعتقادند که در آنچه تحت عنوان گفتگوی رئیس‌ دولت در چند نوبت اخیر از تلویزیون پخش شد، این ویژگی رعایت نشده و مصاحبه کننده به وظیفه خود عمل نکرده است. مصاحبه کننده، در این چند مورد فقط سؤال‌های از پیش تعیین شده‌ای را مطرح نموده و در برابر جواب‌ها غیر از تأییدهای ضمنی از قبیل سر تکان دادن، لبخند زدن و تصدیق کردن، کار دیگری نکرده است درحالی که بسیاری از آمارها، اطلاعات و اظهارنظرهای مطرح شده در سخنان رئیس‌جمهور قابل تشکیک و نقد بوده و موجب اعتراض مردم، نمایندگان آنها در مجلس و صاحبنظران جامعه بوده است.

برای نمونه، ادعای بهتر شدن وضعیت اقتصادی مردم، انداختن تقصیرهای مربوط به گرانی به گردن دیگران و دادن وعده چند برابر کردن یارانه‌ها از جمله مواردی بودند که در سخنان اخیر رئیس‌ دولت به وضوح نادرست بودند و مصاحبه کننده به حکم وظیفه‌ای که بر عهده دارد می‌بایست آنها را به رئیس‌ دولت گوشزد می‌کرد و درباره آنها توضیح می‌خواست ولی دریغ از حتی یک سؤال واقعی! رئیس‌ دولت در به اصطلاح مصاحبه تلویزیونی شنبه شب خود، طوری وانمود کرد که گویا همه مقصرند غیر از مسئول اجرائی کشور!

تلویزیون، با این روش که در پیش گرفته، خود را بی‌اعتبار می‌کند و از سطح رسانه ملی که باید بازتاب دهنده خواسته‌های منطقی و معقول مردم باشد تنزل می‌نماید. مصاحبه کننده باید نماینده مردم باشد و نقطه نظرهای مردم را با مصاحبه شونده مطرح نماید و همراهی با مصاحبه شونده به هر دلیل که باشد، وی را از این جایگاه دور می‌کند.

اگر تلویزیون فاقدخبرنگاری است که بتواند به وظیفه مصاحبه کنندگی خود در گفتگو با رئیس‌ دولت عمل کند یا به دلیل ملاحظاتی که ممکن است داشته باشد صلاح می‌داند خبرنگاران خود را با این موضوع درگیر نکند، رسانه‌های دیگر این آمادگی را دارند که خبرنگاران خود را به کمک بفرستند و سیمای جمهوری اسلامی را از این وضعیت نگران کننده نجات دهند.

گفتگوی مجری همکار با اختلاس گران با رییس دولت، همین می شود!

در همین حال سایت بازتاب نیز در یادداشتی نوشته است: مرتضی حیدری که به دلیل گفتگوهای مختلف با مقامات دولتی و اقتصادی، از نفوذ و ارتباطات خوبی با مسئولان ارشد اقتصادی کشور برخوردار است، ابتدا به عنوان مشاور رسانه ای و سپس به عنوان یکی از شرکای دانه درشتهای اقتصادی به ارائه خدمات مختلف از قبیل گرفتن وقت برای انجام امور دانه درشتها از مدیران ارشد و تسهیل در امور آنها می پرداخته است.
 

تعدادی از مدیران اقتصادی کشور، از جمله یک مقام ارشد در بانک مرکزی، از همراهی مرتضی حیدری با زنوزی، بدهکار بزرگ بانکی و مالک سابق بانک گردشگری در سال گذشته (قبل از دستگیری وی) خبر می دهند.

برخی دیگر از مدیران ارشد بانکی نیز از ارتباطات و خدمات مشابه حیدری به مه آفرید امیرخسروی مشهور به آریا، مالک بانک آریا خبر می دهند.

این در حالی است که مرتضی حیدری قبل از رسیدن به این سطح از خدمات، فعالیتهای اقتصادی دیگری در قالب شرکت مشاوره و خدمات تبلیغاتی و روابط عمومی به برخی از شرکتهای بزرگ ارائه می داد، پدیده ای که با رویه و محدودیتهای حاکم بر رفتار مجریان تلویزیون تضاد دارد.

به نظر می رسد برخی عملکردهای حیدری از جمله انجام گفتگوی ضبط شده با یک زندانی در سال ۱۳۸۸ که مخاطب از آن برداشت زنده می کرد و مصاحبه با چند تن از زندانیان حوادث پس از انتخابات مانند سعید حجاریان، در مصون ماندن وی از برخوردهای قانونی موثر بوده است.

حیدری که در گفتگوی قبلی خود با احمدی نژاد در شهریور ماه نظر او را درباره شایعه ۳۰۰۰ تومان شدن دلار پرسید و رییس دولت هم به شدت آن را تکذیب کرد، حتی به این موضوع هم اشاره نکرد. هرچند احمدی نژاد باز هم تاکید داشت که از نظر او، دلار هنوز ۱۲۲۶ تومان است.

با این حال، سکانس جالب برنامه شب گذشته که ایفای نقش اول آن برعهده محمود احمدی نژاد بود و نقش مکمل آن نیز مجموعا توسط مرتضی حیدری و دکور برنامه ایفا می شد، دیالوگ طلایی احمدی نژاد درباره مخالفت با اختلاس کنندگان بانکی بود که خطاب به حیدری گفت: نباید بگویند اختلاس و بگیرند، این تخلف است نه اختلاس!

+61
رأی دهید
-9

ARAMESH2 - سیدنی - استرالیا
بینیش داره یواش یواش دراز می‌شه .---------------> پینوکیو
دوشنبه 4 دي 1391 - 12:43
hamtarane - سیدنی - استرالیا
همه مصاحبه های صدا و سیمای ضد ایرانی همینطوره، یک کدامش را مثال بزنید که غیر از این بوده باشه، حالا چون می خواهید همه کثافت کاریها را روی سر این مردک کوچک میمون خالی کنید، گیر دادید و یادتون افتاده که مصاحبه باید چطور باشه؟ اما کور خوندید این مردک کوتوله از همه شما از اون رهبر چلاقتون تا اون آشغال های امام جمعه چندین کامیون مدرک از وزارت اطلاعات خارج کرده برای همین موقع..ت..م چپش را هم نمی تونید بخورید
دوشنبه 4 دي 1391 - 12:42
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
احمدی مهره شطرنج بودی .این همه خرابکاری تو ایران تو این سالها شده همه را به گردن تو انداختند.
دوشنبه 4 دي 1391 - 14:27
exam292 - تهران - ایران
"ARAMESH2 - سیدنی - استرالیا" و "hamtarane - سیدنی - استرالیا" : شما که الان تو مهد آزادی بیان هستید!!! برید و فیلم بازی نکنید، رئیس جمهورهای غرب، اصلا اجازه ی مصاحبه ی آزاد به خبرنگارها نمیدن! توی سریال 24 به گوشه هایی از این موضوع اشاره کرده...
دوشنبه 4 دي 1391 - 16:18
kitaro - تهران - ایران
اخه چی بپرسیم؟؟. وقتی نظر اقا به ایشون نزدیکه هر چی بپرسیم از اقا پرسیدیم دیگه؟؟؟. مگه ما کافریم؟؟؟؟
‌سه شنبه 5 دي 1391 - 18:16
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.