آلمان در راه پذیرش ۲ میلیون مهاجر جدید

پژوهشگران آلمانی می‌گویند این کشور در ‌آستانه هجوم موجی جدید از مهاجران قرار گرفته است. بنا بر تحقیقات آن‌ها بیش از دو میلیون مهاجر ظرف پنج سال آینده وارد این کشور می‌شوند. آلمان از این روند استقبال می‌کند.
 

نتیجه پژوهشی که در موسسه تحقیقات اقتصادی «کیل اکونومیک» آلمان صورت گرفته نشان می‌دهد که این کشور دروازه ورود سیل مهاجران، بخصوص از کشورهای اروپای شرقی است که درگیر بحران اقتصادی‌اند.
 
بنا بر این پژوهش، جمعیت آلمان به سرعت در حال افزایش است. در سال جاری میلادی آلمان ۳۸۹ هزار نفر به آن اضافه شده است. تا سال ۲۰۱۷ یعنی پنج سال دیگر شمار این افراد به حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خواهد رسید. اوج هجوم مهاجران در سال ۲۰۱۴ خواهد بود. در این سال تعداد کسانی که وارد آلمان می‌شوند نزدیک به نیم میلیون نفر بیش از کسانی خواهد بود که این کشور را ترک می‌کنند.
 
علت را باید قبل از هرچیز در وضع وخیم اقتصادی و درصد بالای بیکاری در کشورهایی مانند یونان، اسپانیا و پرتقال جستجو کرد. البته موسسه تحقیقات اقتصادی «کیل اکونومیک» روی یک ثبات نسبی در اقتصاد این کشورها حساب می‌کنند ولی رشد اقتصادی به گفته پژوهشگران به سیر نزولی ادامه خواهد داد.
 
نتیجه این که متقاضیان بازار کار به کشورهایی نظیر آلمان سرازیر می‌شوند، پروسه‌ای که در سال‌های اخیر بارز بوده است.
 
میزبانی با آغوش باز
 
در گذشته آلمان در شمار کشورهایی به شمار نمی‌رفت که چندان مشتاق پذیرش مهاجر باشد. سیاست پذیرش کارگران مهمان برای بازسازی آلمان پس از جنگ، به این منتهی نشد که این مهاجران از سوی جامعه آلمانی با روی گشاده پذیرفته شوند.

با توجه به کمبود نیروی متخصص و کارآمد‌ دولت آلمان با تصویب قانون جدیدی درهای این کشور را به سوی متخصصان خارجی گشوده‌است. "کارت آبی" اقامت کاری جدیدی است که به متخصصان غیراروپایی در آلمان امکان زندگی و فعالیت می‌دهد.

نسل‌های قدیمی تر در این کشور، هنوز هم پذیرای این واقعیت نیستند که جمعیت کشورشان کهنسال است و میانگین بالای سن مردم به علاوه رشد منفی جمعیت، به مشکلی بزرگ برای اقتصاد این کشور تبدیل شده است. اما مدیران اقتصادی و سیاستمداران آلمان این موضوع را خوب درک کرده‌اند. با سیاست‌های تازه دولت، از سال جاری میلادی تلا‌ش‌برای جذب متخصصان خارجی به این کشور رو به گسترش گذاشت. آلمان در برخی عرصه‌ها با کمبود نیروی کار روبروست و از ورود نیروی متخصص استقبال می‌کند.
 
به نظر پژوهشگران موسسه تحقیقات اقتصادی «کیل اکونومیک»، سیاست جدید پذیرش مهاجر نشان از حضور یک گرایش زیربنایی در این کشور است که برخلاف گذشته عمل می‌کند. در گذشته تمرکز بر سیاست‌هایی بود که مهاجران را به خروج تشویق می‌کرد.
 
این روند از مدتی پیش معکوس شده است. از سال ۲۰۱۱ میلادی می‌توان به خوبی رشد شمار مهاجران را دید. در این سال ۲۰ درصد بر عده آن‌ها افزوده شد و بنا بر آمار رسمی این روند در نیمه سال جاری نیز ادامه یافته است.

+95
رأی دهید
-54

baharmazaheri - عجمان - دبي
۲۰۰۰۰۰ به جواب تو آلمان هست چرا اونارو خلاص نمیکنند !!!!!!!!!!! و ایرانی‌‌های بلاتکلیف ....
‌پنجشنبه 23 آذر 1391 - 20:43
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
از این مهاجران فقط سرمایه دارها و کارخانه دارهای آلمانی دلشان را خوش میکنند و سود میبرند. اگرچه کشوری که جمعیت خودش رو به کاهش است یعنی آمار مرده هاش خیلی بالاتر از آمار تولد کودکانش است و تعداد پیرها هم وحشتناک بالاست. خب چه کسانی باید شکم این همه باز نشسته های پیر را که اکثراً 80 تا 90 سال عمر میکنند پر کنند؟ برای همین المان به نیروی کار ماهر و جوان خارجی احتیاج دارد اگر نمیخواهد که تعداد جمعیتش بنا به پیش بینی متخصصان در سال 2050 از 82 میلیون کنونی به شصت میلیون برسد. آلمان آنوقت قدرت برتر را بدلیل تعداد رای های به نسبت جمعیت زیادکنونی اش در اتحادیه اروپا از دست میدهد علاوه بر رکود اقتصادی بدلیل کم شدن چند میلیون مصرف کننده کمتر کالاهای تولیدی در داخل کشور. پس منّتی بر سر مهاجرین تازه نیست بلکه در وهله اول منافع و سود خود آلمان ( و ما همه ساکنین آلمان ! ) است که تن به پذیرش مهاجرین رقم بالا را بدهد و ضرورت اقتصادی دارد. فقط مواضب باشند مسلمانها را به آلمان راه ندهند که به اندازه کافی تروریست مسلمان داریم که باعث ناامنی و خرابی سیستم و خطری برای دمکراسی آلمان هستند.
‌پنجشنبه 23 آذر 1391 - 20:24
faghat zartosht - شیراز - ایران
دلتون سوز!!!!!!!!! منم دارم کارامو میکنم برم آلمان تا یه چند ماهه دیگه.یا شاید آمریکا.تا ببینم کدوم قسمت بشه اینشالا
‌پنجشنبه 23 آذر 1391 - 22:22
ali1111 - تهران - ایران
فقط زرتشت - شیراز - ایران. خوش به سعادت، خدا برا ما هم قسمت کنه...الان از هواپیما که چه عرض کنم ، از ته کامیون پیدا بشی‌ فرش قرمز برات پهن کردن!...
جمعه 24 آذر 1391 - 00:18
payamak - منچستر - انگلستان
فقط زرتشت - شیراز - ایران اره دلمون خیلی‌ سوخت،پیتزایی‌ها و کبابی‌های آلمان و آمریکا مقدم شما را برای امر مقدس پراکندن آگهی تبلیغاتی(لیف لتینگ)گرامی می‌دارند
جمعه 24 آذر 1391 - 03:22
rochele - میامی - امریکا
دوست عزیز faghat zartosht ما که 20 ساله اینجاییم اونقدر ذوق و شوق نداریم که شما داری . همه جا آسمون آبی برادر
جمعه 24 آذر 1391 - 06:50
mehraban1980 - تهران - ایران
faghat zartosht-امیدوارم هر جا که میروی موفق باشی و برای نجات ماهم دعا کنی برا ی کسانی که نه جایی برای رفتن دارند و نه امیدی برای ادامه زندگی در این شرایط.
جمعه 24 آذر 1391 - 08:11
hamidla - هامبورگ - المان
ما که بر میگردیم. یا جایی ماست یا جایی این ۲ میلیون:)))
جمعه 24 آذر 1391 - 08:19
moshak12000 - سیدنی - استرالیا
من که دلم خیلی‌ سوخت زرتشت بپا معتاد نشی‌ فقط هر چی‌ ایرانی‌ میاد سیدنی معتاد و نقاش ساختمان و آلمان آمریکا بدتر از این
جمعه 24 آذر 1391 - 09:44
Danilprimmer - لندن - انگلستان
أو نهایی که تو المان هستند رو تکلیفشون رو روشن کنید پناهنده گرفتن بخوره تو سرتون . گول این رو نخورید من چند تا دوست دارم تو المان که همگی بلا تکلیف هستند
جمعه 24 آذر 1391 - 10:46
فراوانی - قطر - قطر
درنگ نکیند ای ایرانی اگر در المان توالت بشوری شرف داره به اینکه در ایران زندگی کنی وقتی امدید اینجا تازه میفهمید که ادم هستید وچقدر ارزش دارید شعار وطن وفقط مال ادمهای عقب مانده است وطن یعنی جای که به تو احترام بگزارند وراحت زندگی بکنی
جمعه 24 آذر 1391 - 12:02
ali1111 - تهران - ایران
پیامک - منچستر - انگلستان. مردم از خنده، حرف نداشت....بنده خدا‌ها نمی‌دونند اینجا چه خبره...فکر میکنند مشکلات فقط مال ایرانه...مشگل همون مشگل است فقط نوع آن عوض میشه...
جمعه 24 آذر 1391 - 12:09
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
اگر قصد آمدن به آلمان یا به هر کشور دیگه را دارید، با هدف بیاید. یا برای تحصیل بیاید، یا ادامه تحصیل، یا به عنوان متخصص، و یا با پول کلان برای تجارت. وگرنه بخاطر چندر غاز پول دولت پاشین بیاین اینجا، نتیجه‌اش می‌شه افسردگی، بلاتکلیفی که اگه اینجوری میخواین بیاین، تو همون ایران بمونین بهتره! خیلی‌ از دوستان در همین‌جا که دلی‌ پر از اروپا و اروپایی‌‌ها دارن، به همین درد مبتلا هستند. و این یک واکنش طبیعی میشه که همه رو مقصّر می‌دانند برای بدبختی خودشان. خوشبختانه قشر ایرانیان به عنوان قشر تحصیلکرده و وقف داده به جامعه حساب میشن و مثل بعضی‌ از خارجی‌‌های دیگه، دیوار نامرئی به دور خود نکشیده اند.
جمعه 24 آذر 1391 - 22:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.