تساوی ایران و عربستان در فوتبال غرب آسیا

مهدی رستم پور

در دومین روز از رقابت های فوتبال غرب آسیا، تیم های ملی فوتبال ایران و عربستان به مصاف هم رفتند و به تساوی بدون گل رسیدند.
 
در این بازی که از جدال های کلاسیک و همواره پرهیجان فوتبال آسیاست، اندک تماشاگران حاضر در ورزشگاه، فریاد "خلیج فارس ایران" را سر می دادند.
 
کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران با میدان دادن به بازیکنان جوان، ترکیبی کاملاً متحول شده را به زمین فرستاد. مهرداد پولادی تنها بازیکنی بود که از ترکیب دیدار مقابل ازبکستان در میدان حضور داشت. عربستان نیز چند بازیکن جوان را در ترکیب خود داشت اما در قیاس با تیم ایران، بازیکنان اصلی بیشتری در ترکیب عربستان حاضر بودند.
 
مهرداد اولادی که به دلیل مصدومیت جلال رافخایی در فهرست اعزامی ایران قرار گرفت، کاپیتان ایران بود و  پرتلاش ظاهر شد. او  در دقیقه ۸۲ بیرون رفت و بازوبند به مهرداد پولادی رسید.
 
در این بازی داور ژاپنی به قاسم دهنوی، میلاد نوری، مهرداد پولادی و محمدمهدی نظری از ایران کارت زرد نشان داد که با توجه به بازی های حساس پیش رو و حضور فقط ۲۰ بازیکن در تیم اعزامی که سه نفرشان دروازه بان هستند و دو نفر دیگر نیز هنوز به کویت نرسیده اند، عواقب دریافت کارت زرد دوم توسط آن ها می تواند به تیم ملی صدمه بزند.
 
فرانک ریکارد سرمربی تیم ملی عربستان از روی سکوها بازی را نظاره کرد. در تیم ایران هم امید نمازی در کنار زمین به هدایت ملی پوشان مشغول بود. مارکار آقاجانیان از روی نیمکت او را کمک میکرد. ریکارد را چندبار دوربینهای تلویزیونی نشان دادند اما تصویری از کارلوس کیروش پخش نشد.
 
این مسابقه از گروه دوم بازیهای غرب آسیا برگزار شد و بازی بعدی را تیمهای بحرین و یمن انجام خواهند داد. ایران روز چهارشنبه در دومین بازی به مصاف بحرین خواهد رفت و روز شنبه در آخرین بازی مرحله گروهی، با تیم ملی یمن روبرو خواهد شد.
 
مطابق مقررات این دوره از بازی ها از هر گروه فقط یک تیم صعود می کند. بهترین تیم دوم از گروه های سه گانه نیز صعود خواهد کرد تا مرحله نیمه نهایی با شرکت چهار تیم به انجام برسد.
 
در ترکیب تیم ملی ایران سوشا مکانی، قاسم دهنوی، شجاع خلیلزاده، محمدرضا خان زاده، پیام صادقیان (دقیقه ۶۰ امید ابراهیمی)، امید نظری، مهرداد پولادی، میلاد فخرالدینی، میلاد نوری، یعقوب کریمی (دقیقه ۷۲ احمد حسنزاده) و مهرداد اولادی (دقیقه ۸۲ محمدمهدی نظری) به میدان رفتند.
 
مکانی عملکرد درخشانی داشت و دروازه اش را روی هجوم های عربستان بسته نگه داشت. شجاع خلیل زاده نیز در قلب خط دفاعی، روز موفقی را سپری کرد. میلاد فخرالدینی بازیکن تیم ملی امید ایران که به خاطر انصراف حسین ماهینی فرصت آزمایش جدی در پست دفاع راست را پیدا کرده بود، با فیزیک و تکنیکی که یادآور حسین کعبی تازه وارد به تیم ملی در سال ۲۰۰۲ بود، بارها بازیکنان حریف را آزار داد.
 
امید نظری چنانچه کی روش نیز اعتقاد ویژه ای به او دارد، خصائل هافبک دفاعی کلاسیک را داراست. همان پستی که تیم های مطرح فوتبال ایران به دنبال جذب بازیکنان خارجی هستند.
 
میلاد نوری هم حتی بهتر از روز بازی دوستانه با تاجیکستان بود و با پا به توپ خوبش از حربه های تیم ایران برای مقابل با پرسینگ موفق تیم عربستان بود.

+57
رأی دهید
-16

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.