آموزش با اسکایپ برای کلاسهای درس
سرویس آموزشی "اسکایپ برای مدارس" یک سال بعد از افتتاح در ۲۸ کشور جهان استفاده میشود. این سرویس در تلاش برای آموزش دانشآموزان برای آرمان "صلح" و مدارای فرهنگی نیز است.
سرویس "اسکایپ برای کلاسهای درس"، امکان آموزشی نرمافزار اسکایپ است. این سرویس راهی برای ارتباطگیری میان معلمها و انتقال تجربه است و به دانشآموزان این امکان را میدهد که از طریق اسکایپ بتوانند با یکدیگر درس بخوانند.
"اسکایپ برای کلاس درس" در اولین ماههای آغاز به کار خود موفق شد بیش از ۳۸ هزار معلم از ۲۸ کشور جهان را جذب کند تا از این امکان آموزشی در کلاسهای خود بهره گیرند.
یک سال بعد از افتتاح این پروژهی موفق اسکایپ، اندی اشمیت، مدیر پروژه بار دیگر تاکید کرد که آرزو و هدف اصلی آنها از این پروژه این است که "همکاری بینالمللی" در حوزهی آموزش را آسان کرده و ارتقا دهند.
اسکایپ به تدریج ۶۰ زبان را به این برنامه اضافه خواهد کرد. در کشورهایی چون آمریکا و ژاپن و کره جنوبی، این برنامه به معلمها امکان داده است که از طریق اسکایپ برای کلاسهای درس، متخصصان را مهمان کلاس خود کنند تا برای شاگردان صحبت و به سوالهای آنها پاسخ دهد.
تلاش برای صلح
شرکت مایکروسافت که در سال ۲۰۱۱ نرمافزار اسکایپ را به قیمت ۵/ ۸ میلیارد دلار خرید، چندماه بعد از آغاز به کار "اسکایب برای مدارس" و استقبال چشمگیر از این پروژه، اعلام کرد که از قابلیتهای این برنامه در راستای تلاش برای "صلح جهانی" استفاده خواهد کرد.
"اسکایپ برای کلاسهای درس" با همکاری سازمان "صلح برای یک روز"، نهادی که در تلاش است با تشویق به شیوههای دور از خشونت در جهان برای صلح تبلیغ کند، تلاش و تبلیغ برای صلح را آغاز کرده است.
اریک اشمیت در گفتوگو با رسانهها گفت: «اسکایپ برای کلاسهای آموزشی با همکاری این موسسه برای دانشآموزان مدارس، جزوههای آموزشی در لزوم و اهمیت صلح و احترام به فرهنگها را فراهم میآورند. همچنین متخصصان و فعالان صلح از طریق اسکایپ به شکل آنلاین در کلاسها حاضر و برای بچهها صحبت میکنند.»
در مدارس بسیاری از این سرویس اسکایپ برای ارتباط و جلسه میان معلمها و والدین بچهها نیز استفاده میشود.
از دیگر قابلیتهای این سیستم اسکایپ امکان دسترسی معلمها و شاگردان به کتابخانههای آنلاین است. شاگردان با استفاده از این امکان میتوانند محتوای لازم برای تحقیقهای کلاسی یا متون کمک آموزشی را به آسانی تهیه و استفاده کنند.
نتیجهی یک تحقیق نشان داده است که ضریب "دانش دیجیتال" در مدارسی که معلمها و شاگردان از این امکان اسکایت استفاده میکنند، رشد چشمگیری داشته است. این سرویس آموزشی به شاگردانی که به دلیل بیماری یا سفر امکان حضور در کلاس را ندارند نیز کمک میکند تا با استفاده از اینترنت از محل اقامت خود آنلاین شده و از برنامهی درسی کلاس عقب نیفتند.
تیم پروژهی "اسکایپ برای کلاسهای درس" یک سال بعد از افتتاح این امکان اعلام کرده است که آنها در تلاشند تا در همهی کشورهای جهان این برنامه معرفی و از آن در مدارس استفاده شود.