گنجینه های موزه تاریخ طبیعی لندن

برای مسئولان موزه تاریخ طبیعی لندن، کار ساده ای نبود تا از میان ۷۰ میلیون شیئ ۲۲ مورد را برای این نمایشگاه انتخاب کنند.

این یک مدل شیشه ای کار خانواده بلاشکاست که بین سال های ۱۸۸۶ تا ۱۸۸۹ ساخته شده است.

یک مدل عروس دریایی شیشه ای اثر بلاشکا.

این گالری نمای جالبی از آناتومی بعضی جانداران را نشان می دهد. این ها توسط خانواده بلاشکا ساخته شده اند و تکنیک ساخت آنها به نسل بعد منتقل نشده است.

فسیل هایی با عمر ۱۴۷ میلیون سال که با ارزش ترین فسیل در مجموعه موزه است. این فسیل شامل بقایای نخستین گونه پرندگان است.

نخستین شهاب سنگ فرود آمده در بریتانیا که نشان داد شهاب سنگ ها به زمین فرود می آیند. این سنگ که ۴.۶ میلیون سال پیش در منظومه شمسی پدید آمده در سال ۱۷۹۵ در یوکشایر فرود آمد.

سنگی از ماه که قدمت آن ۳.۷ میلیون سال است. این سنگ که در ماموریت آپولو ۱۷ از ماه آورده شد، در سال ۱۹۷۳ توسط نیکسون رئیس جمهوری وقت آمریکا به بریتانیا هدیه داده شد.

نخستین دندان های دایناسور که تاکنون پیدا شده منجر به یکی از مهمترین نظریه های تکاملی شد: اینکه خزندگان غول آسا روزی بر زمین راه می رفتند. این دندان های ۱۳۷ میلیون ساله، توسط "مری آن مانتل" در سال ۱۸۲۲ کشف شد.

مجموعه ای از گیاهان که توسط جوزف بنکس، محقق پیشکسوت، در نخستین سفر کاپیتان کوک به استرالیا در سال ۱۷۷۰ گردآوری شد.

جمجمه شیر "بربری" شمال آفریقا که در برج لندن یافت شده. گفته می شود که این شیر، که اکنون نسل آن منقرض شده، در قرن ۱۳ و ۱۴ میلادی به پادشاه بریتانیا هدیه داده شده بود.

نخستین قطعه ای که از استخوان موآ پیدا شده است (موآ پرنده ای بود که توان پرواز نداشت). این قطعه استخوان برای اولین بار نشان داد که موآ وجود داشته است.

نسخه ای کمیاب از کتاب "منشاء انواع" اثر داروین که حاوی نظریه ای است که دیدگاه ها نسبت به جهان طبیعی را متحول کرد.

پرندگان چارلز داروین. این پرندگان در دستیابی داروین به نظریه معروفش به او کمک کردند. او در ابتدا این پرندگان را در باغ خانه اش نگهداری می کرد و در سال ۱۸۶۷ آنها را به موزه هدیه کرد.

این اسکلت که از استخوان هایی با قدمت ۱۰۰۰ سال تشکیل شده پرنده ای را نشان می دهد که گفته می شود انسان باعث انقراض آن شده است.

"گای" نوعی گوریل بودکه از سال ۱۹۴۶ تا ۱۹۷۸ در باغ وحش لندن نگهداری می شد و از محبوب ترین حیوانان تاریخ این باغ وحش است.

این اثر در قرن ۱۷ میلادی ساخته شد و بخشی از کلکسیون سر هانس اسلون بوده است.

کتاب پرندگان آمریکا اثر آدوبون که گرانترین کتاب دنیا و یکی از شناخته شده ترین کتاب های تاریخ طبیعی محسوب می شود.

جمجمه انسان نئاندِرتال که متعلق به یک زن است و اولین جمجه نئاندرتالی است که کشف شده است. قدمت آن به ۵۰ هزار سال می رسد.

یکی از سه تخم پنگوئنی که در سفر نافرجام کاپیتان رابرت فالکون اسکات به قطب جنوب، در سال ۱۹۱۰کشف شد. امید می رفت که جنین داخل این تخم ها ارتباطی میان خزندگان و پرندگان را آشکار سازد.

ویلیام اسمیت، مشهور به پدر علم زمین شناسی، از این فسیل های ۲۰۰ میلیون ساله استفاده کرد تا برای اولین بار ثابت کند که لایه های مختلف زمین زیر پای ما در طول زمان های مختلف به وجود آمده است.

 

نقاشی ریچارد اون، پرتره مردی که موزه تاریخ طبیعی لندن را بنا گذاشت. این اثر کار ویلیان هولمن هانت، یکی از مشهورترین نقاشان قرن ۱۹ میلادی است. این نمایشگاه در محل موزه تاریخ طبیعی لندن از ۳۰ نوامبر گشایش می یابد. همه عکس ها از موزه تاریخ طبیعی لندن است.

+132
رأی دهید
-8

حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
مسلمانهای ایرانی را بجای فرستادن به کربلا و مشهد و مکه بفرستند اینجور موزه ها تا یک کم از دست آوردهای علمی و دانشی غرب چیزی تازه یاد بگیرند و شاید بعد از 1400 سال خرافات اسلامی کمی با تمدن آشنا شوند و از عقب مانده گی ذهنی بیرون بیایند. دیدن موزه لور پاریس هم صد در صد واجب است و توصیه میکنم که ببینید چقدر آثار باارزش نه تنها ایرانی بلکه اکثر کشورها را جمع آوری کردند و با چه خرج و زحماتی نگهداری میکنند! رژیم جهل اسلامی از علم غرب و آگاهی مردمش وحشت دارد.
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 15:49
shahab46 - هانوفر - المان
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان - دوست عزیز اینها اگر یاد بگیر بودند حداقل در عرض این ۳۰ سال یاد گرفته بودند و در محرم تو سر خودشون بخاطر یک بشقاب غذا نمیزدند. چه می‌فهمند فسیل چیه و.....
‌چهارشنبه 8 آذر 1391 - 20:16
asal55290 - مشهد - ایران
بسیار زیبا ودیدنی مرسی از لطفت یو کی جونم...
‌پنجشنبه 9 آذر 1391 - 06:24
bambook - تهران - ایران
بیچاره اون چانورائی که توسط شیرهای بربری خورده شدن . حوبه که نسلشون منقرض شده . عجب گوریل خوشتیپی بوده.
‌پنجشنبه 9 آذر 1391 - 18:16
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.