احمدی‌نژاد مثل رئیس‌جمهور قبلی تدارکاتچی نیست

به ادعای "شبکه ایران" احمدی‌نژاد بر ظرفیت‌های قانونی پافشاری می‌کند و نشان داده که "تدارکاتچی نظام" نیست. صادق زیباکلام هم معتقد است که باید به احمدی‌نژاد برای بازدید از زندان اوین دست مریزاد گفت.
 

پایگاه اینترنتی "شبکه ایران" وابسته به موسسه مطبوعاتی ایران که مدیریت آن در اختیار دولت است، روز چهارشنبه (۲۴ اکتبر/ ۳ آبان) انتشار نامه احمدی‌نژاد در جواب نامه محرمانه رئیس قوه قضائیه را نشان‌دهنده "روراست بودن با مردم" دانست: «اگر روزگاری رئیس‌جمهور قبلی از این موضوع که بیش از یک رئیس‌جمهور در جایگاه تدارکاتچی قرار گرفته گله کرده است، رئیس‌جمهور کنونی با پافشاری برای استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی در همه بخش‌ها از جمله انتخاب وزرای کابینه، جلوگیری از دخالت‌های دیگران در عزل و نصب‌ها نشان داده است که فرزند ملت تدارکاتچی نظام نبوده است».
 
محمود احمدی‌نژاد دوشنبه (۲۲ اکتبر/ اول آبان) به مخالفت رئیس‌قوه قضائیه با حضورش در زندان اوین واکنش نشان داده و ضمن انتقاد تند، قوه قضائیه را به قطع بودجه تهدید کرده بود. رئیس دولت دهم از تشدید نگرانی خود درباره "عدم اجرای قانون اساسی" نوشته بود: «در اصول قانون اساسی لزوم اجازه یا موافقت و یا مصلحت‌اندیشی قوه قضائیه در اجرای وظایف قانونی رئیس جمهوری پیش‌بینی نشده است. چگونه جنابعالی اجرای قانون اساسی را به مصلحت نمی‌دانید. اگر این نگاه بر کل فعالیت‌های قوه قضائیه حاکم باشد آیا نمی‌شود تصور کرد که برخی از اصول قانون اساسی و حقوق اساسی مردم با مصلحت‌اندیشی و تشخیص شخصی در قوه قضائیه متوقف شده و یا نادیده انگاشته می‌شود.»
 
به گزارش پایگاه اینترنتی "بازتاب امروز" صادق آملی لاریجانی در جواب نامه سرگشاده و انتقادات محمود احمدی‌نژاد اعلام کرده است که جواب این نامه را بر خلاف نامه قبلی، به صورت علنی خواهد داد. بنا بر این گزارش، رئیس قوه قضائیه درباره اظهارات محمود احمدی نژاد در مورد نظارت رئیس جمهور بر حسن اجرای قانون اساسی در قوه قضائیه گفته است: «رئیس‌جمهور نمی‌تواند بر قوای دیگر نظارت داشته باشد.»
 
صادق زیباکلام: منتظر اقدامات بعدی احمدی‌نژاد هستیم
 
محمود احمدی‌نژاد پیش از این متهم شده بود که از زمان دستگیری علی اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی خود، به فکر بازدید از زندان اوین افتاده است. وی در پاسخ به این اتهام به رئیس قوه قضائیه نوشته بود: «گرچه اینجانب حکم علیه آقای جوانفکر را بر خلاف عدالت می‌دانم ولیکن محاکمه تمام شده و ایشان در حال تحمل مجازات است. چگونه ممکن است سرکشی به زندان حمایت از مجرم تلقی شود. به علاوه شما از کجا می‌دانید که دیدار با ایشان در برنامه کاری اینجانب بوده است؟»
 
در شماره روز چهارشنبه روزنامه "اعتماد" یاداشتی از صادق زیباکلام، استاد دانشگاه و تحلیلگرمسائل سیاسی، در همین مورد منتشر شده است. وی درباره نیت محمود احمدی‌نژاد از بازدید از زندان اوین نوشته است: «به جای بررسی و کنکاش در خصوص این‌که آیا احمدی‌‌نژاد صداقت دارد یا از روی ریا و عوامفریبی دارد این کارها را انجام می‌‌دهد، باید به وی دست مریزاد گفت، باید به وی خدا قوت گفت، باید از حرکت وی استقبال کرد و در عین حال باید به او گفت که چون ما شما را باور کرده‌ایم و تصور می‌‌کنیم که شما صادقانه و از روی اخلاص در این مسیر گام گذاشته‌اید، لذا منتظر اقدامات بعدی و گام‌های بعدی شما هستیم.»
 
حرکت بعدی محمود احمدی‌نژاد
 
اما گام بعدی محمود احمدی‌نژاد چیست اگر همچنان با درخواست او برای بازدید از زندان اوین موافقت نشود؟ پاسخ این پرسش را عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی، در گفت‌وگو با پایگاه اینترنتی " فرارو" این‌چنین داده است: «ملاقات احمدی نژاد از جوانفکر در اوین مسئله مهمی نیست که بتواند علت این رفتار احمدی نژاد باشد. آقای احمدی‌نژاد در مجموع به این فکر می‌کند که به هر شکل ممکن وضعیت اقتصادی کنونی و بحران ارزی را از خود رد کند و به هر ترتیب در قدرت باقی بماند. من مطمئنم اگر در این قضیه به احمدی‌نژاد هجوم بیاورند، وی به مسئله تحریم‌ها خواهد پرداخت».
 
پیش از این تارنمای "بازتاب امروز" در واکنش به درخواست محمود احمدی‌نژاد برای بازدید از زندان اوین یادداشت کنایه‌آمیزی با این مضمون منتشر کرده بود: «آقای احمدی‌نژاد؛ عجله نکنید، انشاءالله اوین را هم به زودی خواهید دید.» این یادداشت پس از چند ساعت از روی خروجی این سایت حذف شد.
 
در این گزارش آمده بود که محمود احمدی‌نژاد طی هفت سال گذشته از طریق دولت و دفترش نقش کمی در زندانی‌شدن خبرنگاران و روزنامه‌نگاران نداشته است؛ وی اکنون و در ماه‌های پایانی دولت خود به دلیل زندانی‌شدن یکی از نزدیکانش، تصمیم به بازدید از زندان اوین گرفته است. در این یادداشت آمده بود: «جناب احمدی‌نژاد مطمئن باشند بزودی و با پایان اعتبار خط قرمز تعیین‌شده به آرزوی خود خواهند رسید و زندان اوین را که طی سال‌های گذشته منزل دوم منتقدین احمدی‌نژاد بوده است، زیارت خواهند کرد».
 
واکنش مجدد کیهان به نامه محمود احمدی‌نژاد
 
روزنامه کیهان به مدیریت حسین شریعتمداری در شماره چهارشنبه (۳ آبان) به نامه احمدی‌نژاد به رئیس‌قوه قضائیه واکنش نشان داده است. این روزنامه در مورد حوزه اختیارات رئیس‌جمهور در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی نوشته که «تنظیم روابط قوای سه گانه» به عنوان مسئولیت رئیس جمهور در بازنگری قانون اساسی در سال ۱۳۶۸ حذف شده است.
روزنامه کیهان پیش‌تر نیز به اولین نامه علنی محمود احمدی‌نژاد به رئیس قوه قضائیه واکنش نشان داده و اصرار رئیس جمهوری اسلامی برای رفتن به زندان اوین را با حبس مشاور احمدی‌نژاد مرتبط دانسته بود.
 
روزنامه کیهان در شماره روز چهارشنبه (۳ آبان) بار دیگر اشاره غیرمستقیمی به این موضوع کرده است: «این چندمین بار است که حیثیت حقوقی و احترام جایگاه ریاست جمهوری، هزینه ایجاد حاشیه امن برای متهمان احضار شده یا حکم گرفته می شود.»
 
علی‌اکبر جوانفکر، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا و مشاور مطبوعاتی محمود احمدی‌نژاد، روز ۵ مهر (۲۶ سپتامبر) در حالی بازداشت شد که احمدی‌نژاد برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به سر می‌برد.
 
در سال‌های قبل نمایندگان مجلس ششم و هفتم خواستار بازدید از زندان اوین شده بودند که به آن‌ها اجازه بازدید از بندهای امنیتی این زندان داده نشده بود. بند ۲۰۹ زندان اوین زیرنظر سپاه پاسداران یکی از نقاط ممنوعه برای بازدید کنندگان است. بند ۳۵۰ زندان اوین زیرنظر سازمان زندان‌ها اداره می‌شود و بسیاری دیگر اززندانیان سیاسی آن‌جا نگهداری می‌شوند. بازداشتگاه ۲۴۰ زندان اوین را نیز وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران تحت کنترل دارد.

+70
رأی دهید
-23

yas abi - ببرسل - لز
این قسمت آخر که گفتین چی‌ بود؟ راست است یا از خودتون در آوردین؟ اینکه ۲۰۹ دست سپاه است ۳۵۰ دست زندانها و ۲۴۰ اطلاعات؟ اگه کسی‌ خبر درست داره توضیح بده.
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 10:47
metti - تهران - ایران
اقای زیبا کلام متوجه هستین دارین چی میگین؟؟خیلی سیست بازی در نیارین استاد. احمدی نژاد کوتوله بی اصل و نصب سیاسی.مایه ابروریزی و تحقیر ایرانیان شده فرزند ملت؟؟؟؟؟پس دزدی های میلیارد میلیاردِ اقای فقیه ریس هلال احمر و اقای رحیمی و علی ابادی بقایی و زنوزی و همه اینها هم به کام ملت بوده؟؟؟؟. بسه اقای عزیز سیاست بازی بسه احمدی نژاد سگه کی باشه که بخواد جلوی اربابش قد علم کنه اینا همش جنگ زرگریه که شمام خوب میرید سر کار.
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 10:40
مجید خان - تهران - ایران
با درود. صرف نظر از شخصیت خوب یا بد احمدی نژاد وی از جمله اولین کسانی است که در سطح ریاست جمهوری توانست تقدس نمایی ولی وقیح و سپاه را در هم بشکند. برای سقوط شوروی یک گورباچف لازم بود .موسوی و کروبی به دنبال تغییر شکل نظام نبودند ولی احمدی نژاد به دنبال این تغییر هست البته دلش به حال مردم نسوخته و در صدد ایجاد شکل جدیدی از دیکتاتوری است.اما اگر سد بشکند همیشه جریان سیل مطابق نقشه هدایت نمی شود. هم خام نه ای و هم احمدی نژاد این را خوب می دانند وبه همین دلیل خام نه ای مخالف و احمدی نژاد موافق است چون احمدی نژاد خوب می داند که شاید راه نجاتی در همراهی با سیلاب بتواند بیابد ولی هیچ شانسی در همراهی با سپاه و خام نه ای ندارد.همه کارهایش هم برنامه ریزی شده و این مطالباتی را که اعلام می کند با نقشه وهدف است تا بعدها با استناد به همین موارد راه نجاتی را جستجو کند.
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 11:06
irane aziz - وین - اتریش
عجیب که همه یادشون رفته که احمقی،،، یه بیمار روانیه که در هر صورت ،نیاز به مطرح شدن داره،و یادشون رفته که به دلیل انحصار طلبی مخالف شده،نه آزادی‌خواهی،،،،،پس آزادیخواه تر از همه احتمالا هیتلر بوده ،
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 11:10
samuk66 - لندن - انگلستان
آخر کارش حالا می‌خواد بگه من مردمیم هستم یادش رفته چه دروغ آیی گفت،چه بالایی‌ صرع ایران آورد و.. البته حقٔ مردمِ نه سپاس و بی‌ عقل ایران همینه.....
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 11:55
ali1111 - تهران - ایران
درود بر احمقی نژاد.. تنها کسی‌(یا میمونی) است که با خریت‌هایش میتواند نظام را از داخل بپاشند...خدا جدا بهش قوت بده...این بهترین کس برای فروپاشی نظام بدون خونریزی و جنگ است. ببینید چه شانسی آوردیم اون موسوی رئیس جمهور نشد! اگر نه‌ سوپاپ اطمینان نظام برای سالهای سال آینده بود...
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 12:25
taraz7252 - کرج - ایران
منتظر پاسخ مموتی به صادق دلتون هستیم.
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 14:04
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
این زیبا کلام هم قاطی میزنه ها!
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 14:23
Azadikhah - تكسل - هلند
احمدی نژاد چرا ساله ۸۸ از زندان اوین بازدید نکرد یا چرا به کهریزک نرفت؟حالا که معاون مطبوعاتی ایشان آقای جوان فکر در اوین هست هوس بازدید از زندان به سرش زده! خودتی محمود!
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 14:57
faghat zartosht - شیراز - ایران
وای چقدر زشته این مموتی خدا زیادش کنه!!!!!!
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 15:09
alborzi - کرج - ایران
احمدی نژاد دستمال نجسی که باید دفن یشه ! سمبل لمپنیسم دروغ دزدی و چپاول اموال ملی .تا نابودی این عقب مونده رو نبینم آروم نمیشم .
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 16:42
kingkong - ونکور - کانادا
به زودی روابط با امریکا به قیمتی پنهان برقرار میشه احمدی نژاد میشه اقا بده.اقا خوبه هم دل عوام را به دست میاره.
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 18:25
زاگرس - اسلو - نروژ
هر موقع به انتخابات نزدیک میشویم .. این ادا ها شکل جدی بخود میگیرد تا مردم باز هم دنباله رو این نامردمان باشند . باشد که مردم بخود آیند و دیگر فریب اینها را نخورند . همه از یک قماش اند .
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 20:36
یار دبستانی - تورنتو - کانادا
یاس آبی - ببرسل - لز :قبلا زندان اوین به ۲ بخش تقسیم شده بود ،بند سیاسی و بند عمومی . الان به ۳بخش، بند ۲۰۹ که در اختیار اطلاعات سپاه است که قبلا در پادگان عشرت آباد مستقر بود و برای اینکه معلوم نشود زندانی توسط چه نیروی بازداشت است به اوین انتقال دادند و هیچ ارگانی به غیر از سپاه،حق ورود ندارند بخش ۲۴۰ مربوط به سازمان اطلاعات و بخش ۳۵۰ مربوط به سازمان زندانها یا بند عمومی.
‌پنجشنبه 4 آبان 1391 - 21:01
Ali sabz - منچستر - انگلستان
البته لازم به توضیح است که بند ٢٠٩در اختیار کامل وزارت اطلاعات بوده غذاى انجا مستقیما توسط وزارت اطلاعات تهیه میشود وبا غذاى کل زندان متفاوت بوده وحتى رئیس زندان اوین بدون هماهنگى اجازه ورود به آنجارا نداشته وحتى زندانیان مستقر در آنجا در بیرون سلول با چشم بند براى بازجویى یا دیگر امور برده میشوند. البته لازم به توضیح میباشد غذاى بند ٢٠٩بسیار بهتر از غذاى زندان میباشد بطوریکه نگهبان وزندانئ همه یک غذا دارند. بند ٣٥٠ مطعلق به اطلاعات سپاه بوده و حتى بازجویان ونگهبانان نیز گاها إز عوامل سپاه میباشند وآیا بند ٢٤٠ زیر نظر امور زندانها میباشد یا نه بنده اطلاعى ندارم در صورتیکه این طور هم باشد نظارت کاملى وجود ندارد و اداره این مکانها به صورت توافقى و مصلحتى دست گروه خاصى اداره میشود.
جمعه 5 آبان 1391 - 01:09
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.