ایران «19 متر و بیست سانتیمتر» با بمب اتم فاصله دارد!

چندی است که خبرهای رسانه‌های خارجی، معطوف به افزایش تنش میان ایران و اسرائیل شده است؛ اما شاید جدید‌ترین برآورد و ادعا از نزدیک شدن ایران به سلاح هسته‌ای، برآورد روزگذشته باشد که گفته است، ایران ۱۹متر و ۲۰ سانتیمتر با ساخت سلاح هسته‌ای فاصله دارد.

چندی است که خبرهای رسانه‌های خارجی، معطوف به افزایش تنش میان ایران و اسرائیل شده است. در کنار موضوع تحریم‌ها که هر روز مطالب و تحلیل‌های گوناگونی از آن در رسانه‌های خارجی دیده می‌شود، موضع‌گیری مقامات ایرانی و اسرائیلی در مقابل یکدیگر، بسیاری از توجهات را به خود معطوف کرده است. البته در این میان‌، گاه گاهی مسائل خاص فضای رسانه‌ها را کاملاً عوض می‌کند که نمونه آن، افزایش رقم جایزه برای قتل سلمان رشدی است!


به گزارش «تابناک»، بار دیگر نتانیاهو لزوم تعیین خط قرمز برای ایران را مطرح کرده و با بیان اینکه ایران بیست یارد تا بمب اتم فاصله دارد، سعی در توجیه ضرورت این خط قرمز کرده است. «صدای آمریکا»، با اشاره به این موضوع به نقل سخنان بنیامین نتانیاهو پرداخته که در مصاحبه با شبکه «ان‌.بی‌.سی» گفته: ایران در بیست یاردی دستیابی به بمب اتم است و نباید اجازه دهیم از این خط بگذرد.

روزنامه «گاردین»، با نقل سخنان سردار جعفری نوشت: ایران برای نخستین بار و رسما تأیید کرد که نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه حضور دارند و به بشار اسد در سرکوب شورش‌ها کمک می‌کنند و همچنین هشدار داده که اگر به متحدش حمله شود، در این جریان مداخله نظامی خواهد کرد.

گاردین این اظهارات را سخنانی رک و پاسخی صادق به ادعای هجده ماهه غرب درباره حضور فعال ایران در سوریه خوانده است.

همان‌ گونه که گفته شد، این نیز موضوعی بود که از‌‌ همان ساعات آغازین، بسیاری از رسانه‌های خارجی به آن پرداختند.

«روزنامه تایمز» اسرائیل بدون هیچ تحلیل و مطلب اضافی، تنها به نقل بخشی از سخنان سردار جعفری بسنده کرده؛ اما یورو نیوز، ریانوستی، نیویورک تایمز و برخی از دیگر رسانه‌ها  مفصل به آن پرداخته‌اند.

موضوع دیگری که رسانه‌های خارجی به آن پرداخته بودند، موضوع افزایش رقم جایزه برای مرگ سلمان رشدی است که از سوی آیت‌الله حسن صانعی مطرح شد.

«تلگراف» چاپ لندن با نقل سخنان آیت‌الله صانعی که فیلم اخیر موهن به ساحت پیامبر اعظم را نتیجه و ادامه کار سلمان رشدی دانسته و گفته که پانصد هزار دلار به جایزه قتل سلمان رشدی می‌افزاید، نوشت: اکنون جایزه برای مرده سلمان رشدی ۳.‌۳ میلیون دلار است.
پایان، پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌.بی‌.اس‌.نیوز» نوشت: مارتین ایندیک، سفیر سابق آمریکا در اسرائیل پیش‌بینی گسترش تقابل آمریکا و ایران را کرده است که می‌تواند به یک جنگ در ۲۰۱۳ منجر شود. وی گفته است: نگران آن هستم که سال ۲۰۱۳ سالی باشد که در آن به سمت یک تقابل نظامی با ایران به پیش رویم.

تابناک

+55
رأی دهید
-72

delmorde - یوتوبوری - سوئد
«19 متر و بیست سانتیمتر» بعضی خبرها ادم را بخنده وامیدارد. چه اندازه گیری دقیقی!؟
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 10:49
gharibe UAE - ابوظبی - امارات
درست اندازه گیری نشده بود ۱۹متر و ۲۱ سانتیمتر
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 11:10
grannaz - کوالامپور - مالزی
اولا: خدا کنه که به سوریه حمله بشه تا این بسیجی ها و سپاهی های مفت خور ایرانی برن انجا ،خانواده های و مردم ما از دستشون راحت بشن ، خدا رو شکر کسی دیگه نفت ما رو هم نمیتونه بخره پس پول نفت رو هم نمی تونند ببرن سوریه، بقیه پول ها رو هم که چند نفری تو کشور بالا کشیدن و یه آب هم روش. . دوما : این آیت‌الله حسن صانعی بیخود کرده که جایزه رو زیاد کرده ، اون هم چی ، پانصد هزار دلار دلار دلار دلار دلار...، یکی نیست به این گوساله بگه ، آدم نه حسابی از کیسه خلیفه میبخشی یا از پول مالیات و دست رنج مردم ایران ..
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 11:10
sedaye_sokoot1388 - تهران - ایران
بادرود-دم سلمان رشدی.شاهین نجفی.کارگردان بیگناهی مسلمانان وتمام کسانی که به نوعی چهره واقعی اسلام و پیامبرشون مملی خانم باز رو نشون میدن گرم و همیشه سالم وسرافراز باشید
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 11:23
rezvan mosavi - گیلان - ایران
با اسراییل که دارای بیش از 300 کلاهک اتمی و شیمیایی و میکروبی است ، عضو پیمان ان پی تی نیست و با زور به بازرسی تاسیسات کاملا نظامی اش تن در نمیدهد باید چه کار کرد؟
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 13:47
فضول میرزا - استكهلم - سوئد
امروز صبح سخنگوی دانشمندان هسته ای که در جمع مداحان کشور در رواق امام خمینی (ل) سخن میگفت اعلام کرد که این فاصله دقیقا 19 متر و 17 سانتیمتر و 23 میلیمتر میباشد. وی دلیل ناهمخوانی فواصل قبلی را چنین توجیه کرد که تا دیروز انها این فاصله را با چیدن هسته های زردآلو در کنار یکدیگر محاسبه میکردند که با توجه به بزرگی و کوچکی این هسته ها، فاصله های مختلفی بدست میامد ولی از امروز بنا به دستور مدبرانه رهبر فرزانه از هسته خرما استفاده میکنند و بدینترتیب خودکفا شده و احتیاجی هم به دستگاه لیزر غربیهای پرافاده ندارند!
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 13:51
brother - لندن - انگلیس
sedaye_sokoot1388 - تهران - ایران بدبخت تو بهتر است در سکوت باقی بمانی،rezvan mosavi - گیلان - ایران ، درود بر شما ، مخالفین.... ایرانی و کاسه لیسان غربی و وطن فروشان به این چیزها کاری ندارند فقط برای بمب باران ایران توسط امریکا هورا میکشند
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 20:16
ali1111 - تهران - ایران
ولی‌ میلیارد کیلومتر با انسانیت فاصله دارید.
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 20:58
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
اون متراژ عمامه خامنه ایست
‌سه شنبه 28 شهريور 1391 - 05:40
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.