آزادی قاضی حیدری فر؛ متهم جنایت کهریزک

در حالی که هر روز تعداد بیشتری از فعالان مدنی، دانشجویان و روزنامه نگاران برای اجرای احکام غیرقانونی خود روانه زندان می شوند، علی اکبر حیدری فر، قاضی جنایت کهریزک که چندی پیش به جرم حمل سلاح و مواد مخدر و زورگویی بازداشت شده بود، از زندان آزاد شد.

در حالی که هر روز تعداد بیشتری از فعالان مدنی، دانشجویان و روزنامه نگاران برای اجرای احکام غیرقانونی خود روانه زندان می شوند، علی اکبر حیدری فر، قاضی جنایت کهریزک که چندی پیش به جرم حمل سلاح و مواد مخدر و زورگویی بازداشت شده بود، از زندان آزاد شد.

به گزارش کلمه، وی یکی از سه قاضی تعلیق شده جنایت کهریزک است. کسی که نامش نه تنها در صدر یکی از ننگین ترین پرونده های جنایت در کشور درج شده، بلکه در لیست تحریم های بین المللی کشور نیز از او یاد می شود. او اما یکی از قضات جوانی بود که همچون سعید مرتضوی می دانست برای پیشرفت در ساختار قضایی باید از کدام راه میان بر استفاده کند.

آزادی این قاضی مجرم در حالی صورت می گیرد که مرتضوی قاضی دیگر متخلف جنایت کهریزک نیز به پاس خدماتش به ریاست سازمان تامین اجتماعی برگزیده شده است.

سایت بازتاب گزارش داده که وی با اعمال نفوذ برخی صاحبان قدرت آزاد شده است. این سایت گزارش کرده که وی در روزهای اخیر در ستاد قاچاق کالا و ارز که ریاست آن را سعید مرتضوی به عهده دارد، دیده شده است. او به برخی از اطرافیان خود نیز اعلام کرده که به وی گفته شده رفت و آمدهایش به گونه ای باشد که دیده نشود و نباید خبر آزادی اش به بیرون درز کند.

از قاضی علی اکبر حیدری فر، جوان سی و سه ساله ای که توانسته به بازپرسی دادستانی تهران برسد، به عنوان ”عصای دست مرتضوی” یاد می شود. او همان کسی است که به همراه متهم اصلی کهریزک جوانان مردم را به نام ” اراذل و اوباش” به کهریزک فرستاد و جنایتی را در آن بازداشتگاه آفرید که لکه ننگش از نظام اسلامی هرگز پاک نخواهد شد.

جنایتی که آنقدر آشکار بود که صدای مسئولان طراز اول کشور را هم در آورد و برایش هیات تحقیق و تفحص تشکیل دادند، هرچند در نهایت عوامل دست چندم را به دادگاه کشاندند.

پرونده کهریزک شاید شناسنامه نظام باشد. دادگاهی که به دستور بالاترین مقام سیاسی کشور تشکیل می شود ولی نه تنها اراده ای برای مجازات عاملان و آمرانش وجود ندارد، بلکه از آن تقدیر هم می شود.

سعید مرتضوی قاضی بدنام نظام قضایی کشور که طی دو دهه گذشته نامش با هر جنایتی گره خورده است، به ستاد مبارزه با قاچاق می رود و ” عصای” دستش حیدری فر نیز به سمت معاونتش برگزیده می شود.

حیدری فر در سایه عطوفت اسلامی، با قرائت آقایان، نه تنها از اتهامات جنایت کهریزک تبرئه شد بلکه با بی پروایی نامه ای نوشت و همه بازداشت شدگان کهریزک را اراذل و اوباش خواند و با مقصر دانستن مطبوعات در پررنگ کردن جنایات رخ داده، خواست که از او تقدیر شود که توانسته است سر فتنه را بزند!

حیدری فر همه افتخارش را این می داند که ”توانسته تا به عنوان عضو کوچکی از نظام مقدس جمهوری اسلامی سهم اندکی در شناسایی و مقابله با جریان فتنه داشته باشد.”

او پیشتر مدعی شده بود: در ماجرای فتنه سال ۸۸ فرصتی به علت غفلت از استراتژی که از خارج برای نظام طراحی شده بود و تسامحی که در داخل از سوی برخی خواص کشور به وجود آمد، فراهم شد و به منافع ملی کشورمان لطمه وارد کرد.

حیدری فرد حضور در بطن حوادث پس از انتخابات آن هم به عنوان دادیار دادسرای امنیتی تهران را از افتخارات خود می داند و بر این باور است که اطلاعات خوبی در خصوص جریان فتنه دارد!

اینک این قاضی جوان برای اینکه درس عبرتی باشد برای سعید مرتضوی، یار غارش، به اوین فراخوانده شده است.

جرم او اما به جنایت کهریزک و مظالمی که در قوه قضاییه انجام داده بر نمی گردد. او مثل همان اراذل و اوباشی که خوب می شناسد، سوم فروردین ماه در یک پمپ بنزین اقدام به “زورگویی” کرده بود.

مثل همیشه می خواسته قانون را دور بزند. این بار در یک پمپ بنزین در اصفهان. وقتی می خواسته صف طولانی منتظران بنزین را دور بزند. او که با اعتراض مردم رو به رو می شود، با کلت کمری تیر هوایی شلیک می کند و اقدام به ارعاب و تهدید مردمی که برای دریافت بنزین ساعت ها در صف ایستاده بودند.

پلیس که سر می رسد، او از سمت خود سواستفاده کرده و خود را قاضی دادسرای عمومی و انقلاب معرفی می کند و از قانون می گریزد و در پناه کارت های شناسایی خود امان نامه می گیرد.

اما مردم و حاضران در پمپ بنزین موضوع را از طریق دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان پیگیری می کنند. رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفته بود: به دنبال این رخداد و به علت شکایت افراد درگیر با این شخص به فوریت پرونده‌ای در دادگستری اصفهان تشکیل و موضوع مورد پیگیری قرار گرفت. با توجه به حساسیت مسئله و عنوان شغلی فرد یاد شده، دستور فوری قضایی صادر و خودروی شخص خاطی در مسیر اصفهان توسط ماموران پلیس متوقف و راننده به دادسرای اصفهان انتقال یافت.

با آزادی متهم جنایت کهریزک و تعویق پرونده مفسدان اقتصادی و اختلاس گران معلوم می شود که اراده ای برای مبارزه با جرم و جنایت در قوه قضاییه وجود ندارد و کانون های قدرت براحتی می توانند از اعمال قانون جلوگیری کنند.

+40
رأی دهید
-155

Iran man azad - آلمیره - هلند
مبارکش باشه دستش زیر سره هزاران زندانی سیاسی که به خاطر هدف پاکشون تو زندان ها حبس می کشن اون آزاد نشه میخوای جعفر پناهی آزاد بشه یا خیلی های دیگه که جرمشون خیلی سنگینه خدا جوابشون رو بده
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 22:11
درود بر آزادی - کایزرسلاترن - آلمان
سزای اعمالت رو بزودی خواهی دید .. وای به اون روزت که مردم به نقطه پایان خط برسند . مرگ بر تو ای تن فروخته رژیم .. مرگ بر تمام عناصر بی غیرت رژیم.
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 22:14
kami_81 - مالمو - سوئد
چرا داریم به خودمون فشار میاریم اینجا تو کشور ۷۰ میلیونی ۱۰۰۰ نفر پیدا نمی‌شه اینا رو شبانه از بین ببرن؟اگه نیست پس اونقدر به خودمون فشار نیاریم هر چی‌ می‌شه بذار بشه
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 22:19
be_pa_khaste - هارلم - هلند
این حتما با حکم امام زمان آزاد شده
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 22:22
perser68 - فلوریدا - امریکا
ننگ به رژیم آدم کش فاشیستی اسلامی خامنه‌ای منفور و .... به این نکبت مزدور ... اسلام زده!
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 22:35
kiarash2020 - تهران - ایران
kami_81 - مالمو - سوئد. حرف حق رو زدی اما تلخ . مملکتی داریم که از قاتل های که دستگیر میشن ازشون میپرسن چرا مقتول رو به قتل رسوندی؟ میگه حقشو گذاشتم کف دستش نامرد چپ چپ نگاه میکرد!!یعنی حاضره جونش رو از دست بده به خاطر چیز بی ارزش اما دریغ از عکس العمل تو جای ضروری
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 22:57
paydar22 - لاهه - هلند
من نمی دانم چرا اهل قلم انقدر مطلب اصلی رو مثل لقمه که دور دهان می چرخانن خواهش میکنم کوتا و مفید یاداشت بفرماید . متشکرم
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 23:26
dadrooz - تهران - ایران
مذهب یعنی لجن مالی کردن مردم، اسلام ، یهود یا هر مزخرف دیگه ، سر و ته یه ..... هستند
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 23:39
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
هر بلایی که سر ملت ایران بیاد حقشون است، خود کرده را تدبیر نیست.
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 23:44
kaweh2009 - تورنتو - کانادا
ساندیس خورا چرا پیدا تون نیست، نه برادر - لندن- انگلیس ، دانیال - کجایید حرف بزنید!!!!!!
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 23:55
kaweh2009 - تورنتو - کانادا
تا اینجا ۳ تا ساندیس خور ! میان مثبت میدان در می‌رن. حالا اینجا اسمو آدرس معلوم ندارید. اما مطمئن باشید لیست بلند بالایی تهئیه شده. و میرسه اون روز که همتون رو تو دادگاه مردمی محکوم کنیم. به امید آزادی ایران
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 23:58
بت شکن - مونترال - کانادا
kami_81مالمو-سوئد، دوست عزیز، اون ۱۰۰۰ نفر خارج از کشورند، احتمالا من و تو هم جزشون هستیم، لطفا خارج از گود .........نفرمایید!!!! در مورد ایشان هم زیاد ناراحت نباشید همین روز‌ها به سزای اعمالش خواهد رسید و به ریاست نهاد بزرگی‌ مثل بیمه‌ ایران، تامین اجتمأعی، دادستانی تهران، رئیس تشریفات رئیس جمهور و بالاخره یه جایی که دیگر نیازی نداشته باشد اسلحه و مواد مخدر با خود حمل کند منتسب میشوند، فقط کافیست دستور دهد تا برایش مهیا شود!!
یکشنبه 26 شهريور 1391 - 23:46
kurosh-h - گوتنبرگ - سوئد
ماشالله تیپ. برد پیت حزب الله. دل این فاطی کوماندوها برای این برادر درپیتی ریسه میره
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 00:26
dara20 - تهران - ايران
یکبار دیگر سرکردگان رژیم کثیف اسلامی بر مافیای بودن حکومتشان صحه گذاشتند.
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 01:55
farokhzad - کنت - انگلستان
این بی‌ ناموس‌ها چه شکلی‌ هستن دقیقا شبیه همون شیطان که خودشون میگن هستن بی‌ شرفها‌ای تازی
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 03:39
saeidbaman - بانکوک - تایلند
پفیوز . ۲ تا استخون که یه ملاقه کثافت ریخته باشند روش
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 04:53
massoudoslo - اسلو - نروژ
شرف و قانون و غیرت در یه دولت و سیستم نباشه میشه همین که قاتلین ها و دزد ها راست راست آزاد میگردند و قربان صدقه دیکتاتور و قدرت میشوند و در مقابل برای رضایت خاطر اقا جوانان ملت ایران را میکشند و تجاوز .
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 07:42
suhail - دبی - امارات
خدالعنتش کنه. قیافه اش عین گورخر می مونه انشالله که در همین دنیا به سزای اعمالش برسد
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 10:17
sahar 2012 - استکهلم - سوئد
آقای تورنتو کانادا چرا مسائل را قاطی می کنید من از همون دسته آدم هائی هستم که از امثال این مردک ها متنفرم ولی وقتی می بینیم هموطنان خارج نشین و یعضا داخل نشین با سواد نصف و نیمه که با دروغ پناهندگی گرفتن می آیند و از حمله اسرائیل و یا آمریکا به ایران دفاع می کنند در افغانستان که آمریکا به بانه حقوق بشر حمله کرد تا الان چند کودک و زن توسط همین نیروهای ناتو کشته شدند آیا اسرائیل تمام زمین های فلسطین رو خریده بود! اگر فقط 1 سانتی متر از خاک فلسطین توسط اسرائیل گرفته شده باشه نشون دهنده جنایتکار بودن اسرائیل
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 13:18
arsham 667 - کپنهاک - دانمارک
sahar 2012 - استکهلم - سوئد..شما ساندیسیا عرب پرست حرف نزنین کسی‌ نمی‌گه لالین. آخه به تو و خامنه‌ای دجالت چه ربطی‌ داره فلسطینو اسرائیل. اگه آدم بودین به این همه بدبخت تو ایران فکر میکردین..نشستین اونور دنیا از بیکاریو پول مفتی که میگیری افسردگی گرفتین حرفا ..میزنین..
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 14:14
Azadikhah - تكسل - هلند
اگر غیر از این بود باید تعجب می کرد
دوشنبه 27 شهريور 1391 - 19:39
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.