رحیمی: گام اول متلاشی شدن آمریکا در اجلاس نم نهاده شد

معاون اول رییس‌جمهور گفت: گام نخست متلاشی شدن آمریکا در اجلاس اخیر غیرمتعهدها در تهران نهادینه شد و همان‌طور که شوروی از بین رفت، این قدرت نیز متلاشی خواهد شد.


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدرضا رحیمی دوشنبه عصر در سخنرانی سفر یک روزه خود به استان مازندران با تاکید بر دستاوردهای اجلاس جنبش غیرمتعهدها در تهران گفت: در سال‌های قبل دو قدرت بزرگ آمریکا و شوروی با هم‌پیمانان‌شان وجود داشتند و دنیا میان این دو قدرت تقسیم شده بود. در دهه‌های گذشته کشور جعلی و نامشروعی را در خاورمیانه ایجاد کرده و ناامنی را میان مسلمانان به وجود آوردند.


او افزود: برج‌های دوقلو را منهدم کردند تا بهانه‌ای پیدا کنند و بیایند در منطقه تا طرح‌های خود را پیاده کنند؛ به افغانستان و عراق لشکرکشی کردند و اکنون در پاکستان به سر می‌برند. آن‌ها هرجا که بخواهند دست به اقدام ضدبشری می‌زنند. به راحتی آدم می‌کشند و مسوولان کشورها را تغییر می‌دهند که امروز نوبت سوریه رسیده و فشار می‌آورند تا تغییراتی در هیات حاکمه سوریه به وجود آورند.


معاون اول رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: در مقابل این قدرت، تنها قدرتی که ایستاده، ایران اسلامی است. بعضی از نوشته‌ها و گزارشات نشان می‌دهند که امروز دو قدرت در جهان وجود دارد که آمریکا و جمهوری اسلامی ایران هستند. آن‌ها به صراحت اقرار می‌کنند که ما و شما هستیم. آن‌ها کلیه رسانه‌ها را در اختیار دارند و از هرچیز ناحقی، حقی می‌سازند و در ذهن مردم جا می‌اندازند.


وی گفت: سال‌ها پیش گفته شد که 70 درصد از ثروت جهان در آمریکا است که از این میزان 80 درصد آن به 6 درصد صهیونیست‌ها تعلق دارد. ما به تمام ادیان احترام می‌گذاریم. ما پیامبران آن‌ها را همانند پیامبر خودمان دوست داریم و به حضرت موسی و عیسی عشق می‌ورزیم. پیش از این سخنی گفتم که مورد اعتراض برخی‌ها شد. ما به یهودیت توهین نکردیم بلکه صهیونیسم را مستوجب توهین می‌دانیم. اقتصاد جهان نیز در اختیار این جماعت ضد بشری قرار دارد.


معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به زورگویی‌های دشمنان گفت: آن‌ها کسی را جز جمهوری اسلامی ایران در مقابل ندارند و تمام هم و غم خود را بر این گذاشته‌اند تا جمهوری اسلامی را از سر راه‌شان بردارند.


رحیمی با اشاره به تاریخچه ایجاد جنبش غیرمتعهدها یادآور شد: پانزدهمین اجلاس جنبش غیرمتعهدها به میزان مصر برگزار شد. هیچ اتفاقی در آن‌جا نیفتاد. در حقیقت هیچ کدام از آن‌ها کاری نکردند. این گروه کاری نکرده بود تا این که رییس‌جمهور کشورمان در مورد مدیریت جهانی طرحی را ارائه داد.


او با اشاره به میزبانی شانزدهمین اجلاس جنبش غیرمتعهدها در تهران تصریح کرد: بسیاری از میهمانان بیان کردند تنها کشوری که به معنای واقعی غیرمتعهد است، ایران است. برای برگزاری اجلاس، کارها را آغاز شد و هر زمان که دعوت‌نامه‌ای را به کشوری ارسال کردیم، فردای آن روز آمریکایی‌ها به آن کشور می‌گفتند که نباید به ایران بروید. به همه کشورها تماس گرفتند که به ایران سفر نکنید ولی آن‌ها آمدند. ما نیز در بررسی‌های خود فکر نمی‌کردیم که این تعداد به تهران بیایند.


معاون اول رییس‌جمهور افزود: کم‌ترین سطح میهمان در اجلاس تهران وزیر خارجه بود. کشورهای عضو در سطح بالا شرکت کردند. البته هیچ مسوولی در جمهوری اسلامی نیست که اقرار نکند این لطف خداوند بوده است. این اجلاس در میان پانزده اجلاس قبلی، در نوع خود بی‌نظیر است و در هیچ‌کدام از اجلاس‌های قبلی تا این حد از سران شرکت نکرده بودند.


رحیمی خاطرنشان کرد: گام نخست متلاشی شدن آمریکا در اجلاس اخیر نهادینه شد و همان طور که شوروی از بین رفت، این قدرت نیز متلاشی خواهد شد.


وی با بیان این که برگزاری اجلاس تهران خاطر نامبارک دشمنان را پریشان کرد، افزود: سروصدای آن‌ها به دلیل ترس است. آقایان صهیونیست باید بدانند که این‌جا ایران است و پرچم مقابله با شما در اجلاس برافراشته بود. اگر هم اندکی خوب نیامدند، بعدا حضور خوبی خواهند داشت.


به گزارش ایسنا، رحیمی با بیان این که به دلیل برگزاری اجلاس کارهای هفته دولت، یک هفته به تعویق افتاد، گفت: در اولین سفر به مازندران آمدیم.


او تصریح کرد: خواسته‌های مردم زیاد و البته به حق است. ما در بودجه محدودیت داریم و می‌دانید که در کشور ما زیرساخت‌ها آماده نیست. آرزوی ما تحقق خواسته‌های به حق شما است و حتی اخیرا رییس جمهور برای طرح‌های ماندگار دستور داده تا بخش عمده زمین‌ها و املاک دولت را بفروشند.


معاون اول رییس‌جمهور با اشاره به مطالبات مردمی که از زبان استاندار مازندران و نماینده ولی فقیه در استان گفته شد، بیان کرد: مازندران حق زیادی به گردن ما دارد و این استان در عرصه ایثار، در ردیف‌های نخست قرار دارد.


رحیمی افزود: امسال این بی‌شرم‌ها ما را تحریم کردند و نفت و بانک مرکزی از جمله آن‌ها است. بسیاری از کارها متوقف شد تا ما این زحمتی که برای ما و خودشان ایجاد کرده بودند را دور بزنیم. البته زحمت خودشان بیش‌تر شده است. امروز هم مساله هسته‌یی را بهانه می‌کنند اما مشکل آن‌ها پیشرفت ایران در عرصه علم و فن‌آوری است.


معاون اول رییس‌جمهور خطاب به دشمنان گفت: لرز انداختن بر یکی از شاخه‌های استوار جمهوری‌اسلامی ایران محال است.


او اظهار کرد: حرف من این است که محدودیت‌ها را بپذیریم و قبول کنیم که حرف‌های دولت درست است، زیرا همه چیز در بودجه مشخص است.


وی با اشاره به افتتاح پروژه افتتاح مسکن مهر در استان مازندران گفت: برای ساخت 70 متر مسکن، یک شغل ثابت ایجاد شده و در این سال‌ها، دو میلیون و 200 هزار شغل در مسکن مهر ایجاد شده است. براساس سرشماری صورت گرفته 21 میلیون و 200 هزار واحد مسکونی شناسایی شده است. اکنون در شهرهای بزرگ بیش از یک میلیون و 500 واحد خالی وجود دارد که این‌ها در دست پولدارانی است که می‌خواهند مسکن را به قیمت خون بفروشند. اگر مسکن مهر نبود، تورم به صورت سرسام‌آور افزایش می‌یافت. باید بیان کنم که بخشی از گرانی‌هایی که امروز به ما تحمیل شده، وارداتی است. به عنوان مثال قیمت گندم و جو بالا رفته است و به طور طبیعی گرانی ایجاد می‌شود.


رحیمی در پایان با اشاره به پیشرفت‌های کشورمان در عرصه‌های مختلف گفت: از نظر سدسازی در بین 5 کشور بزرگ دنیا قرار داریم. در زمینه علم و فن‌آوری غوغایی شده که دوست و دشمن را مبهوت کرده است و ما یازده برابر متوسط جهان تولید علمی داریم. اقتصاد ما نیز در رتبه هفدهم قرار دارد.

+35
رأی دهید
-70

m4ssod - لندن - انگلستان
من از ایران کاملا ناامید شده بودم ولی‌ حالا که این سخنرانی‌ رو شنیدم فهمیدم کشور ما مدرن ترین، با وقار‌ترین بهترین، زیباترین و پیش رفته‌ترین کشور دنیاست فقط هیچ ایرانی‌ تا حالا متوجه نشده.
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 00:38
samuk66 - لندن - انگلستان
اگر اوباما دوباره انتخاب شد امیدوارم ایران هر چه زود تر بمبِ اتم رو بسازه‌ تا از دسته تحریم‌ها راحت سهیم این تنها راه هست.لعنت بر اوباما
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 00:42
من حرف حساب می زنم - تهران - ایران
خوب چقدر عالی ایران و آمریکا دو قدرت جهانی هستند اما من نمی دونم چرا هیچ شباهتی بین این دو قدرت وجود ندارد در ضمن شوروی متلاشی شد شما چرا دارید اینقدر پاچه خواری روسها را می کنید حقیقت این است که دو قدرت جهان یعنی آمریکا و روسیه در کشاکش مداوم هستند الان هم روسها ایران را سپر بلای خودشان کرده اند بد بحال ایران که دارد با طناب پوسیده روسها ته چاه میرود کثیفتر و وحشی تر و نمک به حرومتر از روسها تو دنیا نیست الان هم شما دارید با حمایت روسها اینقدر زرت و پورت می کنید در هر حال اجلاس خران با فضاحت تمام با یک مشت آفریقایی گدا گشنه و یک مشت عرب شکم گنده مفتخور برگزار شد و هیچ ثمری نداشت جز اینکه شخصیت ترسو و بزدل و سانسورچی سران حکومت فاشیست آخوندی را به دنیا نمایش داد همین روسها که اینقدر بهشون دل خوش کردید به محض حمله آمریکا به ایران تا بتوانند به آمریکائیها کمک می کنند و پشتتان را خالی می کنند !!!!!
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 00:59
razmandeh - استکهلم - سوئد
آن‌ها کلیه رسانه‌ها را در اختیار دارند و از هرچیز ناحقی، حقی می‌سازند و در ذهن مردم جا می‌اندازند.??????????? منظورش کی‌ بوده ؟ البته این وصله‌ به آخوندا نمی‌چسبه بعضی‌ وقتها هم که اشتباه لفظی می‌شه تقصیر مترجم که سوریه را بحرین میگه البته اسم این دو کشور خیلی‌ با هم شبیه عدم اشتباه میکنه
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 01:29
1k adame sadegh - تورنتو - کانادا
بیخود نیست که پرونده اختلاس این پست فطرت را ماست مالی کردند به خاطر این هزیون گفتن‌هات بود. نابود باد نظامی که یک چنین افرادی در آن جزو سران هستند و مزدوران هم اینجا جیره رسیده دارند طرفداری میکنند.
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 02:49
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
این بدبخت مشنگ نمیداند که تئوریسنهای زیادی آرزوی متلاشی شدن آمریکا را داشته اند و نظریات زیادی در این باب داده اند. من نمیدانم چرا هر حکومت رو به زوالی از نابودی دیگر مخالفانش دم میزند. همچین طرف صحبت میکند که انگار الان رژیم ایران مقتدرترین رژیم منطقه یا جهان است و هیچ مشکلی ندارد الا فکر کردن به نابودی آمریکا. عنتری نژاد میگفت دلار کاغذ پاره ای بیش نیست و از وقتی این حرف را زد تا به حال ارزش دلار در مقابل ریال 2.5 برابر شده! چین و شوروی هم از این ادعاهای توخالی میکردند اما خیلی زود متوجه شدند که اگر آمریکا نباشد اولا همه کشورها مثل سگ به جان هم میافتند و ثانیا از گرسنگی همدیگر را میخورند. آمریکا با توان اقتصادی و نظامیش در دنیا ثبات ایجاد کرده که امثال چین هوس نکنند دنیا را ببلعد. پس غلط زیادی نکنید و اندازه دهانتان حرف بزنید!
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 01:55
brother - لندن - انگلیس
من حرف بی حساب می زنم - تهران - ایران، اخه بدبخت فراری از وطن ، تو از سیاست چی حالیته از کامنتهایت معلومه از موفقیت ایران و اجلاس بد جوری سوختی کاسه لیس غرب
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 02:04
ramniit - مشهد - ایران
عجب!!! صحبتاش هم مثل مدرک دکتراش قلابیه. آخه مردک نفهم اگه یک خر این اراجیف رو بخونه باور نمیکنه چه برسه به آدماش
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 03:02
abdolmalek - رامسر - ایران
یه سخن هم از بزرگترین دزد ایران زمین.رحیمی آشغال خفه شو
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 05:39
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
همه عالم دیدند و شنیدند که چگونه محمد مرسی و بان کی‌ مون تررر زدند توی هیکل رهبر ان قلاب !،@ : گام اول متلاشی شدن رژیم کثیف و جنایتکار سوریه و جمهوری استفراغی ایران در اجلاس نم نهاده شد !!
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 08:05
baran828 - تهران - ایران
با همه ی نفرتم از آمریکا و اسراییل اما اینجوریم نیست که هر روز صبح که یکی از شما از خواب بلند شد یه کشور مثلا در حد آمریکا رو متلاشی کنه یا همون اسراییل پیزوری رو حتی بخواد محو کنه!!!!شما راست میگین بجای متلاشی و محو کردن به اوضاع همین کشور بدبخت برسین بعد به خدمت کشورهای دیگه برسین.فکر نمیکنم بی صاحب تر از ایران پیدا کنین که اینجوری توش جولان بدین .
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 10:50
danial nabi - استكهلم - سوئد
صبر داشته باشید ۴ تا طوفان دیگه بیاد آمریکا خودش محو می‌شه احتیاجی به جنگ و اجلاس نیست.
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 13:40
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
خوب خیالمون از آمریکا که راحت شد. نفر بعدی کیه؟
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 15:07
من حرف حساب می زنم - تهران - ایران
brother - لندن - انگلیس. تو و امثال تو وطن فروش خائن که تو انگلیس داری هم از توبره میخوری هم از آخور من تو وطنم هستم تا چشم کور تو و صد تا ساندیسی احمق مزدور ساعتی 7000 تومنی در بیاد اجلاس خران هم شما را سوزوند آبو بریز همونجا که میسوزه راستی تو فرهنگ لغت شما مزدوران سوریه میشه بحرین حتما برادر هم میشه خواهر !!!!
‌سه شنبه 14 شهريور 1391 - 17:43
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا
من حرف حساب می زنم - تهران - ایران. درود بر تو دوست خردمند و مبارز. به این ساندیس خورها فقط باید تو دهنی زد که اینقدر حرف مفت نزنند. به امید آزادی ایران از چنگال طاعون اسلام و حکومت نکبت بار اسلامی.
‌چهارشنبه 15 شهريور 1391 - 01:04
من حرف حساب می زنم - تهران - ایران
zebelkhan - لوس آنجلس - آمریکا. ممنون زبل خان راستی اسمت خیلی باحاله به امید آزادی ایران !!!!!
‌چهارشنبه 15 شهريور 1391 - 15:36
time-to-say-goodbye - تورنتو - کانادا
زپرشککککککککککککککککک، ۳۳ ساله درین آمریکا رو از بین میبرین، اگر تو این مدت فقط۱۰ سال شو به فکر درست کردن مملکت خودمون بودین الان به این بد بختی نمیافتادیم
‌پنجشنبه 16 شهريور 1391 - 04:05
bahar*tehran - تهران - ایران
من حرف حساب می زنم - تهران - ایران درورد برشما جواب این مفت خور را خوب دادی خائین هرحرفی میزند برخلاف عقل وشعور آدمها نظرمیدهد
‌پنجشنبه 16 شهريور 1391 - 07:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.