دانشگاه متروپولیتن لندن مجوز پذیرش دانشجویان خارجی را از دست داد

دانشگاه متروپولیتن لندن مجوز پذیرش دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا را از دست داده و به این ترتیب بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه به طور بالقوه در معرض خطر اخراج از بریتانیا قرار گرفتند.

اداره مهاجرت بریتانیا می گوید که در این دانشگاه، حضور و غیاب دانشجویان به درستی صورت نمی گرفته؛ برخی از دانشجویان خارجی، به جای تحصیل کار می کرده اند و بسیاری از دانشجویان مجوز اقامت در بریتانیا را نداشته اند.
برای کمک به دانشجویانی که از این تصمیم اداره مهاجرت آسیب می بینند، کارگروه ویژه ای راه اندازی شده است. دانشجویان این دانشگاه، ۶۰ روز فرصت دارند که موسسه آموزشی جایگزینی پیدا کنند تا بتوانند از طریق آن، با ویزای دانشجویی ادامه تحصیل دهند.

اداره مهاجرت بریتانیا گفته است که مسئولان دانشگاه متروپولیتن لندن نتوانسته اند برای رفع خطاهایی که از شش ماه پیش شناسایی شده بود، اقدام لازم را انجام بدهند.

دانشگاه متروپولیتن گفته است که ادعاهای اداره مهاجرت را به چالش خواهد کشید.

دیمین گرین، معاون وزیر کشور بریتانیا در امور مهاجرت بریتانیا، گفته است که دانشگاه متروپولیتن لندن در سه حوزه مشخص خطا کرده است:

بیش از یک چهارم دانشجویانی که پرونده آنها به صورت تصادفی انتخاب و بررسی شده، در حالی که اجازه اقامت در این کشور را نداشته اند، به تحصیل در دانشگاه مشغول بوده اند.

"حجم زیادی" از پرونده های بررسی شده نشان می دهد که "هیچ گونه سند مناسبی" مبنی بر احراز سطح ضروری زبان انگلیسی از سوی دانشجویان وجود ندارد.

همچنین، با این که دانشگاه ها باید اطمینان حاصل کنند که دانشجویانشان سر کلاس های درس حاضر می شوند و از ویزای دانشجویی برای ورود به بریتانیا برای کار سوء استفاده نمی کنند، ولی بیش از نیمی از مواردی که به صورت تصادفی انتخاب و بررسی شده، نشان می دهد که دانشگاه متروپولیتن از حضور یا غیبت دانشجویان سر کلاس بی اطلاع بوده است.

در بیانیه ای که روز چهارشنبه در سایت دانشگاه متروپولیتن منتشر شده، آمده است: "دانشگاه هم اکنون در حال رسیدگی به تاثیرات گسترده این تصمیم است. این دانشگاه با اداره مهاجرت، بنیاد تامین مالی آموزش عالی انگلستان و اتحادیه ملی دانشجویان همکاری تنگاتنگی خواهد داشت. اولویت مطلق ما دانشجویان ما هستند، هم دانشجویان حاضر، هم دانشجویان آتی، و دانشگاه به همه وظایف خود در قبال آنها عمل خواهد کرد."

اتحادیه ملی دانشجویان با دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، و ترزا مایتو، وزیر کشور، تماس گرفته و "مراتب خشم خود را درباره شیوه تصمیم گیری ها در هفته های اخیر" ابراز کرده است.

لیام برنز، رئیس اتحادیه ملی دانشجویان گفته است: "این تصمیم نه فقط برای دانشجویان دانشگاه متروپولیتن لندن بلکه دانشجویان سراسر این کشور، ترس و دلشکستگی ایجاد خواهد کرد."

دیوید ویلتز، معاون وزیر تجارت، نوآوری و مهارت بریتانیا (که مسئول آموزش عالی در این کشور است)، گفته است که "مهم است دانشجویان واقعی که تقصیری ندارند ولی ممکن است تحت تاثیر این تصمیم گیری قرار بگیرند، کمک و مشاوره مناسب دریافت کنند."

او گفت کارگروهی ویژه به دانشجویان کمک خواهد کرد که موسسات آموزشی دیگری را پیدا کنند که بتوانند تحصیل خود را در آنها به سرانجام برسانند.

هم آقای ویلتز و هم آقای گرین، دو مسوول دولتی آموزش عالی و مهاجرت، گفته اند که قصد دولت بیرون کردن دانشجویان واقعی و بلاتقصیر نیست.

+103
رأی دهید
-33

farhaddlondon - لندن - انگلستان
دانشجویهای خارجی به زبانشون گیر می دهند اما از سصح علمی لایق کلاسشون هستند, تو دانشگاه ما کسای می شناسیم که تابعیت این کشور را دارند و همین زبانشونا پرده پوشی می کنه , برای مثال همه درساشو دختر پسر و زنشون می نویسند و زحمت سبمیت کردنش گردن خودشون, اخر کار مدرک می گیرند و هق زحمت خودشون می دونند , سیستم ایران اینجا بدرد می خوره که سه تا امتحان بگیرند هر سال تا ثابت بشه کی باید بره کجا, سیستم خیلی عیب داره حال حاضر. A level از دانشگاه کار دروستره.
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 23:32
Sam-Antwerpen - آنتورپن - بلژیک
بندازید بیرون این عوضی‌‌ها رو. اینا نباید اینجا باشن، برن همون خراب شده‌ای که توش بودن!. کسی‌ که از ویزای دانشجویی سؤ استفاده کنه برای همه دانشجوهای واقعی‌ هم مشکل ایجاد می‌کنه.
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 20:38
sanazsarmad - کلن - آلمان
توی لندن و در کل انگلیس خیلی از این دانشگاه ها و کالج ها هست من خودم کلی ایرانی میشناسم که فقط در دانشگاه ثبت نام کردند که ویراشون تمدید بشه و اصلا هم سر کلاس نمیرن. خود دانشگاه ها هم می دانند ولی اونها فقط به پول فکر می کنند، می گن دانشجو پول شهریه را بده و هر کاری دوست داره انجام بده. کلا دولت انگلیس هم می داند، تا به حال هم پول خوبی به جیب زده
جمعه 10 شهريور 1391 - 12:38
yashainiran - ایران - ایران
من استاد دانشگاهی را می شناسم که در انگلیس درس خوانده و در حال حاضر هم بازنشسته شده . این استاد نمی تواند خوب انگلیسی صحبت بکند دانشجویانش هم ازش خیلی ناراحت هستند و می گویند اصلا سواد ندارد. حتی یکی از دوستان جدیدم که از دهه 60 در انگلیس بوده و در انجا دکترایش را گرفته به من می گفت که مدرک ایشان(همان آقا دکتره با ادعا) الکی است و موسسه ای که از آنجا مدرکش را گرفته اصلا مقطع دکترا ندارد!! و خودتان حدس بزنید بقیه داستان را !!!!!!!!!
شنبه 11 شهريور 1391 - 10:04
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.