به مناسبت سی امین سالگرد درگذشت اینگرید برگمن، ستاره معصوم و دلفریب سینما

زیبایی طبیعی، طبع آرام و استعداد چشمگیر اینگرید برگمن را به یکی از ستاره‌های سرشناس "عصر طلایی هالیوود" مبدل ساخت. تماشاگران شیفته‌اش بودند، هالیوود او را می‌ستود و منتقدان او را ترکیبی از "دلفریبی و معصومیت" لقب می‌دادند.


اینگرید برگمن زمانی که برای نخستین بار در سال ۱۹۳۹ به هالیوود رفت، در زادگاهش سوئد هنرپیشه‌ای شناخته‌شده بود. او که در سال ۱۹۳۶ در فیلم سوئدی"Intermezzo" بازی کرده بود، در آمریکا در بازسازی دوباره همین فیلم ایفای نقش کرد. استقبال مخاطبان از این محصول هالیوودی چشمگیر بود و نوید ظهور یک ستاره جدید بر پرده سینما را می‌داد. اینگرید برگمن به همراه ادوین آدولفونسون در فیلم „Illusion“ محصول سوئد (تصویر)


اینگرید برگمن از مادری آلمانی و پدری سوئدی در استکهلم متولد شد. پس از فوت والدینش در سالهای کودکی به نزد اقوامش فرستاده شد. در سن ۱۷ سالگی در یک مسابقه هنرپیشگی توجه داوران را به خود جلب کرد و توانست بورس تحصیلی تئاتر سلطنتی در استکهلم را به دست آورد.


استعداد چشمگیرش در بازیگری به زودی کشف شد و در سال ۱۹۳۲ نخستین پیشنهادها برای ایفای نقش در فیلمها به سویش روانه شد. بازی درخشان اینگرید برگمن در سال ۱۹۴۶ در نمایشنامه‌ی " Joan of Lorraine" (تصویر) جایزه "تونی" را برایش به ارمغان آورد. این جایزه از سال ۱۹۴۷ هر ساله به نقشهای ایفا شده و تولیدات نمایشی برادوی داده و به عنوان مهمترین جایزه عرصه تئاتر آمریکا شناخته می‌شود.


اینگرید برگمن در نقش الزا لاند در فیلم "کازابلانکا" در کنار همفری بوگارت یکی از به یادماندنی‌ترین نقشهای خود در سینما را به جای گذاشت. زوج برگمن و بوگارت در این فیلم به یکی از عاشقانه‌ترین زوجهای تاریخ سینما تبدیل شدند.


اینگرید برگمن و روبرتو روسلینی، کارگردان شهیر ایتالیایی نخستین فیلم مشترکشان را در سال ۱۹۴۹ ساختند. برگمن که در آن زمان متأهل بود، به روسلینی دل بست و از او باردار شد. انتشار این خبر رسوایی و جنجال بزرگی در آمریکا به راه انداخت. اینگرید برگمن اندکی بعد از همسرش، یک دنداپزشک سوئدی، طلاق گرفت و همراه با روبرتو روسلینی به رم رفت. این دو در سال ۱۹۵۰ با یکدیگر ازدواج کردند.


سه فرزند حاصل زندگی مشترک اینگرید برگمن و روبرتو روسلینی بود. در تصویر آنها به همراه پسرشان روبرتو اینگمار و دوقلوهای دختر ایزابلا و ایزوتا در خانه‌ی تابستانی‌شان در حومه‌ی شهر رم دیده می‌شوند. برگمن یک فرزند دختر نیز از ازدواج پیشین‌اش داشت.


اینگرید برگمن و کری گرانت در سال ۱۹۴۶ در فیلم "بدنام" ساخته آلفرد هیچکاک در کنار یکدیگر قرار گرفتند. بوسه مشهور این دو در این فیلم، در آن زمان به عنوان طولانی‌ترین صحنه‌ی بوسه در تاریخ سینما به ثبت رسید. برگمن و گرانت ۱۲ سال بعد بار دیگر در فیلم "Indiscreet" همبازی شدند.


کری گرانت و اینگرید برگمن دوستان خوب یکدیگر در هالیوود به شمار می‌رفتند. در سال ۱۹۵۶ زمانی که جایزه اسکار بهترین هنرپیشه زن برای بازی در فیلم "آناستازیا" به اینگرید برگمن تعلق گرفت، کری گرانت برای دریافت جایزه به جای وی به روی صحنه رفت. برگمن در آن زمان هنوز آمادگی رویارویی با جامعه آمریکا را به دلیل رابطه جنجالی‌اش با روسلینی نداشت.


تصویری از برگمن به همراه فرزندانش در رم.


در سال ۱۹۵۷ اینگرید برگمن و روبرتو روسلینی از یکدیگر جدا شدند. یک سال پس از آن برگمن با لارس اشمیت، تهیه‌کننده سوئدی ازدواج کرد که این پیوند در سال ۱۹۷۵ شکسته شد.


اینگرید برگمن نزدیک به نیم قرن در برابر دوربین بازی کرد و جوایز مهم بسیاری از جمله سه جایزه اسکار بدست آورد. او یک بار در مورد خود گفته بود: «من پشیمان نیستم. اگر نگران این بودم که مردم در موردم چه می‌گویند، هیچوقت نمی‌توانستم آنگونه زندگی کنم که کردم.» برگمن در روز ۲۹ اوت سال ۱۹۸۲ در شهر لندن پس از چند سال مبارزه تسلیم سرطان سینه شد و درگذشت.

+271
رأی دهید
-71

bita tehrani - ونکوور - کانادا
شباهت جالبی بین ایشون و لیلا حاتمی می‌بینم.
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 10:09
mountainman - استکهلم - سوئد
دوست دختر من شبیه ایشونه
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 11:20
khosh bavari - شیراز - ایران
mountainman - استکهلم - سوئد___خوش به حالت دوست عزیز ___
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 12:21
atena_uae - دبی - امارات
جقدر زشته
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 12:39
hares2 - استکهلم - سوئد
انصافا ماریا شاراپوا خیلی شبیه ایشونه.........جفتشونو دوست دارم
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 14:09
dannni - سوئد - استكهلم
بیتا تهرانی‌ - ونکوور - کانادا درسته خیلی‌ شبیه آاش داره
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 14:17
Shakoor - کوالالامپور - مالزی
از سایت تشکر می کنم ....معنی معصومیت هم فهمیدیم...."برگمن که در آن زمان متأهل بود، به روسلینی دل بست و از او باردار شد. انتشار این خبر رسوایی و جنجال بزرگی در آمریکا به راه انداخت. اینگرید برگمن اندکی بعد از همسرش، یک دنداپزشک سوئدی، طلاق گرفت و همراه با روبرتو روسلینی به رم رفت. "
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 14:37
oghab - هلسينكي - فنلاند
ایول بطور یقین شبیه عکس اخرش .... توهمون سن وسال ....
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 14:42
Azadikhah - تكسل - هلند
دیگه نمونه ایشان نخواهد آمد روحش شاد
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 15:08
shablizim - لندن - انگلیس
فیلم سونات پاییزی اثر اینگمار برگمن با بازی اینگرید برگمن و بدنام اثر هیچکاک فیلمهای زیبایی با بازی این بازیگر هستند توصیه می‌کنم حتما ببینید
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 15:27
amatist - تورنتو - کانادا
مواظب باش نره حامله شه بعد جنجالی بشه .
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 15:50
bahram-e-gur - لایبرت ویل - آمریکا
ستاره معصوم؟!
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 15:58
مهرداد2538 - تهران - ایران
وقتی یارو توی ایران میگه ستاره های هالیوود همه شان فاحشه اند راست میگه دیگه. چرا بهشون بر می خوره؟
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 17:20
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
بازیگری خیره کننده اینگرید برگمن با اسم "Ilsa Lund" در فیلم "Casabblanca" فراموش ناشدنیست .روحش شاد .
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 17:52
piade - تهران - ایران
ountainman - استکهلم - سوئد. خوب!!!!!!؟
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 18:33
توفیق - سان فرانسیکو - آمریکا
بعضی‌ از این آقا شازده گلها چه بهشون برخورده که خانوم برگمن ۳ بار ازدواج کرده. ایشون میشه فاحشه اما مردای ایرانی‌ که ۲-۳ تا زن همزمان دارن و کنارش زیر آبی هم میرن میشن زرنگ. جالبه. جالبه.
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 18:43
mina mahboubi - تهران - ایران
چه زندگی مزخرفی داشته
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 19:05
Matilda71 - سوئد - سوئد
توفیق - سان فرانسیکو - آمریکا مرسی‌ عزیز حرف دل منو زدی واقعا تأسف داره
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 19:52
Zero Tolerance - تهران - ایران
آدمهای قدیمی‌ روح معصوم تری داشتند.
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 21:56
soghote_regim - وینا - امریکا
معنای معصومیت را هم فهمیدیم .
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 23:02
Alexberd - بوداپست - مجارستان
من فقط کازابلنکا را به خاطر این نگاه کردم!!!! لول!!!
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 23:50
flyingfox - منچستر - انگلستان
چه ستاره ی معصومی که وقتی متاهل بوده از یکی دیگه ابستن شده !!؟
جمعه 10 شهريور 1391 - 00:41
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
بیتا جون من هم با دیدن ایشون یاد لیلا حاتمی افتادم.
جمعه 10 شهريور 1391 - 00:30
bita tehrani - ونکوور - کانادا
dannni /Royan / من تازه به این شباهت پی‌ بردم.فیلم کازابلانکا را به تازگی دوباره دیدم و برایم این شباهت جالب بود.چون لیلا خیلی‌ جاها با نیکول کیدمن مقایسه شده بود،که البته شباهت‌هایی‌ وجود دارد.
جمعه 10 شهريور 1391 - 07:57
ye mard - استکهلم - سوئد
معصوم تا قسمتی خراب .
جمعه 10 شهريور 1391 - 19:29
asal55290 - مشهد - ایران
atenaدبی خودتو تو ایینه دیدی که به این میگی زشت بس خودت چی یاmina تهران...چرا مزخرف میگی از کجا میدونی زندگی مزخرفی داشته چیزی برا گفتن نداری فقط یه چیزی از دهنت میندازی بیرون واقعا حال به هم زنینم....
شنبه 11 شهريور 1391 - 08:23
pezhman - وين - اتريش
صیغه شدن دم به دم از شرایط معصومیت در دین من در آوردی شیعه است.
دوشنبه 13 شهريور 1391 - 01:29
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.