سرلشکر فیروزآبادی از خزانه‌داری آمریکا شکایت می‌کند

سرلشکر فیروزآبادی: آمریکا باید پاسخگوی اقدام غیرعقلانی خود باشد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته است که به دلیل تحریم‌هایی که آمریکا علیه‌اش اعمال کرده است، به دنبال شکایت از وزارت خزانه‌داری آمریکاست.

سرلشکر حسن فیروزآبادی به خبرگزاری فارس گفت: "می‌خواهم از وزارت خزانه‌داری آمریکا شکایت کنم که چرا با خدمت انسان‌دوستانه و تلاش برای امنیت ملی و استقلال ایران مخالفند و آن را جرم می‌دانند."

او گفت: "من یک پزشک و عضو هیات علمی دانشگاه هستم و تمام سال‌های عمرم را در تحقیقات علمی و اقدامات بشردوستانه و صلح جهانی سر کرده‌ام."

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۲۲ آذر سال گذشته اعلام کرد که حسن فیروزآبادی، فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح ایران و عبدالله عراقی، معاون نیروی زمینی سپاه پاسداران ایران را تحریم کرده که به معنی مسدود کردن اموال این دو نفر در آمریکا، منع ورودشان به این کشور و ممنوعیت معامله اتباع آمریکا با آنهاست.

اما آقای فیروزآبادی در توضیح سابقه فعالیت‌های خود گفته است که پس از خدمت در جهاد سازندگی، در جمعیت هلال احمر ایران به فعالیت‌های پزشکی و امداد مجروحان جنگ (ایران و عراق) مشغول بوده است.

او فعالیت در بخش امور دفاعی نخست‌وزیری، فعالیت‌های مهندسی و صنعتی و مسئولیت بهداشت و درمان ستاد جنگ، مسئولیت ستاد پناهگاه‌ها و کاهش آسیب به خانواده‌ها در دوران جنگ (ایران و عراق) و ساماندهی نیروهای نظامی ایران را از دیگر سوابق فعالیت‌های خود اعلام کرد.

او با محکوم کردن تحریم‌های آمریکا علیه خود گفت: "آمریکا باید در برابر افکار عمومی جهان پاسخگوی این اقدام غیرعقلانی ناموجه و غیرمستند خود باشد."

گزارش شده است که تحریم آقای فیروزآبادی براساس دستورالعمل اجرایی سپتامبر ۲۰۱۰ باراک اوباما انجام شده است.

این دستورالعمل با هدف مجازات مقاماتی صادر شد که در سرکوب معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران و وقایع پس از آن نقش داشتند.

آمریکا در مهر سال گذشته، هشت مقام دولتی، نظامی و امنیتی دیگر ایران را به فهرست افراد تحت تحریم خود اضافه کرد.

این اقدام اعتراض رسمی دولت ایران را به دنبال داشت و حتی نمایندگان مجلس این کشور طرحی را برای تحریم و تعقیب ۲۶ مقام آمریکایی ارائه کردند.

آنها گفتند که این افراد هم ناقض حقوق بشر بوده‌اند و برخی از آنها در قاچاق مواد مخدر یا حمایت از تروریسم دست داشته‌اند.

به دنبال ناآرامی‌های پس از آخرین انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم تحریم‌هایی را علیه چندین مقام ایرانی به دلیل نقض حقوق بشر تصویب کردند.

هشت ایرانی که در مهر ۱۳۹۰ به فهرست تحریم های آمریکا اضافه شدند

محمدعلی جعفری (فرمانده کل سپاه پاسداران)
صادق محصولی (وزیر رفاه فعلی و وزیر سابق کشور)
غلامحسین محسنی اژه ای (دادستان کل کشور و وزیر سابق اطلاعات)
سعید مرتضوی (دادستان سابق تهران)
حیدر مصلحی (وزیر اطلاعات)
مصطفی محمد نجار (وزیر کشور و جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی)
احمدرضا رادان (جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی)
حسین طائب (معاون اطلاعات سپاه پاسداران و فرمانده سابق نیروی بسیج)

+58
رأی دهید
-137

ukguy4u - لندن - بریتانیا
سرلشکر بشکه چه کارهایی بلده!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:27
kami_81 - مالمو - سوئد
فک میکنی‌ کی‌ هستی‌ بزی
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:43
khorramdin babak - فرانكفورت - فرانكفورت
به این می‌‌گویند خود را رسوا کردن . شماره حساب مسدود کرده‌اند از این طریق وارد می‌‌شود. یکی‌ از یکی‌ دزد تر . اهم فحش به آمریکا می‌‌دهند ولی‌ شماره حساب دارند و پول دزدی را در آمریکا صادر می‌‌کنند. تازه این خوب اینها می‌‌باشد. به اطراف لوس آنجلس روید و نگاه کنید که فامیل شاه علی‌ چه کاخ هایی خریدند ؟ تا کارت سبز بگیرند . بسیجی‌ خر نگاه کن. به شما ساندیس می‌‌دهند ولی‌ خود حساب در کشور شیطان بزرگ دارند. خود را خیلی‌ ارزان فروختهید
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:47
بیایید رستم باشیم - کیف - اوکراین
بنده خدا اموال میلیون دلاریش تو امریکا مسدود شده ، بچه هاشونم دارن میندازن بیرون ناراحت شده ، قاتل حـ...
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:53
manley - تهران - ایران
این خامنه ای جنایتکار که مدام میگه تحریم ها باعث پیشرفت کشور میشن و مفید هستند در راه رسیدن به قله های علمی و قله های عزت.این خیکی میخواد شکایت کنه
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:54
محسن ف - کرج - ایران
اخ اخ چیشده؟؟؟ چرا گریه میکنی؟؟ امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکنه؟؟خاک بر سر تو و اون رهبره ...
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:04
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
فیروز آبادی!. اگه آمریکا تحریمت نمیکرد از پرخوری میترکیدی،پس ساکت شو حرف نزن
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:08
delmorde - یوتوبوری - سوئد
ببینید این دزدان سرگردنه چقدر دزدیده و خارج کرده اند که حالا دارند میسوزند دست امریکا درد نکنه, درود به اوباما که این دزدان را مجازات کرده این پولها باید به خزانه مملکت برگرده مال ملت ایرانه. امیدوارم امریکا همین اقدام را در مورد خامنه ای ایل و تبارش و احمدی نژاد و وزرایش انجام دهد.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:36
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
(@@@)---رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته ؛ من یک پزشک! و عضو هیات علمی!دانشگاه !هستم و تمام سال‌های عمرم را در تحقیقات علمی! و ( اقدامات بشردوستانه ! و صلح جهانی!! ) سر کرده‌ام."!!!!!,,, آای خدا مردم از خنده!!!، هنوز دارم میخندم !!،،، فکر کنم با خواندن این جمله همه ملت ایران دارند میخندند !!!!!،،،، به پاس احترام به این سرلشکر بشر دوست!, و طرفدار حقوق بشر و صلح دوست ، همه با هم فعل خندیدن را صرف کنید !!!.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:58
بزرگمهر - تهران - ایران
شما خودشو ناراحت نکن. بیشتر تلاش کن بلکه بتونی زورو رو دستگیر کنی تا حتی بهت نشان لیاقت هم بدن. البته که گروهبان گارسیا بعد از این همه سال حقش بوده که سرلشکر بشه ولی برای گرفتن مدال افتخار باید از پس زورو بر بیاد.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:39
شیر بیشه مازندران - ایران - ایران
رو که نیست سنگ پاست.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:58
brother - لندن - انگلیس
کار بسیار مثبتی میکنی سردار بزرگ ایران زمین، مبارزه با زورگویان از هر نوعش مقدس است درود بر تو
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 14:15
bahar*tehran - تهران - ایران
delmorde-سوئد- گل گفتی کاملاٌ بانظرشما موافقم فقط به خاطر بستن حساب بانکی اش شاکی شده است آقا فیله
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 14:19
perser68 - فلوریدا - امریکا
چی‌ گفت اون دلقک روانیت!آب رو بریز اونجا که میسوزه!بسوز تا جونت درآد!کثافت دزد زشت آشغال منفور فاسد دروغگو!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 14:32
htafas - مادرید - اسپانیا
باید وکیل بگیری ..من بلوکات و پیشنهاد میدم کارش حرف نداره
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 14:10
time-to-say-goodbye - تورنتو - کانادا
تو پزشکی‌؟!؟!؟!؟ پزشکی‌ که پیشونی شو سوزونده که بگه من نماز خونم به درد لای جرز می‌خوره
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 16:27
sorayesh - پاریس - فرانسه
دزدی که به دزد بزنه، شاه دزده!!!!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 16:59
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
اگر حسابی بانکی اش را مسدود نکرده بودنند اصلا شکایتی نداشت , هنوز هم یک عده خودشون را به حماقت و نفهمی میزنند و نمی خواهند قبول کنند که چه کلاه بزرگی سرشون رفته و دائم در حال حمایت از این خیک دنبه هستند.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 17:10
kobalt - تهران - ایران
سردار حق باتوست شکایت کن و برای غرامت به کمتر از کلید خزانه امریکا رضایت نده
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 17:44
harrp - وین - اتریش
گروهبان گارسیا اگه تو بری اوگاندا و اونجا ذبح بشی‌ بهترین خدمتی که به بشریت و گرسنها کردی ،،دیگه دارین نفسای کثیف آخرتون رو میکشین ، تا اومدن ROMNEY چیزی نمونده.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 17:50
ehsanusa - تهران - ایران
یه سری از این ساندیس خورای ارشد رو هم فرستادن اروپا و امریکا تا عملگی شونو بکنن. نوکر و کلفت هم میخوان دیگه این سران رژیم!!! تمام اینایی که میبینین تو اروپا و امریکا و کلاً خارج از کشور (معمولا تو کشورهای مرفه غربی) زندگی میکنن و از اینا طرفداری میکنن، همشون همون عمله اکرۀ این بی ناموسها هستن. حالا که حسابها مسدود شده و خودشون هم تحریم شدن و نمیتونن به پولهاشون اضافه کنند یا از اونا استفاده کنن، میرن شکایت میکنن. اگه به دکتریه، اکثر سران رژیم نازی المان هم تحصیل کرده و دکتر بودن. اونا رو هم باید میبخشیدن؟ در ضمن ساندیس خورای حمال، دارن میآن از شکایت این بابا پشتیبانی میکنن، چون حسابها مسدود شده، مواجبشون نرسیده و حالشون خوش نیست!!!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 18:53
dara20 - تهران - ايران
بشکه فاضلاب، مرتیکه مزدور آدمکش میبینم دادت در اومد چیه داری میسوزی؟ ارباب بزرگ اموال دزدیده شده از ملت ایران را مصادر کرد؟ مگر آمریکا شیطان بزرگ و دشمن شماره ۱ شما نیست؟ پس تو آنجا چه غلطی میکردی؟ اگر شما ساده زیست و علی‌ وار زندگی‌ می‌کنید این پول‌ها و دارای‌های نجومی را از کجا بدست آوردید؟ تو اگر تلاش بشر دوستانه می‌کنی و پزشک هستی‌ از چه رو مزدور نظامی و شریک جنایات رژیم ادمکشان اسلامی شدی؟ از دست خزانه داری آمریکا به چه کسی‌ میخواهی شکایت ببری؟ شکایت دزد را نزد کد خدا میبری؟ یادت رفته که چطور اموال و منابع ملت ایران را یکجا بنفع خودتان و توله‌هایتان مصادره کردید؟ حالا این اولشه بذار وقتی دست مردم افتادی و بشکه بشکه باز شد و توی فاضلاب را روانه فاضلاب تاریخ کردند آنوقت به درگاه امام خمینی پفیوز گور به گور شده شکایت ببر.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 18:59
paksan - آمریکا - آمریکا
یعنی خفت از این بدتر که رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دامپزشکه ؟؟؟ آخه نمی شد دهنت رو ببندی و انقدر سوتی ندی ،همش دوس دارن ایران بشه جک دنیا..آخه تو کجا می تونی خدمت انسان دوستانه انجام بدی ؟ چرا ملت ایران رو حیوان در نظر می گیری و فکر می کنی دنیا و مردم نمی دونن که شما فوق دیپلم دامپزشکی داشتی و از کمیته و سپاه و همخوری و جنایت به اینجا رسیدی .. چی داری تو آمریکا و اروپا که ترسیدی .. فک زمان برگشتن رژیم رو کردی ؟ تو مریخ هم بری چه تحریم باشی چه نباشی با دعای مادر و پدرها و بچه هایی که یتیم شدن بدست تو و همقطارات بدترین عذاب ها رو خواهی کشید .
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 18:21
Matilda71 - سوئد - سوئد
باد آورده رو باد میبره vahid_ - گلاسگو - انگلستان اینقدر هوای این شکم گنده رو نداشته باش هیچی‌ از اون پول‌ها به تو نمیرسه فقط چند لیتر ساندیس اونم اگه شانس داشته باشی‌
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 20:11
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
(@)---یک دوست سپاهی داشتم که تعریف میکرد میگفت ، هر روز حدود ساعت ۱۴:۳۰ یک ماشین تانکر تخلیه چاه و فاضلاب می‌آمد به محل مقر فرماندهی ایشان و شیلنگ تانکر را میکشیدند و می‌بردند داخل دفتر ایشان و سر شیلنگ را از پشت به ایشان وصل میکردند و موتور مکنده را روشن میکردند و حدودا ۱۴ دقیقه عمل تخلیه را انجام میدادند که ایشان بتواند راحت تر راه برود و این محموله داخل شکم را با خودش هی‌ اینور و آنور نبرد که مورد آزار دیگران و اطرافیان نشود و از طرفی اطرافیان ایشان بتوانند بدون استفاده از ماسک اکسیژن هوا براحتی تنفس کنند !!!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 21:09
kurosh_alman - فرانکفورت - آلمان
تو .. خوردی که خدمت کردی دزد اشغال.......
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 23:03
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
برادرازلندن تو چرا داری میسوزی؟با واق واق سگ حساب وپولهایه این بشگه پهن ازاد نمیشه٬
‌سه شنبه 7 شهريور 1391 - 00:41
massoudoslo - اسلو - نروژ
این بشر یکی از نادان ترین و دریوری گو ترین شخص عالی رتبه در ج . اسلامی ایران است و جالب اینکه هر چه هم اشتباه میکند باز هم همان سوتی ها را میدهد :)
‌سه شنبه 7 شهريور 1391 - 07:23
فراوانی - قطر - قطر
باز این تیمسار گروهبان گارسیا اومد زر زد پوفیوز
‌سه شنبه 7 شهريور 1391 - 13:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.