کلید انتقامگیری 50 میلیونی در غمنامه‌های دختر

دختر جوانی با مراجعه به دادسرای ناحیه 27 تهران پرده از اقدام پسر 22 ساله‌ای که وی را قربانی توطئه سیاهی کرده بود، برداشت.

این دختر با حالتی آشفته و پریشان پیش‌روی دادیار پرونده ایستاد و گفت: چند هفته پیش به صورت بسیار اتفاقی با پسری که «رامین» نام دارد در بازار تهران‌ آشنا شدم. پس از این آشنایی و ارتباط تلفنی و پیامکی، ارتباط و رفت و آمدمان گسترده شد و به هم وابسته‌ شدیم. رامین خودش را عاشق و دلباخته می‌دانست و ادعا می‌کرد پس از متقاعد کردن پدر و مادرش برای خواستگاری‌ام خواهد آمد.

وی در ادامه افزود: رامین آنقدر به من احساس علاقه می‌کرد که فکر می‌کردم خوشبخت‌ترین دختر روی زمین هستم تا اینکه روز گذشته پسر مورد علاقه‌ام به من زنگ زد و گفت می‌خواهد مرا به خانواده‌اش معرفی کند و از من خواهش کرد به خانه‌شان بروم. من نیز از روی سادگی به آنجا رفتم ولی خبری از پدر و مادر رامین نبود. وی در خانه را قفل کرد و از من درخواست سیاهی داشت، التماس کردم که رهایم کند ولی وی مرا قربانی توطئه‌ای برنامه‌ریزی شده کرد و گفت قصد ازدواج با مرا نداشته است.

با ادعای این دختر، به دستور دادیار تیمی از پلیس ماموریت یافتند به ماجرای تلخ دختر آزاردیده رسیدگی کنند.

همزمان با تجسس‌های میدانی پلیس، کارشناسان پزشکی‌قانونی نیز ادعای دختر آزاردیده را تایید کردند و ماموران پرونده ویژه‌ای را پیش‌روی خود دیدند.

در ادامه دستگیری جوان شیطان‌صفت در دستور کار ماموران قرار گرفت. آنان با مراجعه به محل کار این تبهکار در بازار تهران، وی را تحت تعقیب قرار داده و در عملیاتی ضربتی زمینگیر کردند.

رامین که از دستگیر شدنش بسیار شوکه شده بود در بازجویی‌ها ادعای بی‌گناهی کرد و گفت: در مغازه بودم که این دختر برای خرید وارد آنجا شد، چندین لباس را قیمت کرد و به پیشنهاد من یکی از لباس‌ها را انتخاب کرد. وقتی تخفیفی هم از من گرفت، کارت مغازه‌ام را برای اینکه مشتری شود، گرفت و رفت. چند ساعت بعد زنگ زد و چند سوال درباره لباس پرسید. کم‌کم تماس‌ها بیشتر شد و پیامک‌های عاشقانه برایم فرستاد. این تماس‌ها ادامه داشت تا اینکه 2 روز پیش «لیلی» به من زنگ زد و مرا به خانه‌شان دعوت کرد. ابتدا قبول نکردم ولی آنقدر خواهش کرد که مجبور شدم و رفتم. در خانه‌شان کسی نبود. این دختر رفتاری کرد که ترسیدم و سریع از آنجا خارج شدم. چند ساعت بعد لیلی به من زنگ زد و 50 میلیون تومان پول خواست و گفت اگر این پول را ندهم از من به دلیل آزار و اذیت شکایت خواهد کرد. با این ادعاها دادیار پرونده دختر و پسر جوان را در مواجهه حضوری تحت بازجویی قرار داد و به سرنخ‌های جدیدی دست پیدا کرد.

بازپرس در بازجویی‌های فنی متوجه نکته جالبی شد، دختر جوان در پاره‌ای از توضیحات نوشته بود همه اتفاقاتی که در طول چند سال گذشته برایش افتاده را در دفترچه خاطراتش نوشته است، حتی ماجرای آزار و اذیت‌های رامین را!

بدین‌ترتیب دادیار به پلیس ماموریت داد برای روشن شدن ماجرای آزار و اذیت و رازگشایی از این پرونده، دفترچه خاطرات لیلی را در بازرسی از خانه‌اش پیدا کند.

همزمان با تلاش برای پیدا کردن دفترچه خاطرات، تیم‌های دیگری از پلیس دست به تحقیقات محلی زدند که نتایج آنها نشان می‌داد رامین در محیط کار و زندگی‌اش جوانی ساده و به دور از سوءشهرت اخلاقی است ولی لیلی نقطه مقابل خصوصیات اخلاقی و اجتماعی رامین را دارد.

در ادامه پلیس در بازرسی موفق به کشف دفترچه خاطرات شد. این دفترچه با وجود کوچک بودنش اطلاعاتی بسیار مهم را در خود جای داده بود.

دستخط‌های لیلی حکایت از آن داشت که وی در طول سال‌های گذشته روابط پنهانی زیادی داشته است که نخستین پسر مورد علاقه‌اش با وعده ازدواج وی را فریب داده است. این دختر پس از شکست عشقی با پسران زیادی دوستی داشته است و پس از اینکه نتوانسته بود به اهداف خود برسد، قصد داشته رامین را قربانی نقشه از پیش طراحی شده‌اش کرده و با ادعای دروغین آزار و اذیت از وی 50 میلیون تومان اخاذی کند.

لیلی که پیش‌روی دادیار ایستاده بود، نوشته‌های خودش را انکار و ادعا کرد نوشته‌ها متعلق به وی نیست و احتمال داد کسی می‌خواهد برای وی پاپوش درست کند!

با این ادعا بازپرس، لیلی را همراه دفترچه خاطراتش برای روشن شدن ماجرا به اداره خط‌شناسی تشخیص هویت آگاهی فرستاد و نتایج کارشناسی‌ها و آزمایشات نشان داد دستخط با نمونه خط لیلی همخوانی دارد.

بدین ترتیب لیلی که در مقابل شواهد علمی قرار گرفته بود و دیگر نمی‌توانست ادعاهای دروغین دیگری بیان کند، لب به اعتراف باز کرد و به دادیار گفت: پس از اینکه بارها فریب خوردم، تصمیم گرفتم انتقامم را از پسرهای جوان بگیرم، بنابراین قصد داشتم با طرح این ماجرا از این جوان 50 میلیون تومان اخاذی کنم که دفترچه خاطراتم نقشه‌ام را فاش کرد. بنابراین گزارش با توجه به ادعاهای دروغین دختر شیاد، بازپرس پرونده پسر جوان را پس از تکمیل تحقیقات آزاد کرد ولی دخترجوان را به دلیل اخاذی و منحرف کردن تحقیقات مجرم دانست و برای وی کیفرخواست صادر کر

+81
رأی دهید
-31

sara83 - كرترگ - بلژيك
عجب دورو زمونه‌ای شده
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 12:55
zemstan - لندن - انگلستان
همچین نوشته زمینگیر کرد مثل اینکه تیپ ۵۵ هوابرد رو زمینگیر کرده
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:32
بزرگمهر - تهران - ایران
دختره خنگ، پلیس خنگ، قاضی خنگ، پزشکان گرامی در پزشک قانونی چطور نفهمیدن که یه اتوبان(با توجه به پرونده ی سوء سابقه ی دختره) با کوچه ی بن بست فرق می کنه؟
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 13:52
hossein-87 - تهران - ایران
دختره ی کپک. یکی دیگه گولیدتش، اینم رفته یه بدبخت رو پیدا کرده واسه انتقام. تو خیلی تیز بودی میرفتی از اونی که گذاشتت سر کار انتقام میگرفتی. سوزن هم فکر میکرد خیلی تیزه ولی خوب..
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 14:56
Arash_Barcelona - بارسلونا - اسپانيا
لعنت بر جمهوری زوری اسلامی که باعث بی‌ فرهنگی و بیچارگی این جوانان وطن شده.امید دارم نسل این الکی‌ اسلامی‌ها از ریشه کنده بشه تا ایران آباد شود.
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 15:15
m.n.s - کرج - ایران
میکند ساقی حواله گاه راست و گاه چپ . کم کم دگه مثل اون افریقائ ها تو ایران هم دخترا به پسرا تجاوز میکنند
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 16:01
baran828 - تهران - ایران
دختر کم عقل!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 16:10
nimaaa - نیویورک - امریکا
برای وی کیفرخواست صادر کر
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 18:09
sepherdad - سیدنی - استرالیا
اگر این جریان در استرالیا یا هر کشور غربی دیگری اتفاق می‌افتد که خیلی‌ هم اتفاق افتاده، پلیس به هیچ عنوان شاکی‌ (دختر) رو باز جوی نمیکرد! چون که پلیس طبق قانون فقط حق داره از متهم بازجوی کنه، خلاصه نتیجه این میشد که پسره به جرمه تجاوز میرفت ۲۵ سال زندان! به همین سادگی‌!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1!!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 20:51
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
(@)---ورد زبان پسر همسایه ما اینه ، او همیشه میگه ؛ بهترین زن و محبوب‌ترین زن و با وفاترین زن برای زندگی‌ ، زن پلاستیکی و سیلیکونی است !، و هیچ وقت بهت خیانت نمیکنه و هیچ توقع مالی‌ هم ازت نداره و مهریه هم نمی‌خواهد و از شرّ مادر زن هم خلاص هستی‌ !!! ؛، ولی‌ من تا الان هنوز منظورش را نفهمیدم چیه ؟!!
دوشنبه 6 شهريور 1391 - 21:34
asal55290 - مشهد - ایران
دخترا بدتر از بسران مگه اینجوری نیست خانوما من که خودم به این نتیجه رسیدم...
‌چهارشنبه 8 شهريور 1391 - 07:02
shana - خ - ایران
نتیجه می گیریم اخاذی کار خیلی بدیه
‌پنجشنبه 9 شهريور 1391 - 23:44
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.