آمریکا بخشی از تحریم های ایران را معلق کرد

وزارت خزانه داری آمریکا در بیانه ای اعلام کرد بخشی از تحریم های مالی علیه ایران را به مدت ۴۵ روز معلق می کند تا انجمن های خیریه و نهادهای غیر دولتی در آمریکا بتوانند کمک های مالی خود را به زلزله زدگان آذربایجان شرقی برسانند.

آمریکا بخشی از تحریم های ایران را معلق کرد

دفتر کنترل اموال خارجی این وزارتخانه گفته است هر سازمان خیریه ای که دارای مجوز فعالیت باشد می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای امداد و بازسازی به مناطق زلزله زده بفرستد.

نهادهای خیریه ای که قصد دارند بیش از ۳۰۰ هزار دلار به ایران انتقال دهند باید مجوز جداگانه دریافت کنند.

تحریم های آمریکا انتقال پول به ایران را بسیار محدود کرده است.

تا پیش از تصمیم اخیر وزارت خزانه داری برای تعلیق تحریم ها، نهادهای خیریه و انجمن های غیر دولتی فقط می توانستند دارو و مواد غذایی برای زلزله زدگان ایران ارسال کنند.

وزارت خزانه داری تاکید کرده است که این استثنا فقط برای انتقال کمک به زلزله زدگان است و هرگونه ارتباط مالی با نهادهای تحت تحریم آمریکا مانند سپاه پاسداران همچنان ممنوع خواهد بود.

شورای ملی ایرانیان آمریکا و ۹ نهاد ایرانی - آمریکایی دیگر ساعاتی پس از وقوع زلزله از دولت ایالات متحده خواسته بودند با صدور چنین معافیتی اجاز دهد بانک‌های آمریکایی کمک‌های مالی آنها را به زلزله زدگان برسانند.

همچنین، چهارده نماینده کنگره آمریکا در نامه ای به رئیس جمهوری آمریکا خواستار صدور این معافیت شده بودند.

چهار روز پس از زلزله بم در سال ۱۳۸۲ هم دولت جرج بوش تصمیم مشابهی گرفته بود.

+184
رأی دهید
-27

amirradix - اصفهان - ایران
حالا بده ۴۵ روز میگن ایران سو استفاده کرد . بابا جم کنین برین مسخره دروردین خودمون انقدر مردم خیّر داریم که تا امروز ۷ میلیارد از مردم جم شده . دولتم که فبها
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 22:14
delmorde - یوتوبوری - سوئد
درود به ایرانیان امریکا و تصمیم بشردوستانه دولت ایالات متحده امریکا.
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 22:38
AЯMAN 2000 - آستارا - ایران
باز هم بریزید بیرون و شعار های همیشگی یتان(مرگ بر امریکا و...) را عر عر کنید
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 23:19
hossein-87 - تهران - ایران
چقدر تو خوبی!
‌چهارشنبه 1 شهريور 1391 - 06:45
massoudoslo - اسلو - نروژ
مثبت هایی که ایرانیان به این مطلب زده اند در واقع تشکر و قدر دانی ایرانیان از اقدامات خیریه و نیک است .
‌چهارشنبه 1 شهريور 1391 - 06:54
morid - بوشهر - ایران
هم با هم مرگ بر امریکا.هیچگاه اشک تمساح امریکا را باور نداریم.اونا و نوکرانشان مارا غیر قانونی تحریم کردند فقط به این دلیل که ایرانیها وارد دنیای تکنولوژِی شدند که خط قرمز امپریالیسته.ما باید به زعم امریکا مصرف کننده باشیم و نه تولید کننده!!!! همین امروز داروی فاکتور7 برای هموفیلیها در ایران در خط تولید انبوه قرار گرفت و ما دومین کشور تولید کننده ی این دارو در جهان هستیم!!!چشم دشمنان کور.
‌چهارشنبه 1 شهريور 1391 - 08:17
hasa_bayo - بیرمنگام - انگلستان
اخه ا اول تحریم میکنید ملتو بعد میگید 45 روز مردم میتونند کمک کنند تف به شرفتون بی ناموسا
‌چهارشنبه 1 شهريور 1391 - 11:10
banoojan - لندن - انگلستان
میدونید این کار آمریکا مثل چی‌ می‌مونه؟ مثل اون عموئی که از بابای آدم میدزده بد میاد به آدم میگه عمو جان کم‌و‌ کسر نداری؟ خوب مرتیکه تو چشمت به سفرهٔ ما نباشه نیازی هم نیست دایهٔ مهربون تر از مادر بشی‌. مکرت بسوزه بی‌ شرف
‌چهارشنبه 1 شهريور 1391 - 12:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.