هشت کشته در بمبگذاری شهر غازی عینتاب ترکیه

درگیریهای دولت ترکیه و پیکارجویان پ ک ک از سال گذشته تا کنون در جنوب شرقی ترکیه افزایش یافته است

به گزارش رسانه ها و مقام های امنیتی ترکیه بر اثر انفجار بمبی در شهر غازی عینتاب واقع در جنوب شرقی ترکیه در نزدیکی مرز سوریه حداقل ۸ نفر کشته و ده ها نفر زخمی شده اند.

مقامهای این کشور می گویند که بمب در اتومبیلی در نزدیکی یک ایستگاه پلیس جاسازی شده بود.

گفته می شود چند افسر پلیس در میان زخمی شدگان هستند.

رسانه ها تصاویری از یک اتوبوس و چند اتومبیل آتش گرفته را نشان دادند و گروهی از تظاهرکنندگان خشمگین با شعار علیه پیکارجویان کرد و عبدالله اوجالان رهبر کردهای ترکیه به خیابان ها ریختند.

گروهی از پیکارجویان وابسته به حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در جنوب شرقی ترکیه فعال هستند.

کردها اکثریت جمعیت این منطقه را تشکیل می دهند اما تاکنون هیچ کس مسئولیت این بمبگذاری را به عهده نگرفته است.

اردال عطا، فرماندار غازی عینتاب گفت که انفجار توسط دستگاه کنترل از راه دور انجام گرفته است.

در همین حال، روزنامه حریت گزارش کرده است که در این انفجار ۶۴ نفر زخمی شده اند.

گبریل گیت هوس، خبرنگار بی بی سی می گوید که به تازگی دهها هزار سوری به این منطقه نقل مکان کرده اند.

به گفته خبرنگار ما بیشتر آنها به دلیل درگیری ها از سوریه فرار کرده اند و برخی از آنها هم از گروه های مخالف دولت سوریه هستند.

مقام های ترکیه در صورت سرایت درگیری های از سوریه در حالت آماده باش هستند.

درگیری های دولت ترکیه و پیکارجویان پ ک ک از سال گذشته تا کنون در جنوب شرقی ترکیه افزایش یافته است.

+39
رأی دهید
-45

morid - بوشهر - ایران
در کامنتهای قبلی گفتم که شتر در خانه ی ترکیه هم میخوابد. حمایت از سلفیها و تکفیریهای تروریست در سوریه که بچه 4 ساله را اعدام میکنند و با بانگ تکبیر احمقانه بر این عمل خود صحه میگذارند، لبخند رضایت آمیز اردوغان از این اعمال شنیع خیلی جالب نبود.البته من از حکومت پدر و پسری خاندان اسد اصلا خوشم نمیاد و لی ایجاد دمکراسی بوسیله تروریستهای وارداتی عربستان و قطر و ترکیه هم تو کتم نمیره!!!!
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 09:55
universe123 - لندن - بریتانیا
من بعید میدانم که این کارپ ک ک باشد!! پ ک ک در بیشتر مواقع حمله به نظا میها میکند. ولی باید این نکته را در نظر گرفت که متاسفانه غیر نظامیان هم در این جور مواقع کشته میشوند که اصلا خوشایند نیست!!
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 12:42
100ra - پیرانشهر - ايران
پ ک ک یا همان کارگران کردستان هر وقت عملیاتی انجام بدن همان روز هم اعلام میکنند که خودشان در این کار دست داشتند یا نه. ولی‌ متاسفانه رژیم فاشیست ترک دست کمی‌ از آخوندا نداره ۲۰۰۳ که ترکیه بودم در استانبول هم چنین تروری شد که آن وقت من در تشکیلات این حزب فامیل نزدیکی‌ داشتم که اصلا این کار را نه پ ک ک و نه خودش قبول نکردند. و اعلام کردند که کار خودشان هست.مثل دانشمندان هسته‌ای ایران که جدیداً کردهای ایران که ایران به اتهام ترور کردن این افراد دستگیر کرده و می‌خواد اعدام کنه.ولی‌ در راجب اینکه پ ک ک در جادهها به سمت نیروهای ارتش ترک یورش میبرند حرفی‌ نداریم این یه جنگ چریکی هست و هیچکی هم نمی‌تونه به این کار بگه ترور چون کردها با اسلحه هستند ولی‌ ارتش ترک با تنگ و توپ یعنی‌ با نیروی زرهی در خاک کردستان.و اگه رژیم ترک خودشو به ناتو آویزون نمیمیکرد خیلی‌ وقت پیش خاکمونو ستانده بودیم.
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 12:51
pink panther - ابیجان - ساحل عاج
آخه چه خاکی خاکمون خاکمون می‌کنید میخوان از ترکیه جدا شن که چی‌ کار کنن.ببین خواب ببینی‌ کردستان ایران باشه .هم کیش‌های کردتونم داریم میبینیم تو اروپا و این ور اون ور که چه کارا می‌کنن
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 14:24
universe123 - لندن - بریتانیا
pink panther - ابیجان - ساحل عاج. دوست گرامی: هر قومی آدمهای خوب و بد داره ولی در اصل کسی بد نیست! همه انسانها خوب هستند بلکه این رفتار ناپسند انسانهاست که ما را در نظر دیگران بد جلوه میده. توضیحی ندادی که کردها مثلا در اروپا چیکار میکنند؟ در ضمن، کی و یا کدام رهبر کرد درحال حاضر گفته که کردها میخوان جدا بشن؟ این کامنتهای الکی را اینجا ندین که با واقعیت سازگاری نداره و باعث بوجود آوردن ناسیونالیسم افراطی بین مردم در آینده میشه که به ضرر هممون تموم میشه.
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 19:45
universe123 - لندن - بریتانیا
لطفا دوستان عزیز ایرانی از هر قوم و یا نژادی که در ایران هستین (کرد، فارس، ترک و...) اگه مدرک معتبر و یا اطلاعات کامل درباره مسئله کردها ندارین کامنت ندین. چون کامنتهای شما باعث تفرقه بین همه ما در این سایت میشه و در نتیجه به دید منفی به همدیگه نگاه میکنیم. آخه چیزی که نمیدونی نظر ندی بهتره. ماها کی باید ا ین فرهنگ رو یاد بگیریم?? چرا مثل یک انسان آذادیخواه به دیدگاههای همدیگر احترام نمیگذاریم??
‌سه شنبه 31 مرداد 1391 - 20:15
Cyrusiii - لیدز - انگلستان
universe, چه حرفا!! ایرانی‌ باشه در باره چیزی ندونه مگه می‌شه؟.
‌چهارشنبه 1 شهريور 1391 - 22:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.