۷۰ درصد از شرکت های ساخت ساز در آستانه ورشکستگی

دبیر کانون سراسری پیمانکاری عمران گفت: قراردادهای مقطوع مناسب شرایط اقتصادی کشور نیست به طوری که در 5 سال گذشته 70 درصد شرکتهای ساخت و ساز در قالب این قراردادها ضررهای مالی زیادی کرده‌اند.

احمدرضا چابک با بیان اینکه این کانون دارای 25 هزار عضو است گفت: متأسفانه در پنج سال گذشته قراردادهایی وارد بخش ساخت و ساز شده است که به ضرر ساخت و ساز و مصلحت کشور است.

وی افزود: در این قراردادها پیمانکارانی که در مناقصات شرکت می‌کنند یا به صورت زیر بنا یا کلیدی قیمت را اعلام می‌کنند در حالیکه با توجه به رشد تورم و نمودار سینوسی تورم در چند سال گذشته این قراردادها از همان ابتدا مورد اعتراض پیمانکاران بود.

وی ادامه داد: این تیپ قراردادها مناسب شرایط اقتصادی کشور نیست به طوری که در 5 سال گذشته 70 درصد شرکتهای ساخت و ساز در قالب این قراردادها ضررهای مالی زیادی کرده‌اند.
وی تأکید کرد: وقتی نمی‌توان برای یک سال آینده عدد دقیقی از نرخ تورم ارائه کرد چطور می‌توان قراردادهای مقطوع امضا کرد هر چند معتقدیم این نوع قراردادها در کشورهایی که آینده اقتصادی مشخصی دارند مناسب است.

وی اضافه کرد: درخواست کتبی به دولت ارائه کرده‌ایم تا قراردادها به روال قبلی یعنی همان قرارداد تعدیل بازگردد.

**بدهی 15 هزار ملییاردی شرکت های خصوصی به بانک ها

براساس این گزارش محمد احمدی با اشاره به اینکه هزینه‌های وارد شده از قبال هدفمندی یارانه‌ها به فهرست‌ بهای شرکت های خصوصی از سوی دولت مورد توجه نیست گفت: نادیده گرفته شدن قوانین مربوط به مالیات بر ارزش افزوده نسبت به پیمانکاران، مطالبات معوقه پیمانکاران و مشکلات بانکی از سوی دولت مشکلات بسیار عمده ای برای پیمانکاران بخش خصوصی ایجاد کرده است.

رئیس انجمن شرکتهای پیمانکاری تأسیسات و تجهیزات صنعتی ایران ادامه داد: اگر چنانچه دولت هرچه سریعتر به مشکلات پیمانکاران صنعت احداث رسیدگی نکند روزی خواهد رسید که حتی در ساخت درب و پنجره ساختمان هم به مشکل برخواهیم خورد.

احمدی یاد آور شد: اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم باید بگویم اگر 5 میلیارد تومان از دولت طلبکار باشیم به خاطر تأخیر در پرداخت این بدهی‌ها 15 میلیارد تومان به بانک‌ها بدهکار شده‌ایم.

+76
رأی دهید
-13

mullahouto - لوس انجلس - آمریکا
به‌‌ به‌‌ چه خبر خوبی‌، امیدوارم افزایش کنه به ۱۰۰%، تا چشم کسانی‌ که نمی‌تونن پیشرفت رژیم علی‌ چکه ایی ببینن کور بشه
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 19:55
massoudoslo - اسلو - نروژ
دشمن عظمت و پیشرفت و آزادی ملت ایران کسانی هستند که با سیستم من در آوردی سیاسی و جهان بینی منسوخ و قراضه در پی پیاده کردن آینده ایی در ایران هستند که به جز رکود و فقر چیزی حاصل ایرانیان نمیشود . ج . اسلامی و تند رو های خرفت ایران را به ویرانه سوخته مبدل خاهند کرد همچنان که مشغول این کار هستند .
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 20:15
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
(@)--همه اینها فدای رهبر عرب نژاد سید علی‌ پنگوئن !، در عوض با کمک‌های میلیاردی و بی‌ حساب کتاب رهبر از خزانه ملی‌ ایرانیان به کشورهای آب و اجدادیشان لبنان ، سوریه و فلسطین و عراق و دیگر کشورهای عربی‌ ؛ آنها از رفاه و آسایش بهره مند میشوند و اقتصاد آنها شکوفا میگردد !!!،، نهایتا گور بابای پدر ایرانیان !!!@،، ملت ایران از روی شکم سیری و رفاه بیش از حد ، خوشی زد زیر دلشان و ۳۳ سال پیش مغزشان از کار افتاد و مملکت را دو دستی‌ تحویل تخم و ترکه‌های عرب دادند و نتیجه اش این شد که می‌بینید !!!!!!،، تازه طرف را که توی ماه نشسته بود و داشت قران میخواند و سوره (همه چیز کلاً المجانی و المفتی برای الیرانیها ) را قرائت میکرد ، لذا ایرانیان با التماس و نظر و نیاز از توی ماه اوردنش پایین و مملکت را تقدیمشان کردند !!!!،، و این‌گونه خود را به ذلت و خاک سیاه نشاندند !!
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 20:54
Anderas - آلمان - آلمان
بی‌چاره اون کارگرا از کجا بیارن بخورن
یکشنبه 29 مرداد 1391 - 23:17
majid63 - پاريس - فرانسه
بدرک.. مگر کم خوردن! حالا باید بیارن بالا...همه شرکتها زیر نظر آخوندها هستند.پدرسوختها
دوشنبه 30 مرداد 1391 - 08:53
سرلشکر فیروزابادی - تبریز - ایران
الحمدالله...انشا الله مردم ما و طرفداران اقایون وضع خیلی بدتر از این رو ببینن.چون واقعا لایق و سزاوار بدی هستند.
دوشنبه 30 مرداد 1391 - 09:13
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.