دستگیری سارق توسط شهروندان

به گزارش روز پنجشنبه جام جم آنلاین از پایگاه پلیس، سرهنگ مهدی رضایانی گفت: روز گذشته یکی از کسبه محدوده میدان قدس با مرکز فوریت های پلیس تماس گرفته و خبر از دستگیری یک سارق توسط شهروندان را اعلا م کرد.

دستگیری سارق توسط شهروندان

وی افزود: بلافاصله ماموران گشت کلانتری 101 تجریش به محل اعلام شده اعزام شده و ضمن بررسی موضوع، متهم را که توسط شهروندان «طناب پیچ» شده بود، تحویل گرفته و به خودروی پلیس منتقل کردند.

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران اضافه کرد: در تحقیقات ماموران مشخص شد که این متهم اقدام به ربودن تلفن همراه یک زن در این محدوده کرده است که بر همین اساس، زن مذکور به ماموران گفت هنگام خرید در این محدوده بوده است که ناگهان متهم به وی حمله کرده و با استفاده از ترس و غفلت وی، تلفن همراهش را ربوده است.

سرهنگ رضایانی اظهار داشت: همزمان با این اتفاق تعدادی از کسبه و اهالی محل که شاهد ماجرا بودند به تعقیب متهم پرداخته و چند متر آن طرف تر موفق به دستگیری وی می شوند.

وی افزود: متهم که «پژمان» نام دارد به کلانتری منتقل و در بازجویی های انجام شده به جرم خود اعتراف و اقرار کرد که با تعقیب زنان و دختران از غفلت آنها استفاده کرده و ضمن حمله به آنها تلفن همراه یا کیفشان را به سرقت می برد.

گفتنی است؛ با توجه به اعتراف صریح متهم، پرونده تکمیل و برای مقام قضایی ارسال شد.

+58
رأی دهید
-93

ab shangooli - لندن - انگلند
در مملکتی که مردم آن با مدرک فوق لیسانس و دکترا راننده تاکسی و کامیون میشوند ، آیا به نظر شما جوانانی که از نظر اقتصادی و فرهنگی‌ در جامعه در سطح پائین تری قرار دارند به دزدی و اعتیاد و ،..... روی نمیاورند؟ مرگ بر جمهوری فاشیسم اسلامی
جمعه 27 مرداد 1391 - 17:25
OnLine. - تهران - ايران
حالا اگه می‌گفتن اینجا دزدی شده بیا دستگیرش کن چند ساعت جون می‌کندن تا بیان ،حالا فوری آمدن چون مردم زحمت دسگیری و کشیدن.
جمعه 27 مرداد 1391 - 19:13
pahlave - پاوه - ایران
32 سال هستش که آخوند مال و ناموستون رو به غارت میبره صداتون در نمی یاد رگ غیرتتون خشک شده.حالا به هر دلیلی یه نوجون یه موبایل سرقت کرده طناب پیچ کردید و تحویل دادید انگار که ارتش مغول رو فتح کردید خاک بر سر شما مردم نفهم
جمعه 27 مرداد 1391 - 19:22
amirehsan1 - آمستردام - هلند
ab shangooli - لندن - انگلند باهات کاملا موافقم هموطن
جمعه 27 مرداد 1391 - 19:41
Amin,london - خرمشهر - ایران
اى ول مردم با غیرت ما.
جمعه 27 مرداد 1391 - 19:49
jahanara - لاهتی - فنلاند
خاک بر سرتون این رژیم آخوندی تروریست داره میلیاردی میدزده به ناموس ملت تجاوز می‌کنه آبروی ایرانی را همه‌جا برده در مقابل این همه کسی‌ هیچی‌ نمیگه خاک بر سرتون
جمعه 27 مرداد 1391 - 21:07
Rezgar - لینشوپینگ - سوئد
هیچ کس برای سرگرمی دزدی و جیب بوری نمی کند این جوان هم حتما" احتیاج بوده یا گرسنه به این خاطر دزدی کرده و در کشورهای مثل ایران خیلیها دزدی کردن برایشان شده یک شغل و توسط این شغل شریف امرار معاش میکنند.
جمعه 27 مرداد 1391 - 21:22
brother - لندن - انگلیس
بدبخت بی عرضه ،بفرستند خارج تا دوره ویژه ببیند. shangoli منگولی تو لندن که فوق لیسانس ها گاو می چرانند تو صف بنفیت وایستادند نکنه سر تو کردی تو برف.
جمعه 27 مرداد 1391 - 21:32
perser68 - فلوریدا - امریکا
ننگ به رژیم فاسد اسلامی فاشیستی!
جمعه 27 مرداد 1391 - 21:32
rassol - ُتهران - ایران
پرورش یافتگان جمهوری کثیف اسلامی
جمعه 27 مرداد 1391 - 21:33
reza.28 - لندن - انگلستان
برو زندان درستو خوب یاد بگیری قول میدم آمدی بیرون بانک میزانی موفق باشی برادر
جمعه 27 مرداد 1391 - 22:23
دارچین - همدان - ایران
بعضی ایرانی ها همه جا عادت دارن مثل قاشق نشسته خودشون رو بندازن وسط. آخه دستگیری سارق به شما چه؟ یک بار هم تلویزیون نشون میداد یک سارق مسلح قصد فرار داشت ولی مردم جدولهای کنار خیابون رو شکستند و اینقدر با سنگ زدنش که تسلیم شد. البته چند نفر رو هم با شلیک زخمی کرد.
شنبه 28 مرداد 1391 - 10:24
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.