عقب نشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران از گفته های خود درباره همسایگان

در پی اعتراض دولت ترکیه به گفته های سرلشکر حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران و هشدار وزیر خارجه ایران نسبت به تاثیر گفتار مقام های ایرانی بر سیاست خارجی این کشور، آقای فیروزآبادی به طور تلویحی از اظهارات خود عقب نشینی کرده است.

عقب نشینی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران از گفته های خود درباره همسایگان

آقای فیروزآبادی اخیرا با مخاطب قرار دادن سه کشور همجوار ایران گفته بود: "آل سعود، قطر و ترکیه مسئول خون‌هایی هستند که در خاک سوریه ریخته می‌شود."

ایران از معدود حامیان دولت بشار اسد در سوریه محسوب می شود و گفته های حسن فیروزآبادی درباره همسایگان این کشور ناظر بر سیاست ایران در حمایت از مخالفان دولت سوریه است.

آقای فیروزآبادی در گفت و گو با وب‌سایت سپاه نیوز ارگان خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته آنچه از او نقل شده است "به مناسبت ماه مبارک رمضان و از باب امر به معروف و نهی از منکر به دوستانمان بوده است."

این مقام نظامی ایرانی در ادامه گفته است: "بنده در صحبت‌هایی که می‌کنم به کشورهای همسایه می‌گویم دوستان ما، مثلا ما با ترکیه روابط طولانی در انقلاب اسلامی داریم و کسانی که اکنون در ترکیه حکومت می‌کنند دوستان انقلاب اسلامی و حامیان جمهوری اسلامی ایران هستند و یا قطر در قضیه لبنان کمک‌های زیادی به حل مسائل کرد."

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه پیشتر در واکنش به اظهارات اول آقای فیروزآبادی گفته بود که کشورش از حامیان ایران بوده و برای حل و فصل در پرونده اتمی این کشور تلاش کرده است.

سرلشکر فیروزآبادی پیش از این هم با انتقاد از الهام علی اف، رئیس جمهوری جمهوری آذربایجان، موجب خشم مقام های این کشور و احضار سفیر ایران در باکو شده بود.

آن زمان علی لاریجانی رئیس مجلس ایران، بدون نام بردن از آقای فیروزآبادی خواستار ملاحظه مقام های نظامی و سیاسی در اظهار نظر نسبت به همسایگان ایران شده بود.

آقای فیروزآبادی دانش آموخته رشته دامپزشکی است و در سلسله مراتب نظامی ایران درجه سرلشکری دارد و از زمان آغاز رهبری آیت الله علی خامنه ای و با حکم او رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است.

+35
رأی دهید
-90

IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
بشکه بی‌ خاصیت که فقط باعث افزایش co2 در هوا هستی‌، به زودی نوبت تو و علی‌ گداست اینقدر ز‌ر ز‌ر نکن.
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 21:56
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
آخر یکی‌ نیست به این گامبو بگوید ، مردیکه مگر مجبور بودی این ز‌ر را بزنی‌ و از دهانت گنده خرتر حرف بزنی‌ که این‌گونه به ..خوردن و غلط کردن بیفتی ؟!!! ،، این گامبو فکر کرد که کشورهای همسایه هم عین مردم مظلوم و بی‌ دفاع ایران هستند که بتوانند آنها را با چوب و چماق و اسلحه سرکوب کنند !! خوشم آمد که با یک اخم ترکیه ، اینها از ترس .. توی شلوارشان !!! و اما در انتها مردم از خنده نسبت به شغل و تخصص ایشان !!؛ آقای فیروزآبادی دانش آموخته رشته دامپزشکی است و در سلسله مراتب نظامی ایران درجه سرلشکری دارد و از زمان آغاز رهبری آیت الله علی خامنه‌ای و با حکم او رئیس ستاد کل گوسفندان و گاوان و خران یونجه خور و ساندیس خور شده است !!!!!
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 23:31
OnLine. - تهران - ايران
با توجه به رشتهٔ درسی‌ این بشکه گذاشتنش رئیس ‌ستاد نیروهای مسلح،چون تمام نیرهای مسلح گوساله‌های نظام هستن و از طویلهٔ رهبری دستور می‌گیرن .بفالو یه علی‌ گدا
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 23:05
ناصر-دبى - دبى - امارات عربى متحده
آی منفجر شى با اون شکم گندت.فیل اگه حرف نزنى مثلا چه میشه بهت میگن لالى یه لحظه دندون به جیگر بگیر تا حضرت آغا دست وپا شو گم نکنه شما برو دامپروریتو بچسپ هى زرزرزر 
‌چهارشنبه 25 مرداد 1391 - 23:51
tiger.man - گیلفورد - بریطانیا
کلا زرزر کردن تنها خاصیت سردمداران حاکم ایران از زمان رضا خان تا الانه، ارتش ملی 110000 نفری رضا خان در مقابل انگلیس 24 ساعت دوام نیاورد در حالیکه همون ارتش انگلیس در همون زمان در عراق 4 ماه زمینگیر شد. شاه که خودشو ژاندارم منطقه حساب میکرد از بس زرزر کرد سرنوشتش از سرنوشت باباش که مثل دستمال توالت انداختنش بیرون بهتر نبود، خمینی هم که اومد انقدر زرزر کرد که جنگی رو براه انداخت که اون همه کشته و مجروح وبی خانمان و یتیم و .. از دوطرف بجا گذاشت بعد که دید اوضاع خیلی خر تو خره اون جام او کوفت کرد خامنه ای که فقط مونده مثل فرعون علنا بگه من خدا حالا چرا علنا ادعای خدایی نمیکنه نمیدونم؟ اصلا این خاصیت سردمدارانه ایرانه از ازل تا ابد.
‌پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 00:44
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
(@)--دوستان لطفاً به این نکته خبری خوب دقت کنید !!،،آقای فیروزآبادی (دانش آموخته) رشته دامپروری است!!,, یعنی ایشان نه مهندس بودند و نه دکتر دامپزشک !!!،، بلکه ایشان (دامدار تجربی‌ ) بوده اند !! یعنی همان چوپان و گله دار !!!!!؛؛؛ وقتی‌ خوب به این موضوع توجه کردم ، کلی‌ خندیدم !، واقعا مردم از خنده !!!،، دانش آموخته تجربی‌ رشته دامداری !!!،،، هنوز دارم میخندم ....!
‌پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 05:01
amonbede - تهران - ایران
کشورهایی که زمان رضا شاه جرات نمیکردند پیش ایرانیان اعلام موجودیت کنند اینک با کوچکترین مسئله ایی ناراحت میشوند حتی اگر رفتارشان نا حق باشد . از ماست که بر ماست
‌پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 05:39
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.