چشم پزشک بزرگ ایرانی مقیم آمریکا به کما رفت

پروفسور علی اصغر خدادوست بزرگترین جراح چشم پزشک ایرانی مقیم آمریکا به کما رفت.

به گزارش خبرنگار وب دا ، پروفسور خدادوست که به طور متناوب توسط اساتید و شخصیت‌های برجسته‌ای در چشم پزشکی به عنوان بهترین جراح پیوند قرنیه در دنیا معرفی شده ‌است ، به علت عارضه قلبی در یکی از بیمارستانهای  آمریکا ، بستری و پس از عمل جراحی بای پس به کما رفت.
 شهرت این استاد چشم پزشک 77 ساله  ایرانی علاوه بر مقالات علمی متعدد و تحقیقات گسترده در زمینه‌های مختلف و کیفیت درمان و تجربه در درمان جراحی، مدیون تحقیقات پایه‌ای بر ناراحتی‌های سطح قرنیه‌ است.

گفتنی است : علی اصغر خدادوست در سال ۱۳۱۴ در شیراز متولد شد دبستان و دبیرستان را در شیراز پشت سر گذاشت و به عنوان آموزگار در دبستان داوری داراب مشغول به کار معلمی شد.در سال ۱۳۳۳ در امتحان ورودی دانشکده پزشکی شیراز شرکت نمود و با درجه ممتازبین داوطلبان پذیرفته و در این دانشکده مشغول به تحصیل شد. دوره شش ساله پزشکی را با درجه ممتاز پشت سر گذاشت و پس از یک سال گذراندن دوره دستیاری چشم و گوش و حلق و بینی در بیمارستان نمازی دانشگاه شیراز در سال ۱۳۴۱ از طرف دولت برای گذراندن دوره تخصصی در ایالات متحده انتخاب شد.
 
دکتر خدا دوست به عنوان اولین و تنها دستیار خارجی در بخش چشم پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز در سال ۱۳۴۱ پذیرفته شد و دوران سه ساله دستیاری را به عنوان بهترین دستیار مرکز چشم پزشکی ویلمر شناخته شد. ایشان در این دوران علاوه بر تحصیل درعلوم بالینی به طور فعال مشغول تحقیقات در علوم پایه بود و مقالات متعددی در مجلات مختلف به چاپ رسانید. پس از پایان دوران، ایشان یک سال به عنوان مربی و یک سال به عنوان استادیار در بخش چشم پزشکی همان دانشگاه مشغول به کار شد و در سال ۱۳۴۷ علیرغم پیشنهاد و خواست دانشگاه جان هاپکینز عازم ایران شد و در بخش چشم پزشکی دانشگاه شیرازبه عنوان استاد مشغول فعالیت شد.
 
از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۹ وی هر دو سال یک بار به عنوان استاد مدعو شش ماه را دربخش چشم دانشگاه جانز هاپکینز برای ادامه برنامه‌های تحقیقاتی گذراند و در این دوران چندین مرتبه به عنوان مدرس در کشورهای متعددی از جمله چین ترکیه سوریه عمان پرو اکوادور و ایتالیا دعوت شد. دکتر خدادوست در سال ۱۳۵۹ عازم آمریکا شد و به عنوان استاد در بخش چشم دانشگاه جانز هاپکینز مشغول به کار گردید.
 
وی در سال ۱۳۶۱ به عنوان استاد و رئیس بخش چشم دانشگاه سیسیل انتخاب شد و در سال ۱۳۷۱ مرکز چشم پزشکی کنتیتکت در شهر نیوهیون را تاسیس کرد و به عنوان مسئول آن مشغول به کار شد. از سال ۱۳۵۹ ایشان به طور مکرر سالی دوبار به وطن خود باز گشته و در فعالیت‌های بالینی وآموزشی در بیمارستانهای مختلف تهران و شیراز شرکت کرده‌است.
 این چشم پزشک برجسته ایرانی که در شیراز، بیمارستان فوق تخصصی چشم دکتر خدادوست را بنا کرده است در حال حاضر در حالت کما به سر می برد.

+54
رأی دهید
-206

shahramareia - تهران - ایران
خدا شفایش دهد انشالله
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 11:10
gol andam - ژنو - سویس
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 12:18
be_pa_khaste - هارلم - هلند
خدایا حیف این آدم نیست من اینو خیلی‌ ساله میشناسم الان اگه بخوای نوبت بگیری شاید واسه ۳ یا ۴ سال دیگه نوبتت بیاد واقعا یه دکتر به تمام ماعناس
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 12:35
babak be - بروکسل - بلژیک
ایشان اگر در جمهوری اسلامی به دنیا می آمد و با شرایط فعلی ایران غیر ممکن بود که به این مقام والا در جهان دست پیدا کند . در جامهای آزاد و مرفه زمان شاه ایران هر کسی که زحمت می کشید چون جامعه در مسیر درستی بود حتما ثمر نتیجه خود را میدید . در جمهوری اسلامی جامه ما بیمار شد افسرده شد بی وطن شد بیآبرو شد در جهان . ای مردم و ای جوانان روز انتخاب نزدیک است .من وتو در شرایطی هستیم که باید برای نسلهای آینده انتخاب کنیم . آگاه باشید که دوباره آخوند فریبتان ندهد .
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 12:41
ghafas - مشهد - ایران
افتخار ایران برات دعا می کنم
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 12:57
spring49 - تهران - ایران
خداجون به ارزش این شب و روزای قدر که خیلی ارزش دارن شفاش بده و بذار بمحرومین خدمت کنه انشاله
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 15:26
senator x - تهران - ایران
برای این فـرد ممتاز آرزوی بهبودی کامل دارم. و اگـر خواست خدا این باشد که بسوی او برود اطمینان کامل دارم , درآرامش و شادی واقعی , زندگی درآن جهان را آغاز خواهدکرد.
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 17:20
baharrr - وین - اتریش
درد و بلاش بخوره تو سر خامنه‌ای و طرفدارانش.
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 18:07
iransabz - تهران - ایران
امید است که حل ایشان بهبود یابد. مرد بزرگواری هست.
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 18:14
docharkhe - لندن - انگلستان
یکی‌ از دوستان تعریف میکرد که یکی‌ از بستگانش برای عمل جراحی چشم به آلمان رفته بود، دکتر‌ها وقتی‌ میفهمند ایرانی‌ بود به او گفت بودند شما دکتر خدا دوست رو دارین توی ایران آنوقت اومدین آلمان؟ و اون رو بر میگردونن ایران پیش خدا دوست. خدا حفظش کنه، بیمارستانش توی شیراز، حتی از اروپا من دیدم میان واسه درمان پیشش. قبل‌ها چند ماه شیراز چند ماه آمریکا بود، این اواخر رو دیگه نمی‌دونم. هر جا هست خدا پشت و پناهش.
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 19:08
javadrezazadeh - ارومیه - ایران
منم امیدوارم هر چه زوتر از کما در بیان
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 19:47
سرباز ایران - بلوچستان - ایران
باتمام وجود برایش ارزوی بهبودی دارم
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 20:48
بت شکن - مونترال - کانادا
از صمیم قالب برایش آرزوی شفا را دارم. سال ۵۵ دوران سربازی، در حین آموزش تیراندازی، پوکه فشنگ به چشمم اصابت کرد و قرنیه چشمم زخم شد. بهداری می‌خواست که تحت نظر چشم پزشک ارتش باشم ولی‌ ترجیح دادم به دکتر خدادوست مراجعه کنم. مشکل وقت دکتر بود که تا ۳-۴ ماه میبایست تی‌و نوبت میبودم. با لباس سربازی و چشم بسته رفتم تو مطبش. منشی‌ گفت اگر وقت فوری میخواهی‌ بشین تا آخرین نفر شاید ببینتت. ضمناً ویزیت فوری ۶۰ تومان هست در صورتی‌ که ویزیت معمولی‌ ۲۰ تومان بود. گفتم اشکالی‌ ندارد. با این که ۶۰ تومان برایم خیلی زیاد بود ولی‌ دادم رفتم ت‌و. چقدر خوش رو و مهربان بود. دستور بستری شدن رایگان را داد. هنوز از اتاق معاینه بیرون نیامده بودم به منشی‌ گفت پولش را بهش پس بده. او هنوز جوان هست و پر کار. باز هم آرزوی تندرستی ش را دارم.
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 21:29
shahab46 - هانوفر - المان
خدایا از امر هر چی‌ رژیمی‌ است بکاه و به عمر ایشان بیفزا
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 22:06
asemar - نینگبو - چین
امیدوارم هر چه زودتر بهبودی بیابی ای بزرگمرد. این بزرگمرد در سال ١٣٧١ چشم خواهرم را پیوند قرنیه زد واقعا بینظیر است . شب و روز برات دعا میکنم . امیدوارم ١٢٠ سال زندگی کنی . امیدوارم باز هم به چشم انتظارانت روشنی دیده ببخشی
دوشنبه 23 مرداد 1391 - 03:52
perspolisi - سیدنی - استرالیا
درد بی‌ علاج چشم بگیری که به این خبر مثبت دادی، روانی‌. به امید بهبودی هر چه زود تر دکتر خدا دوست عزیز
دوشنبه 23 مرداد 1391 - 06:25
baharmazaheri - عجمان - دبي
فرار مغز‌ها و سرمایه و خیلی فاکتورها اولین دستاورد رژیم بود چرا این فیلسوف تو ایران طبابت نکرد چون ایراد داشت چرا مثلا تیشرت پوشیدی ???یا کراوات زدی ??...آسایش ندارند پزشکان تو ایران
دوشنبه 23 مرداد 1391 - 20:28
baharmazaheri - عجمان - دبي
پیش مرگت بشه علی‌ گدا هر چی‌ آخوند نذرت مثبت انسان ب امید سلامتی سریع دعا میکنیم
دوشنبه 23 مرداد 1391 - 20:32
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.