بریتانیا ۵ میلیون پوند دیگر به مخالفان بشار اسد کمک می‌کند

ویلیام هیگ: خط مشی بریتانیا برای نفرستادن تسلیحات به سوریه همچنان به قوت خود باقی است

ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا اعلام کرده است که این کشور ۵ میلیون پوند دیگر به مخالفان بشار اسد در سوریه کمک خواهد کرد.

این کمک‌ها شامل تجهیزات ارتباطاتی و دارویی خواهد بود و بخش عمده آن به ارتش آزاد سوریه، از اصلی‌ترین گروه‌های مسلح مخالف بشار اسد داده می‌شود.


اعلام شده است که در چارچوب این کمک‌ها هیچ تسلیحاتی به مخالفان بشار اسد داده نخواهد شد.

جیمز رابینز، خبرنگار بی‌بی‌سی می‌گوید که با توجه به اختلافات گروه‌های مختلف مخالف بشار اسد که دولت بریتانیا را ناامید کرده بود، ارائه کمک‌های جدید، تغییری قابل توجه در خط مشی این کشور در قبال سوریه به شمار می‌رود.

به گفته خبرنگار بی‌بی‌سی، این ایراد نیز گرفته می‌شود که مخالفان بشار اسد نتوانسته‌اند برنامه روشنی برای شکل دادن یک دولت مناسب در سوریه ارائه کنند.

اعتراضات ضددولتی در سوریه به مدت بیش از ۱۷ ماه در این کشور جریان داشته است و مخالفان دولت گفته‌اند که در جریان درگیری‌ها در این مدت بیش از ۲۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

هرچند گزارش‌ها درباره میزان تلفات درگیری‌های سوریه به طور مستقل قابل تایید نیست.

بریتانیا همچنین خواهان رعایت معیارهای حقوق بشر از سوی مخالفان دولت سوریه شده است.

کمک‌هایی که بریتانیا به ارتش آزاد سوریه ارائه خواهد کرد بیشتر شامل تجهیزات رادیویی و ماهواره‌ای و نیز ژنراتورهای برق سیار می‌شود.

کمک‌های بشردوستانه

وزارت امور خارجه بریتانیا اعلام کرده است که برای مقابله با اقدامات دولت سوریه در ارسال پارازیت و محدود کردن ارتباطات، به مخالفان بشار اسد کمک خواهد کرد.

این وزارتخانه اعلام کرده است که پیش از این بریتانیا یک میلیون و ۴۰۰ هزار پوند به "حمایت غیررزمی از مخالفان سیاسی" اختصاص داده است که آموزش و کمک به گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر در داخل سوریه را نیز شامل می‌شود.

بریتانیا در مجموع ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار پوند برای کمک‌های بشردوستانه از جمله تامین مواد غذایی، ارائه تجهیزات دارویی و فراهم کردن سرپناه در داخل خاک سوریه و نیز برای پناهجویان سوری که به کشورهای همسایه گریخته‌اند، اختصاص داده است.

اندرو میچل، وزیر توسعه بین‌الملل بریتانیا، هفته گذشته اعلام کرد که میزان کمک‌هایی که به پناهجویان سوری ارائه شده است، با اضافه شدن نزدیک به ۱۰ میلیون پوند کمک‌های خیریه، چهار برابر شده است.

بریتانیا پیش از این در جریان اعتراضات ضددولتی در لیبی که به برکناری معمر قذافی از قدرت منجر شد، کمک‌هایی را به مخالفان دولت ارائه کرده بود که تامین سرپناه برای پناهجویان و افراد بی‌سرپناه لیبی و نیز کمک به مین‌زدایی و ارائه کمک‌های دارویی از طریق سازمان جهانی بهداشت را شامل می‌شد.

ویلیام هیگ در شماره امروز روزنامه تایمز نوشته است که خط مشی بریتانیا برای ارسال نکردن تسلیحات به سوریه همچنان به قوت خود باقی است. او رژیم بشار اسد در سوریه را نیز "روبه فنا" توصیف کرد.

+85
رأی دهید
-57

sepehr79 - وین - اتریش
بریتانیا .. خورد که اسم اینا رو میذاره کمکهای بشر دوستانه. این روباه پیر فقط و فقط به نفع خودش قدم برمیداره. و اما امیدواریم که حکومت دیکتاتوری بشار اسد هر چه زودتر سرنگون بشه و مردمش به آزادی برسن و بعدش نوبت به این حکومت کثیف اسـ... ایران برسه.... آمین
جمعه 20 مرداد 1391 - 16:17
shirvan - اربیل - عراق
امیدوارم دنیا زودتر به داده مردم سوریه برسن.
جمعه 20 مرداد 1391 - 16:26
مسعود52 - تهران - ایران
حمایت از تروریست و خونریزی به طور کاملا اشکار .
جمعه 20 مرداد 1391 - 16:56
morid - بوشهر - ایران
نقش مخرب انگلیس را ببینید،به محض اینکه آقای اخضر ابراهیمی دیپلمات بلند پایه الجزائری جهت حل مسئله سوریه و تروریستهای سعودی پاپیش گذاشت. این آقای خیگ وزیر جنگ طلب ملکه ی دیکتاتور انگلیس کمکهای نقدی به تروریستها را افزایش داد. کوفی عنان نماینده دبیر کل هم امریکاییها به خانه فرستادند تا هیچ مقام بین المللی شاهد جنایات اونها در سوریه نباشد.
جمعه 20 مرداد 1391 - 17:07
hamedrif - ایران - ایران
خوبه واللا شما هم شدید ایران که به (لنبان و شوریه) کمک می کنه
جمعه 20 مرداد 1391 - 17:21
مصدق السلطنه - لندن - انگلیس
اوه اوه پس فاتحه اسد را خوندن.. انگلیس الکی یک پنس جای مصرف نمیکنه. یعنی حداقل نیم قرنی سوریه باید توأن این کمک‌های بشردوستانه انگلیس را بدهد.
جمعه 20 مرداد 1391 - 20:47
universe123 - لندن - بریتانیا
پول میده ولی سلاح نمیده. با همین پولها که میشه سلاح خرید. این که مسخره است
شنبه 21 مرداد 1391 - 00:59
amirbidgoli - رشت - ایران
بریتانیا در کودنای 28 مرداد بریتانیا در مشروطه بریتانیا در روی کار اوردن رضا شاه بریتانیا در دزدی از هند بریتانیا دیگر پیر شده حالا شده انگلیس
شنبه 21 مرداد 1391 - 05:59
amoo uk - لیدز - انگلیس
از اون روزی که اوباشو اراذل بدستور علی‌ پشمکی (علی‌ گدا)به سفارت بریتانیا ریختن بد بختی مردم ایران ۱۰۰ برابر شد ، و از روزی که روسیه و ایران حمایتشون به سوریه زیاد شد وضعیت اونجا هم به بن بست کامل رسید . طرح از انگلیس اجرا از آمریکا .
شنبه 21 مرداد 1391 - 07:40
saeid-banglor - کالمار - سوئد
مصدق السلطنه - لندن - انگلیس- خیلی انگلیس را دست بالا گرفتی ؟! خودش داره تجزیه میشه بعد می خواهد دولت سوریه را عوض کنه پس مردم سوریه چیکارند
شنبه 21 مرداد 1391 - 10:00
مصدق السلطنه - لندن - انگلیس
saeid-banglor - کالمار - سوئد/ بنده کاره ای نیستم که بخوام انگلیس را بالا و پائین بگیرم / ولی با یک مطالعه سطحی هم هر کسی درمیابد که جایگاه انگلیس کجاست!!! / در مورد (خودش داره تجزیه میشه ) هم جوک جالبی بود...../ مردم سوریه که هیچ کل دنیاش هیچ کارن... نمونه اش ایران 57.. لیبی و داستان قذافی. عراق و عاقبت صدام.. تجزیه سودان... بحرین. وووو
یکشنبه 22 مرداد 1391 - 22:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.