انوشیروانی: با وجود بهداد، کسی به طلا فکر نمیکند، همه دنبال نقره هستند
سجاد انوشیروانی نایب قهرمان فوق سنگین وزنه برداری دنیا به لندن آمده تا از المپیک هم دست پر برگردد.
به گزارش خبرآنلاین؛ او آماده است تا در رقابت با 5 -6 رقیب اصلی اش بهترین نتیجه را بگیرد. خودش می گوید: «خدا را شکر وضعیت خوبی دارم. خوب تمرین کرده ام و به لندن آمده ام تا بتوانم نتیجه ای که دلم می خواهد بگیرم. جایگاهی که شایسته ایران است. من همه تلاشم را به کار می برم و مطمئن باشید کم کاری نمیکنم.»
انوشیروانی درباره رقبایش می گوید: «سلیمی که با همه فاصله دارد و کسی نمی تواند با او رقابت کند. در دسته فوق سنگین 5-6 وزنه بردار، دو اوکراینی، یک روس، یک آلمانی و یک کوبایی رقبایم محسوب می شوند.» او معتقد است با حضور بهداد سلیمی بقیه قید طلا را زده اند: «با وجود بهداد کسی به مدال طلا فکر نمی کند. بقیه برای مدال نقره و برنز تلاش می کنند. به هر حال سلیمی قوی است و رکوردهایش بالا تر از بقیه. من آرزو می کنم هم طلایی شود و هم رکورد دوضرب را بزند.» وزنه بردار اردبیلی که به خودش مطمئن است می گوید: «شرایط مهیا باشد ،سجاد انوشیروانی وزنه هایی می زند که تا به حال نزده، تا به جایگاهی که دوست دارد برسد، تا بعد از هفت ماه نتیجه زحماتش را بگیرد.»
بهداد سلیمی: اول طلا، بعد رکوردشکنی/ تا روز مسابقه کاملا آماده میشوم
بهداد سلیمی قوی ترین مرد دنیا آماده بلند کردن سنگین ترین وزنه هاست.
به گزارش خبرآنلاین؛ او آمده تا هم طلا بگیرد، هم اگر شد رکورد دوضرب دنیا را در لندن بزند. خودش می گوید: «من برای زدن 6 حرکت در المپیک برنامه دارم. البته وزنه هایم را با صلاحدید کادر فنی انتخاب می کنم. هدف اولم اما مدال طلاست و بعد رکوردزنی.» او که دو روزی است به لندن رسیده، سری هم به سالن مسابقه ها زده و البته تمرین هم کرده: «ما دو روزی است که به لندن رسیدیم. در این مدت برای روی فرم ماندن تمرین سبکی انجام داده ام. فکر می کنم تا روز مسابقه آمادگی ام کامل می شود. سالن مسابقه ها را هم دیده ام.» او با سرک کشیدن به سالن مسابقه، تمرین رقبایش را هم دیده: «در سالن مسابقه ها تمرین بعضی وزنه برداران را دیدم که نشان می دهد سطح مسابقه ها بالاست. امیدوارم بچه های ما هم در مسابقه هایشان ایده آل وزنه بزنند.»