روزنامه روسی: ایران علیه آمریکا با طالبان متحد شده است

روزنامه روسی "نیزاویسمایا گازتا" در گزارشی ادعا کرده است که ایران از ترس حمله به تاسیسات اتمی خود، با طالبان علیه آمریکا متحد شده است. همزمان منابع غربی می‌گویند که دفتر نمایندگی طالبان در زاهدان گشایش یافته است.


روزنامه روسی نیزاویسمایا گازتا روز پنج‌شنبه (۲ اوت/ ۱۲ مرداد) به نقل از منابع افغانی و غربی نوشت:«ایران و طالبان خود را آماده می‌کنند که در صورت حمله اسرائیل یا آمریکا به تاسیسات اتمی ایران، به عملیات انتقامی مشترک دست بزنند. ایرانی‌ها علاوه بر این روی عقب‌نشینی نیروهای آمریکا از افغانستان در سال ۲۰۱۴ میلادی حساب می‌کنند.»

برپایه گزارش روزنامه روسی تهران در پایان ماه مه امسال به طالبان اجازه داده است که دفتر نمایندگی خود را در شهر زاهدان تاسیس کنند. جمهوری اسلامی به لحاظ ایدئولوژیک با طالبان اختلافاتی دارد، با این همه حاضر شده است با آن‌ها علیه آمریکا به عنوان دشمن مشترک متحد شود.

نیزاویسمایا گازتا در بخشی دیگر از گزارش خود می‌نویسد: «در آغاز ماه ژوئن امسال گزارش شد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با هدف تحویل موشک‌های زمین به‌هوا مذاکراتی را با طالبان آغاز کرده است. منابع غربی هنوز اطلاعاتی در مورد این که ایران چنین موشک‌هایی را به طالبان تسلیم کرده باشد، به دست نیاورده‌اند.»

ایران و تجهیز موشکی طالبان

 در سال ۲۰۰۷ میلادی نیروهای آمریکا و بریتانیا در افغانستان مدعی شدند که تعدادی از "موشک‌های اچ ان ۵" چینی که در اختیار طالبان بوده به دست آن‌ها افتاده است. طالبان می‌توانستند با این موشک‌ها هلیکوپترها، هواپیماهای بدون خلبان و هواپیماهای جنگی آمریکا را که در ارتفاع کم پرواز می‌کنند هدف قرار دهند.

 


هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در افغانستان. ایران برای هدف‌گرفتن این هواپیماها طالبان را آموزش موشکی داده است
 
 

در همان زمان اعلام شد که نحوه استفاده از موشک‌های چینی را سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به طالبان یاد داده است. در اسناد ویکی پدیا نیز آمده بود که طالبان در چند مورد از موشک‌های اچ ان ۵ چینی استفاده کرده‌اند. منابع غربی معتقدند که سیستم موشکی جمهوری اسلامی با کمک فنی چین گسترش یافته است.

ایران خشمگین از پیمان استراتژیک

 برخی از رهبران سیاسی افغانستان پیش‌تر جمهوری‌اسلامی ایران را به دخالت در ناآرامی‌های این کشور متهم کرده‌اند.

در ماه مه امسال پیمان امنیتی استراتژیک میان افغانستان و آمریکا به امضای باراک اوباما و حامد کرزای روسای جمهور دو کشور رسید. جمهوری اسلامی قبلا اعلام کرده بود که در صورت امضای این پیمان حدود دو میلیون مهاجر افغانی را از ایران اخراج می‌کند.

از زمان امضای پیمان استراتژیک مناسبات تهران و کابل پرتنش شده است.

+58
رأی دهید
-85

perser68 - فلوریدا - امریکا
گًل بود به سبز هم آراسته شد!
جمعه 13 مرداد 1391 - 09:37
ardalan shams - فرانکفورت - آلمان
از طالبان برای سرکوب داخلی‌ هم استفاده خواهند کرد
جمعه 13 مرداد 1391 - 10:03
m.n.s - کرج - ایران
این که چیز جدید نیست از اول کمک میکرد مردم ساده تازه فهمیدن
جمعه 13 مرداد 1391 - 11:49
m.n.s - کرج - ایران
این دفتر‌ها از خیلی‌ وخت پیش در مشهد و زاهدان بود بجز کمک نظامی کمک مالی بی‌ اندازه برای طالبان ا دا مه‌ دارد ه‌‌ر سر باز خا رجی که کشته میشه ایران ۲۰۰۰ دلار برای اونیکه کشته جایزه می‌‌دهد
جمعه 13 مرداد 1391 - 12:05
brother - لندن - انگلیس
ایران سرزمین مادری افغانستان است و مادر هیچ وقت فرزندش را تنها نمی گذارد به امید روزی که افغانستان به ایران ملحق شودتا از گزند خارجی در امان باشد
جمعه 13 مرداد 1391 - 12:36
مسعود52 - تهران - ایران
. طالبان فرزندان وهابی ها و امریکا هستند تعارض انها با هم دروغی خنده دار است
جمعه 13 مرداد 1391 - 13:25
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
۳۳ سال ذلّت و خاری با وجود آخوند‌ها !، حالا طالبان هم بهش اضافه شد ؟! چه خواهد شد ؟! از قرائن پیداست مثل اینکه ملت ایران هنوز روز خوششونه ؟! آینده‌ای بدتر از اینی که هست در انتظار ایرانیان است ؟! وای خدای من ؛ بداد این ملت بدبخت ایران برس !! آخوند کم بود حالا طالبان هم بهش اضافه شد !!! تکلیف و آینده ی این ملت و سرزمین به کجا خواهد رسید ؟؟؟؟.
جمعه 13 مرداد 1391 - 13:24
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
آخوندهای ..... ایران مصمم هستند که به هر نهو ممکن ، ایران را بگونه یی نابود کنند که دیگر نقشه ی ایران و شکل جغرافیایی ایران که همانند یک شیر یا یک گربه می‌باشد وجود نداشته باشد و نقشه ایران تبدیل شود به یک عمامه کوچک !!! یعنی‌ ایران تبدیل شود به یک کشور کوچک به شکل یک عمامه !!!! این یک جوک نیست !، اگر بزودی ریشه این آخوندهای نژاد عرب از ایران کنده نشود ، خواهید دید که این اتفاق خواهد افتاد ! الهی درد و بلای ملت ایران بخورد فرق سر این آخوندهای مفت خور و مرده خور و ...مسلک ! آمین.
جمعه 13 مرداد 1391 - 13:26
daykenedi - استکهلم - سوئد
brother - لندن - انگلیس والا نه حاجی دمت گرم، بی‌خیال شو!!
جمعه 13 مرداد 1391 - 13:51
baran828 - تهران - ایران
در جریان تظاهرات های انتخابات خودم کسانیرو در ولیعصر بعنوان پلیس دیدم شبیه بربرها!بعد پلیسها خودشون کناری ایستاده بودن و جلو نمیومدن.خیلی آروم به یکیشون گفتم اینهمه گارد گرفتن زیاد نیست؟!سری تکان داد و با سربزیری لبخند معنی داری زد. بعد هم من چیزهایی دیدم که کنار خیابون دیگه نتونستم راه برم ونشستم کنار جوی آب.بربرها اومدن با یه بطری آب کثیف مثلا به من کمک کنن.باور کنین با اون حال فقط چهره هاشونو که دیدم از ترسم گفتم :فقط به من دست نزنین!خودم میرم...تازه اینا ایرانیهاشون بودن معلوم از کجا اومده بودن وای بحال طالبانیها!
جمعه 13 مرداد 1391 - 22:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.