تاجزاده:در صورت انتشار گزارش وزارت اطلاعات در خصوص کارناوال عاشورا باهنر بازنشسته سیاسی می شد

سحام نیوز: سید مصطفی تاجزاده در آخرین اظهارنظر خود پیرامون مسایل روز کشور به پرونده فساد مالی باهنر، رحیمی و لاریجانی ها پرداخته و از برخوردهای پلیس در مبارزه با بدحجابی و تعطیلی رستورانها انتقاد کرده است.

                                                  تاجزاده:در صورت انتشار گزارش وزارت اطلاعات در خصوص کارناوال عاشورا باهنر بازنشسته سیاسی می شد

                                                                       سید مصطفی تاجزاده

به گزارش نوروز، این زندانی سیاسی که وضعیت اسفناک کنونی کشور را حاصل یک دست شدن حکومت می داند با اشاره به اظهارات باهنر و لاریجانی علیه اصلاحطلبان خواهان رسیدگی به نقش باهنر در پرونده اختلاس بیمه و همچنین روشن شدن ابعاد پرونده زمین خواری لاریجانی شده است.

عضو ارشد جبهه مشارکت همچنین اقدام نیروی انتظامی در تعطیلی ۸۷ رستوران از میان ۱۰۰ رستوران مورد بازدید را اقدامی بی سابقه خوانده که باید در گینس به عنوان یک رکورد جهانی ثبت شود!

متن کامل نوشته مصطفی تاجزاده که در اختیار نوروز قرار گرفته است در پی می آید:

در زندان از خط و نشان کشیدن آقای باهنر علیه اصلاح طلبان مطلع شدم. آن هم در حالی که باوجود درآمد افسانه ای ششصد میلیارد دلاری کشور از فروش نفت درهفت سال گذشته، شاهد وضع اسفناک کنونی اقتصادی هستیم و نتیجه یک دست شدن حکومت، دو نرخه شدن قیمت مرغ و سه نرخه شدن دلار و رشد فساد در سه قوه بوده است. در این شرایط آقای باهنر به جای ارائه توضیح درباره رابطه خودش و آقای رحیمی در پرونده سوء استفاده بزرگ در بیمه برای شرکت اصلاح طلبان در انتخابات شرط تعیین می کند.

سربسته بگویم اگر آقای خاتمی اجازه رسیدگی قضائی متهمان پرونده کارناوال عاشورا در سال ۱۳۷۶ را می داد یا دست کم نتیجه تحقیقات وزارت اطلاعات را در این زمینه منتشر می کرد، اکنون بیش از پانزده سال از بازنشستگی سیاسی آقای باهنر می گذشت. در مورد اظهارات آقای علی لاریجانی علیه اصلاح طلبان نیز فعلاً صبر می کنم تا تکلیف پرونده جو- گندمی برادر بزرگترش مشخص شود. چون در مورد ایشان حرف های شنیدنی دارم که امیدوارم انتشار علنی آن ها را ضروری ندانم. ضمناً از پیشنهاد انقلابی رئیس نیروی انتظامی مبنی بر ممنوع التصویر کردن مرغ در تلویزیون، کاملاً حمایت می کنم زیرا افزون بر برانگیختن مردم فقیر به انجام اقدام های نابهنجار سیاسی، خروس ها را نیز تحریک می کند!

یادآور می شوم که مجموع مصاحبه ها و سخنرانی های رؤسای پلیس نزدیک به ۲۰۰ کشور عضو سازمان ملل متحد، کمتر از مصاحبه ها و سخنرانی های رئیس نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در سال های اخیر بوده است!

پیشنهاد یکی دیگر از مقامات پلیس را نیز مبنی بر گرفتن عکس از بدحجاب ها توسط مردم و ارسال به نیروی انتظامی (و نه به قوه قضائیه البته فقط برای حفظ ظاهر) اقدامی کاملاً قانونی، اخلاقی، عاقلانه و در جهت جلب مشارکت مردمی ارزیابی می کنم که همبستگی و وحدت ملی را تقویت می کند! بستن و تعطیلی ۸۷ رستوران از ۱۰۰ رستوران مورد بازدید مأموران نیروی انتظامی در یک شب را هم اقدامی انقلابی و بی سابقه می دانم که باید در گینس به عنوان یک رکورد جهانی ثبت شود!

+157
رأی دهید
-32

hamed1965 - لیستر - انگلستان
دل وجرات میخواد مردمیدانی بسم الاه شعارنده
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 21:24
ashk.s - تهران - ایران
کاش همه چیز بهمین سادگی بود که اقای تاج زاده گفته باید دید که این عملکرد چه تاثیری بر زندگی مردم و اعتماد یا عدم اعتماد انها به دولت و حکومت است اقایان چنان این موضوعات را مطرح میکنند که انگار مردم خبر ندارند و ایشان دارد در لفافه اخطار میدهد در حالی مردم تمام رفتارها و سواستفاده انها و استفاده از رانت حکومتی انان را میشناسند اما هر قدر هم اعتراض بکنی هیچ فایده ای ندارد زیرا که بهشون مجوز غارت و چپاول ثروت کشور بشرط پایبندی به حکومت داده شده اصلاح طلبان و اصول گرایان و میانه رو همه از یک قماش هستند و این بحثهای مسخره بر سرگرم کردن ملت است و گرنه برابر قارشون هر چند مدتی یکی از این برچسپها صاحب قدرت میشه و پس از اینکه جیب مبارک را پر کردند فضا را طوری بوجود میاورند که دوباره مردم از سر استیصال به گروه مقابل اعتماد کنه و این دور ادامه داره
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 21:34
Ali sabz - منچستر - انگلستان
جناب آقاى تاج زاده دوست عزیز همین مصالحه کاریهاى بى اندازه باعث شد که امروز به این روزها دچار بشیم. نگرانى بعضى از آقایان هم همین است که اگر قدرت برگردد شاید دیگر اینها ماندنى نباشند. از پرونده آقاى احمدى نژاد و همکارانش در استان اردبیل تا بقیه دوستان اصولگرا و ولایت مدار. اگر آقاى خاتمى هم کمى قاطعیت به خرج میداد وضعیت امروز بهتر نبود؟ و یا آن روزهاى بعد از انتخابات ٨٨ که چند تن از دوستان میگفتند که بهتر از مردم شب را تو خیابان بمانند ، ولى باز هم آقایان مخالفت کردند که شما دارین اصلاحات را به انحراف میکشید. شاید اگر این اتفاقات می افتاد امروز وضع بهترى داشتیم یا لااقل بدتر از این نبود
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 21:55
STING68 - گنبد - ایران
ایووووووووووووووول و دمت گرم برادر مسلمان من خوب امدی
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 22:22
metti - تهران - ایران
درود بر شرفت تو ایستادگی و مردانگی را می اموزی به من هنگامی که مردانِ خواب الوده میهن بی غم و بی غیرت داغدارِ نان دزدیده شده شان هستند نه پی دزد می گردند نه نگران غیرت بر باد رفته شان درود بر تو ...
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 22:37
agh.gholami - قزوین - ایران
خاتمی با وجودی که 20 میلیون رای مردم را پشت سر خود داشت ولی به مردم خیانت کرد و درپایان فقط گفت دولت یک تدارکاتچی است . ایشان 8 سال تمام عمر حکومت ننگین آخوندی را زیاد کرد و امروز باید تاوان این خیانت را بدهد.
‌چهارشنبه 4 مرداد 1391 - 07:32
بزرگمهر - تهران - ایران
نتیجه میگیریم که: خاتمی فردی ترسو، بی لیاقت، بزدل، خائن به رای مردم، مصالحه کار، کوته بین، سوپاپ اطمینان جلادان نظام، دورو، دروغ گو، و کسی است که با وجود داشتن جایگاه قانونی چشمان خود را بر روی تمامی جنایت های حکومت بست تا مبادا گوشه ی عبایش لکه ای بنشیند.
‌چهارشنبه 4 مرداد 1391 - 14:10
kitaro - تهران - ایران
بزرگمهر - تهران - ایران. برات 4تا احمدی نژاد مینویسم تا ایشالا در طول 20 سال اینده بفهمی که خاتمی کی بود و چیکار کرد!
‌چهارشنبه 4 مرداد 1391 - 23:14
مجید خان - تهران - ایران
با درود. جناب تاجزاده چرا سر بسته می گویی؟سرش را باز کن و بگو که اگر خاتمی نامرد از دانشجویان در 18 تیر حمایت میکرد اکنون ملت مظلوم ایران درگیر این همه گرفتاری نبودند. سرش را باز کن و بگو :که چون دستان همه ی شما جنایتکاران به خون مردم ایران آغشته است زمانی که روی کار آمدید جراتش را نداشتید پته ی جناح مخالف را روی آب بریزید اما احمدی نزاد ابله این شهامت توام با حماقت را داشت که برای سرکوب شما خیمه شب بازی بگم بگم را راه بندازه.حالا از توی زندان طنز نویس شدی؟همه ی شما خائنین به ملت و مردم ایران را باید اعدام کرد.اصل که نداشتید تا از اسب می افتید آزادی خواه می شوید و یک دفعه دلتان به حال مردم و البته از نوع امت مسلمانش می سوزد.
‌سه شنبه 10 مرداد 1391 - 10:21
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.