اعطای جایزه الیزابت تایلور به برادران علایی

فعالان، محققان و مقام های ۱۵۹ کشور در نوزدهمین کنفرانس بین المللی ایدز در واشنگتن شرکت کرده اند.

برگزارکنندگان نوزدهمین کنفرانس بین المللی ایدز در واشنگتن جایزه الیزابت تایلور را به آرش و کامیار علایی، دو برادر پزشک ایرانی اعطا کرده اند.

این جایزه در ابتدای افتتاحیه کنفرانس و به وسیله شارون استون، بازیگر هالیوود و فعال اجتماعی به برادران علایی اهدا شد.

مطالب مرتبطجایزه حقوق بشر و بهداشت به دو برادر ایرانی اهدا شدآرش علایی، فعال مبارزه با بیماری ایدز در ایران از زندان آزاد شدکمپین عفو بین الملل برای آزادی آرش علایی پزشک ایرانیموضوعات مرتبطبهداشت و درمان
خانم استون پیش از اهدای جایزه درباره تلاش های آرش و کامیار علایی در زمینه شناساندن بیماری ایدز و کنترل شیوع آن در ایران صحبت کرد.

جایزه الیزابت تایلور که به احترام تلاش های این بازیگر درگذشته در زمینه شناساندن بیماری ایدز به نام او نامگذاری شده، به افرادی اهدا می شود که به صورت مستقل در زمینه علمی کنترل بیماری ایدز فعالیت می کنند.

این جایزه به طور مشترک به وسیله انجمن بین المللی ایدز و بنیاد تحقیقات ایدز اهدا می شود و امسال برای اولین بار اعطا شد.


دکتر آرش علایی در سخنانی خطاب به حضار گفت که از نظر اخلاقی این جایزه را متعلق به خود نمی داند و آن را متعلق به همه کسانی دانست که در زمینه ایدز فعالیت می کنند.

آقای علایی گفت: "به عنوان پزشک، بسیار خوشحالیم که می بینیم افراد مختلف با نقش های اجتماعی مختلف در زمینه اچ آی وی ایدز فعالیت می کنند و آن را مهم ترین موضوع دوران ما می دانند."

کامیار علایی هم در سخنانی گفت: "کسانی که مبتلا هستند باید با عدالت، عزت، احترام و مهربانی مداوا شوند."

او همچنین به بی بی سی فارسی گفت: "همه بیماران مبتلا به ایدز برای زیستن حق مساوی دارند."

جایزه الیزابت تایلور چهارمین جایزه ای که به پاس تلاش های برادران علایی برای کنترل بیماری ایدز اعطا می شود.

آرش و کامیار علایی که در زمینه کنترل و آموزش بیماری ایدز فعالیت می کردند در سال ۱۳۸۷ به اتهام تلاش برای براندازی نظام بازداشت شدند و به ترتیب به شش سال و سه سال زندان شدند. کامیار پس از طی سه سال محکومیت آزاد شد و آرش هم چند ماه بعد از او آزاد شد.

+217
رأی دهید
-28

ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
زنده یاد لیز تایلور---زیباترین چهره‌ ی تاریخ سینما و کوشش او برای کمک به تحقیقات در مورد این بیماری!!! یک موی این بانو می‌‌ارزد به یک میلیون ملای قاتل و بی‌ خاصیت!!
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 19:36
gharibe UAE - ابوظبی - امارات
شکی نیست که هر کس تو زندان باشه یا با این حکومت مخالف باشه بش جایزه میدن خانم شیرین عبادی هم گرفت که اگه بخواد یه سطرحرف بزنه نصفش و غلط میگه وگرنه از اینها بهتران هستن که صداشون هم در نمیاد
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 20:46
shamamai - کوردستان - ایران
درود بر این دو برادر کورد
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 20:54
ashk.s - تهران - ایران
حالا این جایزه رو بخاطر تلاش علمی گرفته یا زندانی بودنش نکنه که مثل خانم شیرین عبادی که فعالیتهاش یک ریال ارزش نداشت اما جایزه صلح نوبل را گرفت خودتون بگید این خانم چه کاری برای فعالیتهای حقوق بشری و دمکراسی انجام داد و میدهد حداقل چکار کرد که در کشور خودش حقوق بشر کمتر نقض بشه الان هم که در غرب زندگی میکنه هر اتفاقی که در کشور روی میده و نقض دمکراسی حقوق بشر و حتی صلح جهانی هست صبر میکنه ببینه دیگران چه نظری میدن و چکار میکنند بعد یک نظر انهم با احتیاط طوری که حکومت از ان دلگیر نشه بیان میکنه این جایزه برادران علایی هم مثل ان جایزه نوبل هست
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 21:42
rezashb2003 - برلین - آلمان
خدمتی که دکتر مینو محرز، رییس مرکز تحقیقات ایدز ایران به پیشگیری از ایدز در ایران کرده هیچ کس دیگری نکرده است اگر حرکت سیاسی نیست چرا به ایشان جایزه نمیدهند.
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 22:55
zagros_finland - هلسینکی - فنلاند
gharibe UAE - ابوظبی - امارات. حالا جرا تو می سوزی !؟؟ اگر لیاقتش رو نداشتند مطمئنن جایزه نمی گرفتند تا حالا جندین بار در تی وی های مختلف باهشون مصاحبه کردند این 2 برادر دکتر تلاشهای زیادی برای درمان بیماری ایدز در ایران انجام دادند اما جمهوری اسلامی نه تنها بهشون جایره نداد بلکه انداخت تو زندان !!! شما هم بهتر بری یکم مطالعه کنی تا بفهمی کسانیکه برای انسانیت و انسانها تلاش میکنند لیاقت همه چیز رو دارند .
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 23:19
zagros_finland - هلسینکی - فنلاند
کامیار علایی، پزشک، پژوهشگر دانشگاه هاروارد، کارشناس بین‌المللی بهداشت، و پایه‌گذار برنامه کلینیک‌های مثلثی در جلوگیری از گسترش ایدز در ایران است که به همراه برادرش، آرش علایی در سال ۱۳۸۷ در رابطه با فعالیت‌هایشان برای پیشگیری از ایدز، دستگیر و زندانی و سه سال بعد آزاد شدند.[۱] برادران علایی زادهٔ شهر کرمانشاه می باشند. بازداشت آن دو اعتراضات گستردهٔ بین‌المللی را در پی داشت.[۲ ویکی پدیا
دوشنبه 2 مرداد 1391 - 23:22
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
الهی که درد و بلایتان بخورد فرق سر همهٔ آخوندهای پوچ و بی‌ خاصیت ! همه بگید آمین
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 02:28
gharibe UAE - ابوظبی - امارات
zagros_finland - هلسینکی - فنلاند خیلی نادانی ،من چرا باید بسوزم اگه یه ایرانی جایزه بین المللی بگیره ما ایرانی ها خوشحالیم اما تا حالا ثابت شده هرکس تو زندان بوده یا مخالف رژیم بوده جایزه گرفته این جوایز هیچگاه به خاطر فعالیتهای علمی آنها نیست بلکه به خاطر همان چند روزیست که زندانی رژیم بودند به هر حال مبارکشان باشد
‌سه شنبه 3 مرداد 1391 - 07:08
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.