معاون سیاسی سپاه: هدف تحریم‌ها کشاندن مردم به خیابان و فروپاشی نظام است

سپاه پاسداران پیش از این اعلام کرده است که وظایف این نیروی مسلح تنها نظامی نیست در امور سیاسی و فرهنگی هم دخالت خواهد کرد

یک مقام بلندپایه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته است که هدف تحریم های صورت گرفته علیه ایران، کشاندن مردم معترض این کشور به خیابان هاست.

علی اشرف نوری، معاون سیاسی سپاه پاسداران در جریان یک سخنرانی گفته است که "تنها امید دشمنان به تحریم های فلج کننده، از بین بردن آستانه تحمل مردم و وادار کردن آنها به اردو کشی خیابانی همانند فتنه ۸۸ است."

اردوکشی خیابانی اصطلاحی است بود که آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی در جریان اقامه اولین نماز جمعه تهران پس از انتخابات جنجال برانگیز سال ۱۳۸۸ برای اشاره به معترضان به نتایج انتخابات به کار برد. او در آن سخنرانی هشدار داد که "مسئولیت خون های ریخته" در صورت ادامه "اردوکشی خیابانی" بر عهده رهبران معترضان یعنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی است.

پس از هشدار رهبر ایران، سرکوب اعتراضات انتخاباتی که با راهپیمایی سکوت همراه بود، آغاز شد.

در حدود سه سال پس از آغاز اعتراضات خیابانی در ایران که ماه ها ادامه داشت، مقام های سیاسی و نظامی ایران نسبت به تکرار این شیوه اعتراضات هشدار داده اند.

در تازه ترین اظهارات، معاون سیاسی سپاه گفته است که "اگر برخی جریانات سیاسی داخل کشور کشور بخواهند آزمون خود را تکرار کنند، ملت هوشیار و ولایتمدار پاسخ کوبنده خود را در عرصه های مختلف از جمله در انتخابات سال ۱۳۹۲ به آنان خواهند داد."

آقای نوری گفته است که هدف ایالات متحده از ترغیب و تصویب تحریم‎ها علیه ایران "فشار از بیرون برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی" است.

او خواستار مقاومت مردم در برابر تحریم های علیه ایران شده است.

سایر مقام های سیاسی و نظامی ایران نیز در هفته های اخیر بر ضرورت "مقاومت مردم" در برابر تحریم ها تاکیده کرده اند.


معاون سیاسی سپاه درباره بروز مجدد اعتراضات خیابانی هشدار داده است

با آغاز تحریم های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران و شوک ناشی از آن، قیمت برخی از کالاها و اقلام اساسی در ایران به طور کم سابقه ای افزایش یافته است.

یک هفته پیش از این نماینده رهبر ایران در سپاه گفته بود که "شرایط حساسی است و در دقیقه ۹۰ به سر می‌بریم. ما در آستانه فتح خیمه معاویه هستیم. مردم باید بیش از گذشته صبر و استقامت داشته باشند و ما باید آستانه صبر مردم را بالا ببریم."

اشاره آقای سعیدی به جنگ صفین در زمان خلافت امام اول شیعیان بود و به معنای اشاره تلویحی به فشارهای احتمالی تلقی شد که از داخل حکومت ایران به آیت الله خامنه ای وارد می شود تا در مقابل جامعه جهانی انعطاف بیشتری نشان دهد.

آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی مدتی پیش خواستار تحمل فشارها تا رسیدن ایران به "قله" شده بود.

او در جریان یک سخنرانی عمومی گفته بود: "روزی که به قله برسیم، دشمنی‌ها و معارضه‌های خباثت‌آلود به پایان خواهد رسید."

+73
رأی دهید
-86

بیکار - مونیخ - آلمان
پ نه پ هدف تقویت قوای نظامیه!
‌سه شنبه 27 تير 1391 - 22:53
time-to-say-goodbye - تورنتو - کانادا
اگر هدف شون اینه که دمشون گرم
‌سه شنبه 27 تير 1391 - 23:09
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
سردار احمق تازه متوجه شده منظور از تحریم‌ها چیست!حکومت جهل ، جنایت ، اعدام ، اشغالگر و فاشیستی- تازی- حیوانی ملایان دجال بدون تحریم هم محکوم به سرازیر شدن به فاضلاب تاریخ هست دار هارا به پا کنید. شماره معکوس برای این رژیم ادمخور هنگامی آغاز شد که ارتشیان و افسران وطن پرست دولت شاهنشاهی بیگناه و تنها به دلیل عشق به شاه و میهن خود دسته دسته به جوخه‌های اعدام خمینی هندی زاده سپردهٔ شدند . دار‌ها را به پا کنید آن روز بسیار نزدیک است. به کمک اهورا مزدا و مبارزات مردمی ارتش‌های رهائی بخش آمریکا اسرائیل ناتو روز آزادی نزدیک است. به امید آنروز امین
‌سه شنبه 27 تير 1391 - 23:29
bnajafi2003 - گوتنبرك - سوئد
پ نه پ . میخواهند از شما تشکر کنند،
‌سه شنبه 27 تير 1391 - 23:48
parvaz 1 - پلیموس - انگلیس
* بهاران می رسد از راه ٬ اگر چه اندکی تأخیر کردَست * بادکوبه ای
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 01:20
yasamangoleziba - تهران - ایران
این مردم عجب آستانهٔ‌ تحمّلی دارند، پس کی‌ می‌خواند بیاند از خونه‌هاشون بیرون؟؟؟؟؟!!!!!
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 01:41
razmandeh - استکهلم - سوئد
بابا هنوز تازه متوجه شدید !!!!!!!! میخواهند بدرک بفرستندت و گورتان را هم حاضر کرده‌اند .
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 02:20
shayan-mir - کوآلالامپور - مالزی
خودت تنهایی فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از شما بعیده سردار !!!!!!!!!!!!!!!!
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 04:33
baran828 - تهران - ایران
الهی ور بیفته اون حکومت ظلمتون که از در ودیوار این کاخ ها فقط خون میچکه.
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 07:11
shahramareia - تهران - ایران
این ملت بی ... بیرون بیا نیستندفقط میگن مامورهارو زیاد کنید توی صف واینستیم
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 07:41
hamood - دبی - امارات
این دفعه اگه مردم به خیابان بیان مثل اون دفعه "راه پیمائی سکوت" نخواهد بود که راحت بزنین و بکشین, ایندفعه با مردمی گرسنه , خسته, تحقیر شده , جوان از دست داده ,شغل از دست داده و عصبانی روبرو میشید. آنقدر عصبانی که بطور دقیق نمیتوانم بگم در تنبانتان چه اتفاقی رخ میده.
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 08:32
persiangulf2535 - لند‌ن - انگلیس
آقا‌فرمودند‌مردم‌تحمل‌کنند‌‌حتی‌اگه‌نون‌واسه‌خوردن‌نداشته‌باشند‌‌‌‌یه‌ملت‌گشنه‌بخوابند‌که‌. مبادا‌که‌آقا‌‌حرفش‌زمین‌بیوفته٬لعنت‌خدا‌بر‌هرچی‌آدم‌خود‌بین‌و‌قدرت‌طلب٬
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 09:48
taru23 - تورکو - فنلاند
بابا..این دیگه آخر بلاهت و حماقت...ها‌ها ها. پ نه پ...
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 10:32
dara20 - تهران - ايران
اگر شما جنایتکاران و ادمکشان حرفه‌ای حکومت فاسد اسلامی بروی مردم اسلحه نکشید آنوقت بدون تحریم‌های مزخرف امریکا هم مردم رژیم کثیف شما را نابود می‌کنند.
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 11:57
dara20 - تهران - ايران
پس اقرار کردید که از مردم میترسید و خوب میدانید که مردم توان سرنگون کردن حکومت را دارند و در پی‌ انجام آن نیز میباشند.
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 12:19
1k adame sadegh - تورنتو - كانادا
بیکار - مونیخ - آلمان. پ نه پ هدف تقویت قوای نظامیهbnajafi۲۰۰۳ - گوتنبرک - سوئد. پ نه پ . میخواهند از شما تشکر کنند، ? پستی و حماقت به توان۲ مزدور به توان۴ و جنایت کار به توان۸
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 13:20
master9431 - ایران - ایران
همه چیز شاید
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 15:41
taru23 - تورکو - فنلاند
دارا۲۰ - تهران - ایران!! خوب البته که از مردم میترسن.. فکر می‌کنین بمب هست‌ای رو واسه چی‌ میخوان این ترسوهای فلک زده رذل، که اول از همه مردم ایران باهاش تهدید کنن بعد آمریکا و اسرائیل و ... جمهوری اسلامی لجن می‌دونه که ازبرگترین دشمنش مردم ایران هستند!!
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 17:12
baharmazaheri - عجمان - دبي
جنایت پیشگان مدت هاست برای مردم مرده ای‌‌ د و باج ددان هم دردی را دوا نمیکندد ب زودی دل‌ دنیا شاد میشه دیگه زور زیادی نزنید...
‌چهارشنبه 28 تير 1391 - 18:27
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.