سردار کارگر: با کنسرت‌های زیر زمینی برخورد قاطع می کنیم

معاون اجتماعی ناجا از تعطیل‌شدن نمایشگاه‌هایی خبر داد که شئونات و ارزش‌های اسلامی را در آن رعایت نمی‌کنند.

سردار بهمن کارگر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پلیس حتما جشنواره‌هایی که ارزش‌های اخلاقی را رعایت نکنند، تعطیل می‌کند، گفت: افراد و مسئولان برای برگزاری نمایشگاه‌ها به پلیس اماکن مراجعه کرده و اقدام به تکمیل فرم‌هایی می‌کنند، اما متاسفانه برخی به بندهای این فرم‌ها پایبند نیستند و خلاف آن را انجام می‌دهند.

وی افزود: این تاکید پلیس تنها خواست جشنواره‌ها و جشن‌های خصوصی نیست بلکه جشنواره‌های دولتی هم اگر در این زمینه تخلفی انجام دهند، تعطیل خواهند شد.

معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه 26 دستگاه دیگر نیز در مقوله عفاف و حجاب دخیل هستند، گفت: پلیس وظیفه دیگری غیر از فرهنگ‌سازی دارد و اگر الان پلیس وارد مقوله فرهنگی شده است، به این دلیل است که پلیس به دنبال پیشگیری اجتماعی است و قصد کمک کردن به جامعه را دارد.

کارگر با بیان اینکه صدا و سیما در بحث ارزش، اخلاق و عفاف و حجاب، بیشترین کمک را به پلیس کرده است، گفت: ملاک عمل نیروی انتظامی قانون است.

وی درباره برگزاری کنسرت‌های زیرزمینی و همکاری برخی خوانندگان با شرکت‌های موسیقی خارجی به ایسنا گفت: پلیس حتما با آنان برخورد خواهد کرد.

معاون اجتماعی ناجا افزود: پلیس از فعالیت هر کدام از این افراد اطلاع پیدا کند، حتما با آنان برخورد قاطع می‌کند.

+43
رأی دهید
-126

taru23 - تورکو - فنلاند
باز هم این کپی احمقی نژاد ز‌ر ز‌ر کرد.. بوزینه آخه شما با چی‌ برخورد درست می‌کنید که با این یه قلم برخورد درست کنید؟؟ شپش
جمعه 23 تير 1391 - 11:44
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
تو که گفتی‌ با حریم شخصی‌ افراد کاری نداری که...داداژ‌ژ‌ژژ‌ژ‌ژ
جمعه 23 تير 1391 - 12:03
irane aziz - وین - اتریش
فقط عزاداری، تو اسلام و جمهوری اسلام پسندیده است،موسیقی حرم است،اما دزدی حلا‌ل
جمعه 23 تير 1391 - 12:34
Afshin London - لندن - انگلستان
شما غلط میکنید و یه چیزی هم میخورید که نوش جون خودتو رهبر قاتلت
جمعه 23 تير 1391 - 13:01
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
با جنایات-تجاوزات..شکنجه‌ها ..دزدیهای زیر زمینی!!!!!! چطور؟؟؟؟؟؟؟
جمعه 23 تير 1391 - 13:54
monjiiran - وین - اتریش
شما اگه عرضه دارین جلوی این پلیس‌های دزد و قاتل و متجاوزتون رو بگیرین
جمعه 23 تير 1391 - 14:18
shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
نه این که همه چی‌ خوبه، همه جا آرومه، مملکت امن و امان. دیگه هیچ ناراحتی‌ نداریم مگر حجاب خانم ها، تی‌شرت دانشجویان و کنسرت‌های زیرزمینی. که اگه با این آخری برخورد جدی بشه، دعوا و دارمون مجانی‌ می‌شه، آب و برق مجانی‌ می‌شه، کرایه خونه اینقدر ارزون می‌شه که به جایی ماهانه سالانه پرداخت می‌شه..... خودمونیم عجب ملت هالو ی بودیم که این ها را باور کردیم. اون خدا نیامرز گور به گور شده آخه این چیزها از کجاش دراورد به خورد این ملت بی‌ تجربه داد. درد ما اینه که هنوز کسانی‌ هستند که این چیزها رو باور میکنند. خدا بیماران شفا بده .
جمعه 23 تير 1391 - 13:43
Azarbaijan-tabriz - تبریز - ایران
در جامعه ای که گرانی و بیکاری جوانان بیداد می کند. کلمه ای از دین نخواهد ماند. پیامبر اکرم. اسلام را با شمشیر تبلیغ نمی کرد. در جامعه ای که افرادی دارای ثروت های باد اورده هستند. و نمی دانند پولهای خود را چطور خرج کنند.و سوار ماشینهای میلیاردی می شوندو..........در کنار آن اکثر مردم برای خرید یک کیلو گوشت با مشکل مواجه هستند.آیا با این شرایط اثری از دین می ماند؟ هیچ حکومتی این چنین ضربه ای به دین نه زده است. خود را پشت دین مخفی می کند.و جوابگوی ملت در مسائل مملکت نیستند.
جمعه 23 تير 1391 - 13:52
سرلشکر فیروزابادی - تبریز - ایران
عجله نکنین دیر یا زود با خود شما هم برخورد خواهد شد ولی اون برخوردی که قراره با شما بشه خیلی خیلی شدیدتر از برخورد هایی هستش که شما ها در ایران به نحوی انجام دادین.روز به روز دارین قبر خودتون رو با این کاراتون میکنین.افرین سریعتر قبرتون رو بکنین!!!!!!!!!!!!!
جمعه 23 تير 1391 - 14:31
Taraneه - کبک - کانادا
مصرف مواد مخدر هم آزاده
جمعه 23 تير 1391 - 15:30
porharfi - آرنم - هلند
...پس چــرا احســـان خواجــه امیـــری آزاد است!؟. چرا در فیلم ها هم آواز میخواند ( البته نالان و گریان )..//.
جمعه 23 تير 1391 - 16:33
hot boy1 - کپنهاگ - دانمارک
میگم این یارو برادر مموتی خودمون نیست؟
جمعه 23 تير 1391 - 18:27
مارتين - لندن - انگلیس
نمیدانم این گوساله اصلا دانشکده أفسری رفته اصلا سواد داره یا اینکه علی شیره ای بهش یکشبه با ملاغه مقام سرداری داده دنیا اینطوری نمانه نوبت ما هم میشه سردار قلابی.
جمعه 23 تير 1391 - 18:43
perser68 - فلوریدا - امریکا
خفه شو مردیکه اشغال!فردا با نفس کشیدن مردم هم کا دارین!
جمعه 23 تير 1391 - 19:04
star44 - یوتبوری - سوئد
برو بمیر .
جمعه 23 تير 1391 - 19:05
خمینی ملعون - مشهد - ایران
جمهوری اسلامی به موازات بیچاره تر شدن و ضایع شدن بیشتر خودش، همیشه به مسائل پیش پا افتاده گیر میده که بگه اقتدار داره. اینها نشانه اینه که روزهای آخر عمر استبداد آخوندی بسیار نزدیک شده.
جمعه 23 تير 1391 - 20:27
مانفرد - ایران - ایران
پیشونیش چرا اینقده دربو داغونه گمونم از این یارو به عنوان سیبل برای آموزش تیراندازی استفاده میکنند .
شنبه 24 تير 1391 - 07:37
پروشات7 - تهران - ایران
تو دیگه از کدوم جهنم دره ای پیدات شد !!!!!!!!!!
شنبه 24 تير 1391 - 11:48
آواره - فرانکفورت - آلمان
این .......کسی‌ را پیدا نمیکند عقده‌اش را سر مردم درمیاره
شنبه 24 تير 1391 - 20:17
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.