نامه بنیامین نتانیاهو به رئیس‌جمهور جدید مصر

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل برای محمد مرسی، رئیس‌جمهور جدید مصر نامه فرستاد. در این نامه بر تمایل اسرائیل به همکاری با مصر تأکید شده و از قاهره خواسته شده تا به معاهده صلح میان دو کشور پایبند بماند.

               نامه بنیامین نتانیاهو به رئیس‌جمهور جدید مصر

به گفته‌ی یک دپیلمات که نامش فاش نشده، نامه‌ی بنیامین نتانیاهو به محمد مرسی، رئیس‌جمهور جدید مصر، که نخستین بار در روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" منتشر شد، "در طول چند روز گذشته" ارسال شده است. روزنامه هاآرتص گزارش داده که این نامه از طریق سفارت اسرائیل در قاهره به دست مقامات مربوطه رسیده است.


به نوشته‌ی هاآرتص، متن این نامه حاوی پیام تبریک اسرائیل به محمد مرسی به مناسبت انتخاب وی به مقام ریاست‌‌جمهوری مصر و ابراز تمایل تل‌‌آویو برای همکاری با دولت جدید در قاهره بوده است.

در این نامه همچنین ابراز امیدواری شده است که هر دو طرف به معاهده صلح میان دو کشور که در سال ۱۹۷۹ به امضا رسیده، پایبند بمانند.

روزنامه هاآرتص می‌نویسد بنیامین نتانیاهو در نامه‌ی خود بر این نکته تأکید کرده که "احترام به این توافقنامه در جهت منافع دو کشور است". نخست‌وزیر اسرائیل همچنین برای محمد مرسی "آرزوی موفقیت" کرده است.

                                                                  نامه بنیامین نتانیاهو به رئیس‌جمهور جدید مصر

محمد مرسی پس از اجرای مراسم سوگند ریاست‌جمهوری اعلام کرده بود که مصر به دنبال دستیابی به "آینده‌ای بهتر" است.

به نوشته این روزنامه، مقامات اسرائیل پس از مشورت با واشنگتن تصمیم به سازماندهی یک تماس تلفنی میان بنیامین نتانیاهو و محمد مرسی گرفته ‌بودند. اما گفته می‌شود نخست‌وزیر اسرائیل هیأتی را برای ملاقات با مقامات امنیتی مصر اعزام کرده است.

به نقل از خبرگزاری‌ها نامه‌ی اخیر بنیامین نتانیاهو تا اندازه زیادی دربرگیرنده‌ی نکاتی بوده‌است که وی به طور علنی پس از اعلام پیروزی محمد مرسی در انتخابات ریاست‌جمهوری مصر بیان کرده بود. نخست‌وزیر اسرائیل در آن زمان گفته بود: «اسرائیل به روند دمکراتیک در مصر ارزش می‌گذارد و نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور را محترم می‌شمارد.»

محمد مرسی پس از اجرای مراسم سوگند ریاست‌جمهوری اعلام کرده بود که مصر به دنبال دستیابی به "آینده‌ای بهتر" است. به گفته‌ی وی ملت مصر "سنگ بنای آغاز یک زندگی تازه، آزادی مطلق و دمکراسی و ثبات حقیقی" را بنیان گذاشته است.

رئیس‌جمهور جدید مصر همچنین حمایت خود را از فلسطینیان "تا زمان احقاق حقوقشان" اعلام کرد. او همچنین در سخنانش به طور غیرمستقیم به پایبندی به معاهده صلح میان مصر و اسرائیل نیز اشاره کرد.

+88
رأی دهید
-53

مسیح پسر مریم - تهران - ایران
کور خوندی، بوی مرگ میاد نه! اون قرداد که به رضایت ملت نبود به رضایت حسنی نامبارک نوکرتون بود.نفس های آخرتان را بکشید.
یکشنبه 11 تير 1391 - 11:02
ehsan.b1362 - تهران - ایران
خاک بر سر این مرسی بکند آدم فروش
یکشنبه 11 تير 1391 - 11:07
gilass - استکهلم - استکهلم
دستهای حکومت ایران درآستین آقای مرسی قابل مشاهده است اینم ازهمون قماشه!!!
یکشنبه 11 تير 1391 - 11:27
ma-Mardom - لینز - اتریش
امید است که مصر از انقلاب ایران درس بگیرند که مبارزه‌شان بیهوده نباشه. البته محمد مرسی ادم تحصیل کرده است. مصر آینده خوبی خواهد شد.
یکشنبه 11 تير 1391 - 11:39
danial nabi - استكهلم - سوئد
مرده شور اون کراواتت رو ببرند که اصلا نمی‌دانی ریشیش از کجاست .در ضمن ما نفهمیدیم این مردک هوادار فلسطینی هاست یا که صیونیست ها، تکلیف مردم رو مشخص کن ،
یکشنبه 11 تير 1391 - 12:16
ma-mardom - لینز - اتریش
مردم ایران یکی‌ از عجایب در دنیا می‌باشد. حکومت حتا تا داخل اتاق خواب مردم هم دست انداخته ، ولی‌ این مردم نادان نمک ناشناس به دنبال خالی‌ کردن جیب همدیگر مشغولند. سزاوار این ملت بیشتر از اینها هست، نباید برای این ملت ناراحت شد ، چون خودشان این وضعیت را پذیرفتند. کسانی‌ که برای این ملت حرف زدند. الان در شکنجه گاه رژیم تنها مانده‌اند .
یکشنبه 11 تير 1391 - 12:19
baharrr - وین - اتریش
طفلک بنیامین نتانیاهو از دست این تروریست‌ها چه گیری کرده! خدا همیشه پشت و پناه ملت شریف اسرائیل باشه.
یکشنبه 11 تير 1391 - 12:29
hamed1965 - لیستر - انگلستان
اخوان المسلمین با ضدمسلمین مگهمیشه اونهم این بابا {مرسی }خدا بخیر کنه بگید امین
یکشنبه 11 تير 1391 - 16:57
h.tajvar - بروکسل - بلژیک
بهار اتریش اسرائیل خودش هم تروریسم هست گلم
یکشنبه 11 تير 1391 - 17:03
iran e azad - هورتن - نروژ
تازه داره قصه جالب میشه !. هر ۲ طرف نماینده خدا رو زمین هستند و هر ۲ تا به اسم خدا هر جنایتی کرده و میکنند !. سرزمینی که خدا وعده داده !!!!!!! پس همان خدا هم اگر وعده داده،حتما واستون نگهش هم می‌داره و محمد مرسی‌ و مصریها تبدیل به سوسک می‌شند !. من اگر خدا بهم وعده چیزی را داده بود،اصلا نگران هیچ چیزی نبودام و عمراً بهش فکر هم نمیکردم، تا اینکه واسش جنایت هم کنم !
جمعه 16 تير 1391 - 02:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.