خط فقر اعلام شد: 946 هزار تومان

رییس شورای رقابت با بیان این‌که خانوارهای شهری با درآمد ماهانه کمتر از 946 هزار تومان زیر خط فقر به حساب می آید، گفت: مقدار یارانه نقدی فاز اول توانسته اثر مثبتی در توزیع درآمد و افزایش رفاه فقرا داشته باشد و برای فاز دوم افزایش 20 درصدی کافی خواهد بود.

جمشید پژویان در گفت و گو با ایسنا درباره خط فقر در سال 90 تصریح کرد: در مورد سال 90 هنوز محاسبات انجام نشده‌ است، اما در سال 89 خانوارهای شهری با درآمد ماهانه کمتر از 946 هزار تومان و خانوارهای روستایی با درآمد ماهانه کمتر از 580 هزار تومان زیر خط فقر به حساب می‌آیند.

وی همچنین درباره میزان افزایش یارانه نقدی در آستانه فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانه‌‌ها اظهار کرد: مطالعات و مشاهدات در سالگرد هدفمندی یارانه‌ها نشان داد که مقدار یارانه نقدی فاز اول توانسته اثر مثبتی در توزیع درآمد و افزایش رفاه فقرا داشته باشد بنابراین اگر اگر همان میزان یارانه فاز اول هدفمندی یارانه‌ها به طور متوسط 20 درصد افزایش یابد کافی خواهد بود.

+85
رأی دهید
-108

مجیدخان - تهران - ایران
سلام. لابد 3 سال هم طول میکشه تا خط فقر سال 90 و بعد از آن سال 91 را اعلام کنید و تازه با این اعلام چه باری از روی دوش مردم برداشته اید.آن افرادی که زیر خط فقر در سال 89 با دلار 900 تومانی بوده اند که تا الان قطعا زیر خط مرگ قرار دارند و در واقع بطور غیر قانونی و قاچاقی زنده اند البته اگر زنده باشند.این دجال محترم هم که یک بار یارنه را محاسبه کرد ولی قیمتها را سالی حاقل 3 بار و هر مرتبه دست کم 10 تا 15 درصد افزایش داد.دیگر این همه اراجیف برای چیست؟
شنبه 10 تير 1391 - 10:42
mountainman - استکهلم - سوئد
الان پدرم که زنگ میزنه به من حقوقش روزی 180 هزار تومن هست ولی میگه که زندگی سخت شده حالا بقیه رو حساب کنید چقدر سختی میکشن. پدرم کچکار هستش
شنبه 10 تير 1391 - 10:50
ali70 - والنسیا - ونزوئلا
آب و برق مفتی ، نفت توی سفره . ناشکری نکنید جونم در ضمن نفتی نشید .
شنبه 10 تير 1391 - 13:26
دانشجوی ایرانی - تهران - ایران
واقعا کارکاتور گویای چیزیه که با حرف نمیشه زد!خط فقر رو شمابرو بالای یه تومن!فعلا که آخوندا دارن حیف و میل می کنن و این مردمن که زیر بار گرونی کمرشون خم شده!فقط ببینید سالی چقدر برای خمینی گور بهگورشده خرج میکنن که با پولش میشه هزار تا عروسی شاهانه گرفت بعد میان زر میزنن ملکه انگلیس چند میلیون خرج کرده!یه چیز برام خیلی جالبه تو فیلم های خارجی و مخصوصا هالیوود میگن یارو فوقش 150 یا 200 میلیون دلار اختلاس کرده خبر ندارن اینجا اینا عددی نیست اینجا اختلاس بالای چند میلیارد دلاره!
شنبه 10 تير 1391 - 13:24
abdolmalek - رامسر - ایران
مملکت صاحب الزمانه دیگه.چی میشه کرد..
شنبه 10 تير 1391 - 18:05
kili kili - قائم شهر - ایران
عبدالملک رامسر که واقعا شبیه عبدالملک مروان هستی چه ربطی به امام زمان داره یه سری دزد مثل خودت .... به این مملکت
یکشنبه 11 تير 1391 - 06:46
siavash33 - پاوه - ایران
جالبه منه معلول با ماهی 30تومن جای خط فقرم؟
یکشنبه 11 تير 1391 - 09:00
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.