خلبان سورى میگ 21 با هواپیماى خود به اردن پناهنده شد

تلویزیون العربیه در یک خبر فورى اعلام کرد که منابع مخالفان سورى تایید کردند که یک هواپیماى میگ 21 از ارتش رژیم اسد جدا شد و با عبور از مرز در پایگاه هوایى المفرق در خاک اردن نشست.

 
پیش از این، در بامداد امروز پنجشنبه 21-6-2012 منابع دولتى سوریه اعلام کردند که یک هواپیماى میگ 21 از صفحه رادار نیروهاى ارتش خارج شد و تماس فرودگاهی با آن قطع گردید.
 
از سوى دیگر یک مقام دولتى اردن نیز تاکید کرد که خبر فوق صحت دارد و هواپیما با خلبانش وارد فرودگاهى در خاک اردن شده است.
 
هنوز معلوم نیست که این خلبان کیست و آیا کمک خلبان یا کسى دیگر نیز به همراه او هست یا خیر؟ اما به نظر مى رسد تا این لحظه، هواپیماى مذکور نخستین هواپیمایى است که از نیروى هوایى سوریه به مخالفان بشار اسد مى پیوندد.
 

+106
رأی دهید
-15

NedayeAzadi - تهران - ایران
ارتش باید همیشه در خدمت مردم و منافع جمعی باشد و نه اینکه در مقابل مردم قرار گیرد و از تمام توانش برای حفظ قدرت یک نفر استفاده کند.
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 12:00
اریان - مونترئال - کانادا
آمریکا تکنولوژیهایی داره هیچکس ازش خبر نداره. حتی آکادمیک های امریکا و حتی ناسا چیزی در اینمورد نمیدونند. این هواپیماى میگ 21 از راه دور با سیستم ها و متخصص های نا شناس کنترل شده وحتی موفق به نفوذ در تصمیم گیری خلبان بشند. ایتها همه ش کنترل شده است. بعضی ها فکر میکنن اینها داستانهای علمی تخیلی است ولی وقت خودتون شخصن تجربه کردین میفهمین که واقعیته که البته انوقت دیگه خیلی دیره. هر چی اینها در مطبوعات میگند باور نکنید. خوش خیال!!
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 13:19
yassen-uae - شارجه - امارات
آفرین
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 13:33
siavash33 - پاوه - ایران
دمش گرم نمیدونم چرا چهار تا منفی گرفته این خبر؟براشون متاسفم
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 14:57
yeshua - سیرجان - ایران
اریان - مخالفم اگر همچین چیزی بود الان صد تا هواپیمای ایرانی خورده بودن به نقاط مهم نظامی ایران .. شما در اشتباهی دوست عزیزم
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 16:13
baharrr - وین - اتریش
کاش هواپیما رو پر میکرد از مردم مظلوم سوریه، همه باهم می‌رفتند اردن.
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 16:49
baharrr - وین - اتریش
کاش هواپیما رو پر میکرد از مردم مظلوم سوریه، همه باهم می‌رفتند اردن.
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 16:49
NedayeAzadi - تهران - ایران
اریان - مونترئال - کانادا، بعد جناب عالی از کجا این اطلاعات فوق سری را بدست آوردید؟
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 19:56
کم ابن زیاد - قم - ایران
اریان - مونترئال - کانادا " مثل این میمونه که با ویروس flame پیکان رو حک کنی. دوست عزیز میگ 21 ساخت 1965 شوروی هست!!
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 21:51
اریان - مونترئال - کانادا
yeshua - سیرجان - ایران / دوست عزیز شما واقعاً فکر میکنید امریکا میخاد باین زودی ایران از بین بره و همه تم شد. بله میتونند اونکارو بکنند ولی نقشه های بعدی شون چی میشه پس. اونها نقشه های ۵۰ سال بعد را کشیده اند و تمام شده. اتفاقاتی که الان میافته حداقل ۳۰ سال پیش ریخته اند. دلیل داره که چرا اینکارو با هواپیمای ایرانی نمیکنند و نکردنش هم دلیل نبودنش نیست دوست عزیز. اینها در اخبار یواش یواش میگن که لباسی طراحی کردند که نامریی . اینها این لباسو الان دارند استفاده میکنند و اونها نمیاند که بگن فلان کارو ا کردیم با استفاده از لباس نامریی.و شما هم ما رو نتونستید ببینید. الان دیگه غیر ممکنی وجود نداره البته برای اینها. NedayeAzadi - تهران - ایران/ دوست عزیز - اونی اینجا زیاده اطلاعات و رابطه داشتن و منبع های اطلاعاتی و تلاش زیاد در تحقیق بررسی منابع اطلاعاتی و علمی تحقیق. باز هم بگم!! بعدش من اینجا برای چندین ساله که تلویزیون ندارم ورزش و فیلم و اشغالهای امثال اینها وقت تلف نمیکنم و همه اش مطالعه و تحقیق ونفریح من فقط ورزش و این وبسایت.
‌پنجشنبه 1 تير 1391 - 23:19
mayhem - کیتو - اکوادور
اریان - مونترئال - کانادا -آای شیطون نکنه فیلمنامه جنگ ستارگانم تو نوشتی‌ بلا ...
جمعه 2 تير 1391 - 00:33
roxana_110 - تهران - ایران
اریان-مونترئال-کانادا. واقعا اینقدر که اطلاعاتت تو کانادا زیاده که کم ابن زیاد از قم باید بیاد حالتو بگیره آقازاده محترم تو از یه چیز دیگه دردت گرفته
شنبه 3 تير 1391 - 04:20
اریان - مونترئال - کانادا
واقعاً که!!! حقتونه. قبلا هم گفتن ایرانی ملت هستین دیگه. چی میشه گفت؟ هیچی!!! هرچی سرتون بیاد حقتونه. وضیعت ایران و ملت ایران از این بدتر هم خواهد شد. تا فرصت و وقت هست چشمتون باز کنید و ببینید همه دولتها و رژیمها (آمریکا و ایران و اسراییل سروته یک کرباسنند و دستشون هم توی یک کاسه هست) شما ملت و هم دارن بازی میدن از ما گفتن. خوشت بیاد و نیاد همینه که هست. از شماست که بر شماست. بمن چه. بدرک که چی سرتون میاد. بیش از ۱۵ ساله پا توی اون مملکت نذاشتم بعد از این نخواهم گذاشت. بعدش درد من چیزی جز سادگی شما ملت نیست و ازاین به بعد اونهم دیگه درد من نیست. زندگی خودمو میکنم و حال خودم. متاسفانه وقت خودمو تلف کردم که کومنت بذارم اون هم با صد تا مکافات. همون بهتر یکم از فارسی (پارسی) زبان هم یادمون رفته و باید لغتنامه انگلیسی به فارسی استفاده بکنم. خوب شد که شما بمن فهموندید که در مورد شما ملت ایران اصلا خوش بین نباشم.
شنبه 3 تير 1391 - 18:07
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.