پیروزی مقتدرانه اسپانیا , ماتادورها صدرنشین شدند، وداع تلخ ایرلندی‌ها

تیم فوتبال اسپانیا مقابل ایرلند از گروه سوم جام ملت‌های اروپا پیروزی پرگلی را بدست آورد و در صدرگروه سوم قرار گرفت.


به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های فوتبال اسپانیا و ایرلند از گروه سوم جام‌ملت‌های اروپا ساعت 23:15 به وقت ایران در ورزشگاه آره‌نا گدانسک لهستان با قضاوت پدرو پروئنکا پرتغالی آغاز شد.

شاگردان ویسنته دل‌بوسکه موفق شدند در این دیدار بازی برتری را نسبت به ایرلندی‌ها نشان دهند و با نتیجه 4 بر صفر به پیروزی رسیدند.

ماتادورها در این بازی برخلاف دیدار گذشته مقابل ایتالیا، فرناندو تورس را در نوک خط حمله قرار داده بودند و حضور این مهاجم از همان ابتدای بازی اثر خود را در زمین مسابقه نشان داد.

اسپانیایی‌ها خیلی زود توسط مهاجم چلسی در دقیقه 4 گل اول بازی را به ثمر رساندند تا نشان دهند برای کسب پیروزی پرگل مقابل شاگردان تراپاتونی صف‌آرایی کرده‌اند.

ال‌نینیو (لقب فرناندو تورس) با این گل پس از مدت‌ها طلسم گل‌نزدن در تیم ملی را شکست و بار دیگر پای او به گلزنی در ترکیب ماتادورها باز شد.

 

اسپانیا در ادامه نیمه اول کاملا توپ و میدان را مقابل ایرلند در اختیار داشت و حملات خطرناکی را روی دروزاه شی‌گیون تدارک دید اما از موقعیت‌های خود سودی نبرد تا در نهایت تلاش دو تیم در نیمه اول با برتری یک گله اسپانیا همراه شود.

در نیمه دوم باز هم برتری اسپانیایی‌ها محسوس بود و این تیم باز هم در دقایق ابتدایی این نیمه توسط داوید سیلوا در دقیقه 49 گل دوم بازی را به ثمر برساند.

حملات گسترده اسپانیا با حملات نه‌چندان اثرگذار ایرلندی‌ها تا حدودی پاسخ داده می‌شد اما کاملا مشخص بود که شاگردان تراپاتونی تحت تاثیر پاس‌کاری و کارهای تاکتیکی ماتادورها قرار دارند.

در ادامه باز هم فرناندو تورس در یک فرصت‌طلبی در دقیقه 70 گل سوم بازی را به ثمر رساند تا کار برای ایرلندی‌ها به پایان برسد و شاگردان تراپاتونی وداعی تلخ از با این مسابقات داشته باشند.

در اواخر این بازی و در دقیقه 83، فابرگاس که به جای تورس در میدان حاضر شده بود گل چهارم بازی را به ثمر رساند تا اسپانیا پیروزی پرگل و ارزشمندی را بدست آورد.

اسپانیا:

کاسیاس، آربلوا، پیکه، راموس، یوردی آلبا، ژاوی، بوسکتس، آلونسو (خاوی مارتینز 65)، سیلوا، تورس (فابرگاس 74)، اینیستا (کازورلا 80)

  ایرلند:

گیون، وارد، دان، اس‌تی لیجر، اوشی، مک‌گدی، ولان (گرین 80)، آندریوس، داف (مک‌کلین 65)، کین، کوکس (والترز 65)

در دیگر دیدار این گروه ایتالیا مقابل کرواسی متوقف شد.

 *جدول رده‌بندی گروه سوم (C):

 1- اسپانیا، 2 بازی، 4 امتیاز، تفاضل 4+

 2- کرواسی، 2 بازی، 4 امتیاز، تفاضل 2+

 3- ایتالیا، 2 بازی، 2 امتیاز

4- ایرلند، 2 بازی، بدون امتیاز

+51
رأی دهید
-22

*Fanoos* - ايران - ايران
زیباترین فوتبالی که تا به حال از این جام دیدم قطعا این بازی زیبا و لذت بخش بود , اینقدر بازی زیبا بود که آدم دلش نمیخواست داور سوت پایان بازی رو بزنه . ایتالیا هم هنوز زنده است و امیدوارم از این گروه ایتالیا به همراه اسپانیا به مرحله یک چهارم نهایی صعود کنه
‌پنجشنبه 25 خرداد 1391 - 23:33
*Fanoos* - ايران - ايران
زیباترین فوتبالی که تا به حال از این جام دیدم قطعا این بازی زیبا و لذت بخش بود , اینقدر بازی زیبا بود که آدم دلش نمیخواست داور سوت پایان بازی رو بزنه . ایتالیا هم هنوز زنده است و امیدوارم از این گروه ایتالیا به همراه اسپانیا به مرحله یک چهارم نهایی صعود کنه
‌پنجشنبه 25 خرداد 1391 - 23:06
ashkan_m2013 - استانبول - ترکیه
مرسی اسپانیا:) قهرمانه بدون شک:)آلمان و پرتغال هم رده های بعدی من میگم:)
‌پنجشنبه 25 خرداد 1391 - 23:54
*Fanoos* - ايران - ايران
آروگونس پیر اسپانیا رو متحول کرد و از زمان او به بعد انگار خون جدیدی به اسپانیا تزریق کردند فوتبال شناور این تیم آدم رو یاد بارسلونا می اندازد و مهره های اصلی بارسلونا که در این تیم حضور دارند بیشتر, این مطلب رو نشان میدهد حق اسپانیا حضور در فینال است و آنهم مقابل ایتالیا , اما دیگر قهرمانی برای این تیم زیاد است چون ایتالیا سزاوارتر است
جمعه 26 خرداد 1391 - 01:19
zoroye iran - وين - اتريش
هر تیمی قرمزه برنده میشه اسپانیا قهرمان میشه و بعد آلمان رو هم دوست دارم ۶۶۶۶۶۶۶۶
جمعه 26 خرداد 1391 - 13:08
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.