احمدی نژاد: اگر جرات دارید سراغ اصل‌کاری‌ها بروید

رییس جمهور با بیان این نکته که فحش دادن به دولت هنر نیست گفت: باید به هر تخلفی عادلانه، درست و نه سیاسی برخورد کنند و هر چه و هر که هست به اندازه جرمش مجازات شود.

محمود احمدی نژاد رییس جمهور اسلامی کشورمان در مراسم افتتاح چند طرح عمرانی در کرمانشاه افزود: خدای بزرگ را سپاسگزارم که بار دیگر توفیق حضور در استان سرفراز کرمانشاه و در جمع بهترین های مردم ایران را عنایت کرد.

رئیس جمهور گفت: مردمی که نزدیک 1400 سال در خط مستقیم توحید، عدالت و اسلام ناب محمدی (ص) زندگی و فرازهای پرافتخاری را تقدیم ملت ایران و جامعه بشری کردند.

وی افزود: مردم استان کرمانشاه در دامان پرمهر خود انسان های بزرگ، علما، مجاهدان و شهدا و برجستگانی را تربیت کردند.

رئیس جمهور در ادامه درباره طرح های افتتاح شده امروز در این استان گفت: سه کار مهم امروز تقدیم مردم شد، کار اول مسکن مهر بود که نزدیک به 16 هزار واحد مسکونی اماده شد و در اختیار مردم شهر و روستا قرار گرفت.

احمدی نژاد افزود: جمع کثیری از توان مهندسی و منابع مالی کشور بسیج شد تا این کار بزرگ به نتیجه برسد.

وی گفت: این طرح 5000 واحدی مسکن مهر کرمانشاه در حد بسیار بالا و مطلوبی است.

رئیس جمهور افزود: تلاش می کنیم 117 هزار واحد مسکن مهر، تا پایان سال و حداکثر تا فروردین به نتیجه برسد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش در مراسم بهره برداری از طرح های عمرانی در استان کرمانشاه گفت: امروز وظیفه اصلی ما ساختن ایران است.

احمدی نژاد افزود: ساختن ایران باید اولاً متکی به طبیعت و زمین ایران باشد و استعدادهای طبیعی که خداوند در این سرزمین قرار داده است ثانیاً متکی به توانایی متخصصان ، کارکنان ، کارگران ، سرمایه گذاران و طراحان خودمان و ثالثاً متکی به اندیشه و فرهنگ ایرانی باشد.

وی تاکید کرد: ایران را باید با اتکا به استعداد ایران ، توان ایرانی و با اندیشه فرهنگی ایرانی بسازیم و این هم شدنی است.

رئیس جمهور با اشاره به سخنان استاندار کرمانشاه درباره اجرای طرح های مهم در این استان گفت: بسیاری از آمار و ارقامی که استاندار داد و مقایسه می کرد با طول کل دوره های قبل از دولت نهم یعنی در هشت سال به اندازه سه برابر کل قرن می شود کار کرد و می توان طرح های عظیم تحولی را در ایران اجرا کرد.

احمدی نژاد با اشاره به ظرفیت بزرگ ملت ایران برای ساختن و پیش بردن کارهای بزرگ افزود : ملت ایران از این جهت ممتاز است و نشان داده است که می تواند مأموریت های تاریخ ساز و بزرگ را بر عهده بگیرد و جلو برود.

وی افزود: یکی از کارهای مهمی که در دست اجراست تحول در بخش کشاورزی است.

رئیس جمهور با اشاره به وضع تولیدات کشاورزی و دامی ، نحوه آبیاری و وسعت زمین های کشاورزی کشور گفت: در کشور زمین و نیروی انسانی و بیش از صد هزار فارغ التحصیل کشاورزی داریم.

وی با تاکید بر استفاده از روش های نوین آبیاری در کشورگفت: در استان های کویری که آب کم است شیوه آبیاری غرقابی است و این هدر رفتن منابع آبی است و ما با همین آب موجود کشور با استفاده از روش های نوین آبیاری می توانیم سطح زیر کشت را 4 برابر افزایش دهیم و این شدنی است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه آب و زمین و نیروی انسانی کافی وجود دارد و پول هم داریم گفت: سال گذشته یک میلیون و 700 هزار خودروی صفر کیلومتر در کشور شماره گذاری شده است که اگر کف قیمت را بگیریم 23 هزار میلیارد تومان مردم خودروی صفر کیلومتر خریده اند و انشاءالله روزی برسد که بهترین ماشین ها زیر پای مردم باشد.

وی افزود: 350 هزار میلیارد تومان سپرده های مردم در بانک هاست و همین مقدار هم نقدینگی کشور است که بیش از 4 بار در سال چرخش دارد یعنی حجم اقتصاد ایران 1400 هزار میلیارد تومان است که باید از این نقدینگی درست استفاده کنیم.

احمدی نژاد افزود: بخشی از این پول را امسال برای توسعه کشاورزی اختصاص داده ایم و از صندوق توسعه ملی 3 هزار و 300 میلیارد تومان در حساب بانک کشاورزی گذاشته ایم و به زودی 3 هزار و 300 میلیارد تومان دیگر هم در این حساب واریز می کنیم که جمعاً 6 هزار و 600 میلیارد تومان می شود.

وی اضافه کرد : با بانک کشاورزی قراردادی بسته ایم که این مبلغی که ما داده ایم سود آن صفر باشد و6 هزار و 600 میلیارد تومان دیگر هم خود بانک در این حساب واریز کند که می شود 13 هزار و 200 میلیارد تومان و با سود 7 درصد به توسعه کشاورزی اختصاص می دهیم .

رئیس جمهور با اشاره به تصمیمات دولت برای رفع بروکراسی در زمینه بخش کشاورزی گفت: دولت ستادی تشکیل داده است و تمام اختیارات رئیس جمهور و وزرا در موضوع حقابه، تحویل زمین و وام همه را یکجا به استانداران واگذار کرده ایم و دیگر آن بروکراسی پیچیده تمام شده است.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی در استان کرمانشاه گفت: امسال باید انقلابی در کشاورزی کشور اتفاق بیفتد چرا که دایره کشاورزی ما وسیع است و تمام سرزمین ایران استعداد کشاورزی و دامپروری دارد و بعضا استعدادهای ما استثنایی و منحصر به فرد است.

احمدی نژاد به طور مثال به وجود گیاهان دارویی در کشور اشاره کرد و افزود:گیاهان دارویی از گیاهان بسیار گران قیمت، پرسود و اشتغال افرین است و سرزمین ایران 11 اقلیم از 13 اقلیم شناخته شده جهان و انواع خاک را در خودش دارد.

وی گفت: نزدیک به 2400 گونه گیاهی در ایران وجود دارد که تاکنون اثبات شده بیش از 800 گونه ان خاصیت دارویی بسیار ارزشمند دارد.

رئیس جمهور افزود: ما سالی 3 - 4 میلیارد دلار دارو و لوزام پزشکی وارد می کنیم در حالی که مرکز داروی خدادادی، سرزمین ایران است.

احمدی نژاد گفت: استان کرمانشاه از استان هایی است که تعداد زیادی گیاهان دارویی دارد و قابلیت صدور به دنیا را هم دارد.

وی افزود: در همین سفر اخیر با مقامات کشور میزبان دیدار دو جانبه داشتیم، مسئولان انها اعلام کردند که حاضریم با شما در زمینه تولید داروهای گیاهی همکاری کنیم چرا که ایران پیشرفت های خوبی دارد.

رئیس جمهور گفت: ایران این ظرفیت را دارد که سالی بیش از 10 میلیارد دلار گیاه دارویی صادر کند.

وی افزود: ما باید نیازهای کشاورزی کشورهای همسایه را در استانهای مرزی ایجاد و تولید کنیم و بفروشیم.

رئیس جمهور گفت: استان کرمانشاه می تواند مرغ،گوشت ،‌ تولیدات باغی و عسل بخش مهمی از کشور عراق را بدهد.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مراسم بهره برداری از چند طرح عمرانی در کرمانشاه افزود: برخی گزارشات همه اینها را کنار یکدیگر قرار می دهند ، می شود گزارش علیه ملت ایران و اسباب گسترده تخریب چهره پاک ملت ایران را فراهم می کنند.

وی افزود: البته افراد متخلف در ایران هم هستند که باید دستگاههای مربوطه آنها را بگیرند عادلانه، درست و نه سیاسی با آنها برخورد کنند و هر چه و هر که هست به اندازه جرمش مجازات کنند.

رئیس جمهور گفت: برخی به گونه ای وانمود می کنند که گویا کل کشور خراب است آیا جفا بالاتر از این در حق ملتی که دنیا به آن امید بسته و آن را بزرگ ، صاحب فرهنگ و شریف می داند می شود؟

وی با اشاره به برخی مسائل پیش آمده در حوزه تخلفات اقتصادی  و متهم شدن برخی همکارانش گفت: هر کسی در هرجایی به هر اندازه ای تخلف کرده بگیرند و با آن برخورد کنند.

وی افزود: فحش دادن به دولت هنر نیست، اگر جرات دارند بروند سراغ همان هایی که اصل کاری هستند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اجرای پروژه های عمرانی در استان کرمانشاه از همه افرادی که در اجرای این طرحها مشارکت دارند صمیمانه تشکر کرد و گفت: سردار عبداللهی این بشارت را به ما داد که ان شاء الله قبل از ماه مبارک رمضان آب آشامیدنی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی افزود: همچنین یک سد با شبکه انتقال آب آشامیدنی به کرمانشاه که ان شاء الله امیدواریم در ماه مبارک رمضان امسال مردم کل استان و مردم عزیز کرمانشاه از همه نعمتها و برکات الهی از جمله آب شیرین که از برفهای آب شده به دست آمده استفاده کنند.

+66
رأی دهید
-92

ماه شب - تهران - ایران
دروغ تا کی؟ چپاول تا کی؟ کی سیر می شوید؟ کی گم می شوید؟
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 16:57
arian1 - ابادان - ايران
تماما دزد و فاسد هستند از رهبرشان خامنه‌ای جنایتکار تا برادران بسیج و سپاه و همگی‌ آخوند و آقا زاده‌ها همگی‌ فقط به غارت و دزدی مشغول هستند آنهم به نام اسلام و دین خدا.
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 17:00
amirmontreal - مونتريال - کانادا
تو هم اگر جرات داری اسم ببر
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 17:27
baran828 - تهران - ایران
اصلا همه با تو لج هستن فقط هم تو این دنیا تو درست میگی"همیشه".........بعدم اگه تو نبودی ما هیچی از دین و سیاست و اقتصاد نمیفهمیدیم .ما عاشقتیم تو مغز متفکر ایران در تمام طول تاریخی اگر ریاست !جمهوری!تو تموم بشه ما و ایران و دنیا و............تموم میشیم .واقعا مامانت سر تو چی خورده ؟!
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 17:32
بت شکن - مونترال - کانادا
رئیس جمهوری که می‌داند اصل کاریها چه دزدان و چپاول گرهأی هستند ولی‌ خود مهره سکوت بر لب زده دیگر نه حق ندارد هی‌ عدالت عدالت عدالت کند و نه دیگه رئیس "جمهور" هست بلکه رئیس دزدان مدینه هست چون اگر لب باز کند پای خودش و اطرافیانش به پای میز محاکمه خواهد کشید
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 18:24
طاطا - تهران - ایران
بی پدر مادر شیاد
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 18:28
تمايل صداپور - تهران - ایران
نمیدونم ، بعضی ها میگن ، احمدی نژاد ماموریتش اینه که ایران رو خراب کنه .. دوستان یعنی میشه یک ایرانی حاضر بشه کشورش خراب بشه ؟؟؟ یعنی این بشر چی واسش مهمه ؟؟؟؟
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 18:57
mahoor110 - تهران - ایران
خدایا من دارم خفه میشم کی از دست این دیکتاتورهای زورگوی دروغگوی چپاول گر راحتمان میکنی؟آخه خدا گناه ما مردم چیه که دارریم این جور توی جهنم زندگی میکنیم؟ این اسفل سافلین که برپا کردی کی برچیده میشه از روی خاک ایران؟
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 20:10
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
همه ی شما از بالا تا پائین-- از اصولگرا تا اصلاح طلب---شب تریاک افغانی را تو رگ میزنید و در حالت بیخبری سناریو می‌نویسید برای روز بعد..دشمنی‌ها و دوستی‌‌های فانتزی- برای خل و چلها که باورتان دارند!
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 20:21
azrakhsh - تفرش - ایران
سلام ودرود،مگه بااین کارهایی که برسراین ملت وکشورکردیدچیزی ازدین ومذهب وانسانیت باقی مانده است.انقلابی که بادروغ شروع شدوشعارش صداقت بامردم والهی بودن نظامش بود،برای حفظ خودش دست به بدترین اعمال ممکن که حتی تصورش هم انسان رابه وحشت میاندازدکرد،کی میخواهیدبیدارشویدوبفهمیدماروزبه روزبیشتردرباتلاق متعفن این انقلاب فرومیرویم.
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 20:59
farzad145 - شیراز - ایران
حتما منظورش قشر کارگر و کارمنده
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 21:25
massoudoslo - اسلو - نروژ
راست میگه اگه دستگاه قضایی عدد ی است بروند سراغ اصل کاری ها . وقتی رایس جمهور ایران این حرف میزنه یعنی اینکه اصل کاری ها فاسد و خرابند که اصل نظام هستند .
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 22:06
a.ahooraei - دوسلدورف - آلمان
به تمام مقدسات عالم قسم که این خلق( نه همگی اما تعداد قرین به اتفاق آنها) این حکومت و دست اندرکاران آن از سرشون هم زیاد هست و بهتر از این را لایق نیستند.
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 22:56
dara20 - تهران - ايران
منظورش توله خامنه‌ای مجتبی بی‌ شرافت است. اما شماها همه سوار بر یک کشتی شکسته هستید.
‌سه شنبه 23 خرداد 1391 - 01:04
es_amini - لافايت - آمريکا
شما خودتون قضاوت کنید، هم دشمنان خارجی ایران و هم آدمهای پست و دوزاری داخل ایران امثال لاریجانیها و ... دشمن این فرد هستند و با هم متحد شدند. من تو هیچ دوره ای ندیدم که این همه علیه یک نفر بسیج بشند.
‌سه شنبه 23 خرداد 1391 - 01:11
salomeh_f - ساکرامنتو - آمریکا
ماشالله رو که نیست سنگ پای قزوینه
‌سه شنبه 23 خرداد 1391 - 06:16
azrakhsh - تفرش - ایران
سلام ودرود.دراینکه این دولت ناکارمدبوده شکی نیست ولی منظورش این بوده که اعمال این دولت که خیلی هامنتقدش هستنددربرابرفسق وفجوربیت رهبری مانندکاهی دربرابرکوهی میباشد.اگرجرات داریدبریدسراغ انهاولی بازهم مشخص است که این حرف بعدمدتی به فراموشی سپرده میشود.این هم ترفنداحمدی نژادهستش که وانمودکندانسان جسوروباجراتی هست که این حرفها رامیزند.حنای این شخص ازسال88به بعدکلارنگی ندارد.دولتی که برروی خون عده ای بیگناه بناشد.
‌سه شنبه 23 خرداد 1391 - 06:17
ali1111 - تهران - ایران
دقت کردید هر کس میاد سر کار پس از مدتی‌ هیکل کرگدن را پیدا میکنه و تبر دیگه گردنش را نمی‌زند! این مردک یادتونه چقدر مردنی بود وقتی‌ آمد رو کار...ببینید چی‌ شده.
‌سه شنبه 23 خرداد 1391 - 07:13
kili kili - قائم شهر - ایران
خود توی کثافت وجودش داشتی اسم ببری یادت رفت تو ماجرای اختلاس هی میگفتی بگم اسمتون بگم اگه ....تو لای....داشتی میگفتی پس زر مفت نزن حـ... همتون یک... هستید از یک آخور میخورید
‌سه شنبه 23 خرداد 1391 - 07:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.