جاسوس افزار فلیم خودکشی می کند

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، طراحان و ارسال کنندگان جاسوس افزار « فلیم » رمز یا راهنمایی را روی شبکه اینترنت منتشر کرده اند که با استفاده از آن می توان سیستم های کامیپوتری آلوده به این ویروس را پاکسازی کرد.
 
 
یک موسسه ایمنی به نام « سیمانتک » با استفاده از شبکه های ساختگی که برای به کمین انداختن این ویروس خلق کرده بود توانسته  این رمز یا راهنمای « خودکشی » جاسوس افزار « فلیم» را دریافت کند.
 
 
چندی پیش و به دنبال تقاضای « موسسه ارتباطات بین المللی » وابسته به سازمان ملل متحد برای مبارزه با گسترش یک ویروس جاسوسی در شبکه های کامپیوتری کشورهای خاورمیانه ، بد افزار « فلیم » شناسایی شد. بررسی های اخیر نشان می دهد که « فلیم » جاسوس افزار بسیار پیچیده ای است و اطلاعاتی را نیز در مورد طراحان و ارسال کنندگان این ویروس برملا کرده است.
 
 
موسسه ایمنی « سیمانتک » با به دام انداختن این جاسوس افزار در یک شبکه ساختگی از کامپیوترهای خود توانسته است نحوه عملکرد این ویروس را از نزدیک بررسی کند. کارشناسان معتقدند که « فلیم » یک حمله سایبری بسیار دقیق و پیچیده است و هدف آن سرقت اطلاعات حساس از کامپیوترها در کشورهای خاورمیانه به خصوص ایران و اسرائیل بوده است.
 
 
شبکه خبری بی بی سی در ادامه گزارش خود می افزاید که موسسه ایمنی « سیمانتک » از چند روز پیش متوجه شد که بد افزار « فلیم » پیامهای راهنمای جدیدی را به کامپیوترهای آلوده به این ویروس ارسال می کند. درحال حاضر به خاطر پاکسازی برخی از شبکه های کامپیوتری توسط شرکت های ایمنی، ویروس « فلیم » به تمام شبکه هایی که قبلا آلوده شده بودند دسترسی ندارد.
 
 
موسسه ایمنی « سیمانتک » می گوید که « رمز خودکشی » که توسط « فلیم » ارسال شده این ویروس را به طور کامل از کامپیوترهای آلوده پاکسازی می کند. این پاکسازی به شکلی صورت می گیرد که هیچ اثری از حمله این بد افزار و تاثیرات آن در کامپیوترهای آلوده باقی نمی ماند. طبق ارزیابی کارشناسان ظاهرا این رمز یا راهنمای « خودکشی » اوایل ماه مه تنظیم و پس از آن ارسال شده است.
 
 
به گفته کارشناسان ایمنی و رمز گشایان ویروسهای کامپیوتری جاسوس افزار « فلیم » اولین بد افزاری است که از یک سیستم جدید برای نگارش برنامه ریزی استفاده می کند. این سیستم جدید به « فلیم » امکان می دهد که کدهای دیجیتالی را که به کمک آنها شیوع پیدا می کند جعل کند.
 
 
این روش برای طراحی و انجام حملات سایبری اولین بار در سال ۲۰۰۸ شناخته شد ولی به نظر می رسد که خالقان « فلیم » نمونه منحصر به فردی از این سیستم را برای جاسوس افزار خود خلق کرده اند.

کارشناسان ارشد ایمنی کامپیوتر می گویند که خلق و طراحی این سیستم نگارش برنامه ریزی مستلزم دانش و امکانات بسیار پیشرفته ای است. به همین خاطر بسیاری معتقدند که خلق و شیوع جاسوس افزار « فلیم » توسط یک دولت که امکانات و فن آوری بسیار پیشرفته ای دارد صورت گرفته است. ولی هنوز کاملا مشخص نیست که چه کشوری مسئول این حملات سایبری است.

+32
رأی دهید
-39

alborzi - کرج - ایران
فردا یه بسیجی میاد میگه من بودم تک و تنها کدوم کشور کدوم فن آوری پیشرفته !
دوشنبه 22 خرداد 1391 - 17:03
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.