سپاه از دستگیری جاسوس مرتبط با سرویس اطلاعاتی یک کشور عربی خبر داد

روابط عمومی سپاه پاسداران ناحیه سبزوار در بیانیه‌ای از دستگیری یک «جاسوس» مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی یکی از کشورهای عربی در خبر داد.

 
به گزارش خبرگزاری فارس، روابط عمومی سپاه ناحیه سبزوار، اعلام کرده است یک نفر با هویت معلوم که مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی یکی از کشورهای عربی بود، توسط عوامل اطلاعات سپاه سبزوار دستگیر شد.
 
این بیانیه درباره کشوری که این فرد برای آن «جاسوسی» می‌کرده، سخنی به میان نیاورده است.
 
بنا بر بیانیه سپاه ناحیه سبزوار «فرد بازداشت شده در جریان بازجویی‌ها به ارتباط با دو تبعه یکی از کشورهای عربی و انتقال اطلاعات مهم به این افراد همچنین بیش از ۱۰۰ مورد کلاهبرداری با استفاده از جعل عنوان مامور اطلاعات سپاه و... اعتراف کرده است.»
 
ین بیانیه افزوده است: «به این فرد توسط عوامل خارجی یک دستگاه لپ تاپ و تجهیزات جانبی جهت ارسال اخبار و اطلاعات تحویل داده شده و این فرد تاکنون ۱۱۰ میلیون ریال بابت اطلاعات ارسال شده به کشورهای بیگانه پول دریافت کرده است.»
 
 در این بیانیه همچنین  گفته شده تعدادی فشنگ جنگی، مرمی، پوکه، بیسیم، شوکر، لباس نظامی، جزوات مربوط به جاسوسی در منزل فرد دستگیر شده ضبط شده است.
 
اما در خصوص نحوه دستگیری این متهم به جاسوسی برای یکی از کشورهای عربی، روابط عمومی سپاه ناحیه سبزوار می‌گوید: «این فرد که در جریان سفر ریاست جمهوری به سبزوار به طرز مشکوکی به منطقه حفاظت شده و محل استقرار چرخ‌بال رئیس جمهور رفته بود، توسط کارکنان اطلاعات سپاه سبزوار شناسایی و از محل اخراج و روز بعد دستگیر شد.»
 
اعلام دستگیری یک فرد متهم به جاسوسی برای یک کشور عربی پس از دوره‌ای از درگیری اطلاعاتی میان ایران و شماری از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس صورت گرفته است.
 
سال گذشته کویت از دستگیری یک شبکه جاسوسی مرتبط با سپاه پاسداران خبر داده بود. بحرین هم شماری از معترضان در کشورش را به ارتباط با ایران متهم کرده است. از سویی چندی پیش آمریکا از توطئه‌ای ایرانی برای ترور سفیر عربستان سعودی در واشینگتن خبر داده بود. ایران تا کنون تمام این اتهام‌ها را رد کرده است.

+197
رأی دهید
-32

مانش رومشکانی - کرماشان - ایران
سالها کردها و بهایی ها و بلوچها و سلطنت طلبها را به بهانه های کثیفی مثل جاسوسی برای امریکا و اسرائیل اعدام کردند حالا گویا این رزیم ستون برخون باز احتیاج به بهانه ای برای کشتار هموطنان عرب پیدا کرده
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 02:29
Don Mario - بوگوتا - کلمبیا
چه جاسوس در پیتی ، فقط ۱۱ میلیون تومن گرفته یعنی‌ پول یه پراید ، این که از آن کلیپ فیلم هندی هم خالی‌ بندیش زمخت تره
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 05:59
machan - لس انجلس - آمرکا
خالی بندی رژیم پست ایران. پیغام همه مردم دنیا به آخوندها: شما منفورترین لجن های روی زمین هستید
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 09:04
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
چیه باز اعدامی دارید دنبال بهانه هستید؟؟؟؟ بیشرفهای ۱۰۰ بابا عرب عربستان چطور هنوز قاتل ندا و بیش از ۱۰۰ جوان را شناسایی نکردید؟؟؟؟؟ جز آنکه قاتل خود بی‌ شرفتان بودید؟مرگ بر خدایتان!
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 12:29
homanf - مشهد - ایران
بابا این چه ادبیاتی ، قبل از نظر گذاشتن یک نفس عمیق بکشید ، عصبانیتتان را کنترل کنید ، با این ادبیات شکست خودتون را اعلام کردید .
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 15:39
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
homanf - مشهد - ایران. آقا درس ادب نده!!!!!! اینهم شگرد تازه ی شما اسلامیها و رژ‌یمیها توده‌ ایها است!!!--ببینم اگر فامیل تو جز اعدامیها جزو تجاوز شده‌ها شکنجه شده‌ها بود باز این توصیه را میکردی؟؟؟؟ ادب در کشوری که مبنای دینش کشت و کشتار و خدمات زیر شکمی برای مردان اعدام در ملأ عام است!!! گور بابای آن ادب!!!!
دوشنبه 8 خرداد 1391 - 18:19
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.